Poster de la serie Flesh and Blood

Flesh and Blood

4.3/5

Année : 2009

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 50 minutes

Genre(s) : Drame

A tragicomedy about the everyday life of a butchers family Vangenechten. The business is running fine until the son returns home after a long time. He wants to learn more about the butchers trade and want to take over the butchers shop so it stays in the family. Of course the mother and grandmother are very pleased with this, but the father has its own thoughts. The return of the son unleashes a chain of events and every member of the family gets a share. Meanwhile the neighbor is watching it all closely...

Saisons

Flesh and Blood saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

1 janvier 2009 - 3/5

Na een lange afwezigheid keert beenhouwerszoon Rudy Vangenechten terug naar huis. Tot grote vreugde van zijn moeder en zijn grootmoeder. En tot even groot ongenoegen van zijn vader André.

Épisode 2 - Aflevering 2

8 janvier 2009 - 4/5

Mikes plannen om de zaak over te nemen, worden gedwarsboomd door Rudy's terugkeer. Moemoe mag het ziekenhuis verlaten. André maakt meteen van de gelegenheid gebruik om een en ander definitief te regelen.

Épisode 3 - Aflevering 3

15 janvier 2009 - 3.5/5

André probeert Luc met een geschenk aan zijn kant te krijgen. Rudy's pogingen om opnieuw een goede beenhouwer te worden, zijn niet echt succesvol. Joepie, de hond van de familie, zorgt ervoor dat Luc en Rudy een andere kant van André leren kennen.

Épisode 4 - Aflevering 4

22 janvier 2009

André en Liliane worden allebei vijftig. Rudy geeft ze een weekend aan zee cadeau, waar ze eindelijk maar eens wat tijd voor elkaar moeten maken. Ondertussen houdt hij met Anke, Mike en Luc de beenhouwerij draaiende.

Épisode 5 - Aflevering 5

29 janvier 2009

JB, een oude kennis van Rudy, komt langs. Hij lijkt niet van plan om weer te vertrekken. En Liliane neemt eindelijk wat tijd voor zichzelf.

Épisode 6 - Aflevering 6

5 février 2009

Eén weekend per jaar is de ‘échte van Vangenechten’-pens te verkrijgen, al generaties lang een specialiteit. Door Maurice komt niet alleen de jaarlijkse pensenkermis, maar ook het voortbestaan van de beenhouwerij in het gedrang.

Épisode 7 - Aflevering 7

12 février 2009 - 4/5

Eén weekend per jaar is de ‘échte van Vangenechten’-pens te verkrijgen, al generaties lang een specialiteit. Door Maurice komt niet alleen de jaarlijkse pensenkermis, maar ook het voortbestaan van de beenhouwerij in het gedrang.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...