Poster de la serie Tozkoparan İskender: Gölge

Tozkoparan İskender: Gölge

5/5

Année : 2023

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 47 minutes

Genre(s) : Action, Aventure, Fantastique, Science-fiction

Tozkoparan İskender: Gölge, TRT'nin dijital platformu tabii'de yayımlanan macera türündeki Türk internet dizisidir. Tozkoparan İskender'in devamı niteliğinde olan dizi, ilk bölümüyle 7 Mayıs 2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Saisons

Tozkoparan İskender: Gölge saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - 1. Bölüm "Kahramanın Doğuşu"

7 mai 2023 - 5/5

Dünyanın en yetenekli okçusu olan Tozkoparan İskender, yüzlerce yıl önce Dünyamıza düşen bir göktaşına dokunma cesaretini gösterir ve özel güçler kazanır.

Épisode 2 - 2. Bölüm "İlk Taş"

7 mai 2023

Gölge’nin ajanları, Ayasofya Camii’ndeki taşın yerini tespit etmeye çalışırken Tozkoparanlar da akademinin kütüphanesinde, Mete’nin görülerinden hareketle çizdiği sembolleri araştırarak Gölge’nin yerini tespit etmeye çalışırlar.

Épisode 3 - 3. Bölüm "Yeni Tozkoparanlar"

7 mai 2023

Gölge, Akademide gerçekleşecek öğrenci seçmeleri için engel olsa da başarılı olamaz, seçmeler gerçekleşir ve yeni öğrenciler Akademi’ye katılır. Pençe, Mavi Ay’dan iki kişi daha az olmasına rağmen Sinan'nın tutumu herkesi şaşırtır.

Épisode 4 - 4. Bölüm "İçimizdeki Casus"

7 mai 2023

Akademiyi koruyan bariyerin devre dışı kaldığı ve Gölge tarafından manipüle edilmiş bir casus olduğu bilgisi herkesin birbirinden şüphe etmesine sebep olur.

Épisode 5 - 5. Bölüm "Sancak"

7 mai 2023

İskenderin rüyasında gördüğü Osmanlı sancakları, Mete’nin semboller içeren görüleri sonrası, çözdükleri ipuçları ile birlikte Tozkoparanlar harekete geçer.

Épisode 6 - 6. Bölüm "Tozkoparanların Yarışı"

7 mai 2023 - 3/5

İskender ve Cenk arasında, İskenderin sancağı kurtarması yüzünden bir anlaşmazlık çıkar. Bunun üzerine, Fikri’nin önderliğinde Tozkoparanlar bir paintball alanında, sancağı ele geçirmeye çalışarak oklarla bir savaşı canlandıracaktır.

Épisode 7 - 7. Bölüm "Şüphe"

7 mai 2023

İskender, Tozkoparan yarışında olanlardan sonra Mete konusunda şüphelenir ve onu takip etmeye başlar. İskender’in şüpheci halleri diğerlerinin de dikkatini çekmiştir. Tüm bunlar yaşanırken, Gölge ise son taşın kimde olduğunu tespit eder.

Épisode 8 - 8. Bölüm "Son Taş"

7 mai 2023

İskenderin gördüğü rüyadan sonra Tozkoparanlar İstanbul’a doğru yola çıkarlar. Mete’nin görüsünden gidecekleri yerin Arkeoloji Müzesi olduğunu anlarlar. Ancak Gölge’nin oyununu hesaba katmamışlardır.

Épisode 9 - 9. Bölüm "Köstebek"

7 mai 2023

Elif, bedenine yerleştirilen özel bir çiple Gölge’nin ajanı haline gelmiştir. Arkadaşlarını zehirleyip onların zayıf düşmesine sebep olurken, Gölge, İskender için gelmektedir…

Épisode 10 - 10. Bölüm "Aydınlık ve Karanlığın Savaşı"

7 mai 2023 - 4.5/5

Gölge’nin manipüle ettiği onlarca insan, Elif’in önderliğinde birer robot gibi akademiye saldırır. İskender de Tozkoparanları bu savaşa hazırlamıştır. Çocuklar, Gölge’nin kuklası olan insanları alt etmeyi başarırlar. Fakat Cenk ve İskender’in asıl savaşları daha yeni başlamaktadır…

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...