Poster de la serie Traffic Axel

Traffic Axel

Non notée

Année : 2019

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 45 minutes

Genre(s) : Action, Documentaire

Axel Daeseleire onderzoekt in Trafiek Axel zes controversiële milieus waarbij telkens pijnlijk duidelijk wordt dat alles te koop is. Een vrouw, een dier, een orgaan en zelfs een kind. Tegen de juiste prijs en mits de juiste contacten. Regels en wetten spelen dikwijls niet eens een rol, geld bepaalt wat mogelijk is en wat niet.

Saisons

Traffic Axel saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

21 février 2019

Axel Daeseleire onderzoekt zes controversiële milieus waarbij telkens één ding duidelijk is: alles is te koop. Een vrouw, een dier, een orgaan en zelfs een kind. Tegen de juiste prijs en mits de juiste contacten. Regels en wetten spelen dikwijls niet eens een rol, geld bepaalt wat mogelijk is en wat niet. In Trafiek Axel bijt Axel Daeseleire zich vast in de internationale trafiek.

Épisode 2 - Aflevering 2

28 février 2019

Axel koopt een dier Axel trekt daarvoor naar Namibië, een topbestemming voor de trofeejacht. Dat is de jacht op wilde dieren, waarbij het de jagers vooral te doen is om de huid of de kop van het geschoten wild mee naar huis te nemen. Het zijn bemiddelde jachttoeristen uit Europa of de Verenigde Staten, die veel geld neertellen voor de jacht op een giraf, een zebra of een luipaard. Axel gaat samen met Vlaming Georges jagen op een zogenaamde jachtboerderij. Een resort gemaakt voor jachttoerisme met een eigen slagerij om het wildvlees te verwerken. Axel wil het zelf meemaken: de kick van het zoeken van wild, het richten en het schieten. Hoewel de jacht in Namibië wettelijk is toegelaten, is de controverse er niet minder om. Wat zijn de gevolgen voor het wildbestand? Gaat het in Afrika om de centen of om de dieren? Verloopt alles volgens de regels? Axel Daeseleire zoekt het uit.

Épisode 3 - Aflevering 3

7 mars 2019

Axel Koopt Een Vrouw. "Koop een fantastische bruid", of "Koop de perfecte echtgenote". Het staat te lezen op tal van dating-websites, meestal uit Europa. Maar kan je echt onderhandelen over de prijs van een vrouw? En met wie sluit je de deal dan? Axel Daeseleire trekt naar Odessa in Oekraïne, waar daten een heuse industrie is: mannen van over de hele wereld komen erheen om hun droomvrouw te vinden. Tegen de juiste prijs, natuurlijk. Want je moet al betalen als je nog maar met een meisje wil afspreken. En Axel's zoektocht naar een vrouw gaat nog een stap verder. In de armere regio's in Oekraïne is het volgens zijn informatie mogelijk om letterlijk geld neer te tellen en je vrouw te kopen.

Épisode 4 - Aflevering 4

14 mars 2019

Axel Daeseleire trekt deze week naar Nepal op zoek naar orgaanhandelaars. Hij komt al snel in contact met de meest beruchte nierhandelaar van Nepal.

Épisode 5 - Aflevering 5

21 mars 2019

De snelste weg naar een kathedraal van een lichaam met brede borst en een sixpack is valsspelen. En dit doe je blijkbaar door jezelf te injecteren met anabole steroïden. De producten zijn illegaal maar Axel vindt ze met het grootste gemak op het internet. Maar ook in de eerste de beste fitness. Iedereen kan ze kopen. Maar wat eens je het spul hebt? Hoe gevaarlijk is het valsspelen? Axel Daeseleire volgt zo’n valsspeler van bij het begin van zijn illegale anabolenkuur. Wat richt het verboden product aan in zijn lijf? En wat zit er écht in het spul? Axel test de verboden middelen en spreekt met experten en gebruikers. Welke prijs betaalt je lichaam voor een sixpack met anabolen?

Épisode 6 - Aflevering 6

28 mars 2019

Axel steelt de identiteit van nietsvermoedende burgers. En hij wordt ook zelf het slachtoffer van hackers die zijn identiteit stelen.

Épisode 7 - Aflevering 7

4 avril 2019

Axel Daeseleire onderzoekt zes controversiële milieus waarbij telkens één ding duidelijk is: alles is te koop. Een vrouw, een dier, een orgaan...

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...