Poster de la serie TRECX

TRECX

Non notée

Année : 2021

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 30 minutes

Genre(s) : Comédie

An absurdist, satirical comedy show from a modern perspective.

Saisons

TRECX saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

13 février 2021

In de nieuwe serie van Michiel Romeyn volgen we o.a. cabaretier JP tijdens zijn eerste repetitiedag op weg naar zijn nieuwe show. Krordog, Britius, Wyninn en Ivior zijn op weg naar Arazahrs kasteel om het kristal van eenheid terug te stelen. Koekeloerus duidt. En Frits probeert naar Zeewolde te komen.

Épisode 2 - Aflevering 2

27 février 2021

Een verhitte discussie tussen een landschapsschilder en een passant. Cabaretier JP probeert zijn ideeën uit te leggen aan zijn team. Een reality docu-drama over een welgesteld gezin in Oud-Zuid en de mensen in hun leven. En Frits lijkt maar niet in Zeewolde te komen.

Épisode 3 - Aflevering 3

13 février 2021

Een kerstdiner in een chique restaurant. JP probeert het lied goed te krijgen. Wim helpt een nieuwe klant. Dina treedt op in ouderencentrum 'De Mar'. Frits probeert wederom een lift te krijgen naar Zeewolde.

Épisode 4 - Aflevering 4

13 février 2021

Lex en Henk verhoren arrestant Theo. Dina skyped met Barry Haye. Frits is in de veilghal van het dorpje Blokker waar hij het optreden van The Beatles herbeleefd. JP heeft een nieuw idee voor in zijn programma.

Épisode 5 - Aflevering 5

13 février 2021

Twee broers bouwen een speedliner om poging te doen een nieuw snelheidsrecord te vestigen. Een Kunstkenner duidt de perfomance art van Yoko Ono. De laatste repetitie van JP gaat goed. In de reality docu drama ontstaat een discussie over het nalatenschap / werk van Kurt Cobain.

Épisode 6 - Aflevering 6

13 février 2021

In deze seizoensfinale krijgt Frits krijgt een lift uit onverwachte hoek. JP beleeft zijn langverwachte premiere. De buurman komt langs bij Maarten en Myrthe met een fles wijn.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...