Poster de la serie Zuidas

Zuidas

Non notée

Année : 2018

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 50 minutes

Genre(s) : Drame

Sabia, étudiante en droit récemment diplômée, fait tout ce qui est en son pouvoir pour obtenir une place dans l'un des meilleurs cabinets d'avocats. Jeune avocate ambitieuse, Sabia est confrontée à un jeu de pouvoir sans précédent dans ce monde sensible au statut.

Saisons

Zuidas saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - De buitenstaander

1 avril 2018

De ambitieuze advocaat-stagiair Sabia moeten zich bewijzen bij het gerenommeerde advocatenkantoor VDSGM, maar ze is wel een buitenbeentje.

Épisode 2 - Glazen plafond

8 avril 2018

Sabia komt in aanraking met de harde zakenwereld. Rudolf en Christine denken verschillend over de toekomst van het kantoor.

Épisode 3 - Maskers

15 avril 2018

Sabia lijkt haar plekje op kantoor te veroveren in Zuidas: ze mag Edwin (Robert de Hoog) helpen bij een zaak. Robert draait ondanks zijn nog jonge leeftijd al jaren mee in de Nederlandse top. Dit is te danken aan de vliegende start van zijn carrière: de film Skin. Daarin speelde hij op indrukwekkende wijze een jonge skinhead, en mocht hij een Gouden Kalf mee naar huis nemen. 'Een kickstart', noemt hij Skin in een interview met lifestyle-magazine Manners. Die betekende trouwens niet dat Robert zich het hoofd op hol liet brengen. "Ik heb geprobeerd om rustig te blijven en niet teveel mee te gaan in de gekte. Wat soms een uitdaging is, want iedereen trekt op zo’n moment aan je. Ik heb nu een redelijk helder pad uitgestippeld en kies de projecten die mij interessant lijken."

Épisode 4 - Graaiers

22 avril 2018

Een cliënt van Sabia betast haar. Ze kan deze zaak winnen, maar ze moet besluiten of ze dat wil. Rudolf wil de waarheid over zijn eerste grote cliënt horen.

Épisode 5 - Chinese walls

29 avril 2018

Een cliënt van Edwin is in oorlog met een cliënt van Lavinia. Quinten assisteert Edwin, en Sabia assisteert Lavinia. Het is de mannen tegen de vrouwen.

Épisode 6 - Fee burners

6 mai 2018

Épisode 7 - Woekerpolis

13 mai 2018

Épisode 8 - De Rogue Trader

20 mai 2018

Sabia ziet kans om zich terug te vechten bij VDSGM. Ze probeert essentieel bewijs in handen te krijgen voor de rechtszaak van Rudolf.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...