Poster de la serie Top Realtors

Top Realtors

Non notée

Année : 2022

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 50 minutes

Genre(s) : Documentaire, Télé-réalité

What goes on behind the scenes of the fascinating world of real estate? Blind Gekocht real estate agent Béa and some of her colleagues take the viewer into their work and private lives.

Saisons

Top Realtors saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

2 juin 2022

Wat speelt er zich allemaal af achter de schermen van de fascinerende immowereld? Blind Gekocht-makelaar Béa en enkele van haar collega's nemen de kijker mee in hun werk- én privéleven. Wat doet een makelaar precies? Wat drijft hen om elke dag opnieuw vol passie de snel veranderende huizenmarkt te lijf te gaan en potentiële kopers en verkopers binnen te halen? Hoe sluit je de perfecte deal? En wat houdt hen bezig naast het werk?

Épisode 2 - Aflevering 2

9 juin 2022

Wie is de meest gedreven topmakelaar? Is dat die-hard verkoper Mo die elke dag succesvol wil eindigen. Of is het het zaakvoerderskoppel Jolien en Karel die verliefd zijn op hun job? Voor al onze makelaars breekt een groot moment aan: de jaarlijkse Awards. Wie verovert een plek in de top 30 en wie kroont zich tot Topmakelaar van het jaar?

Épisode 3 - Aflevering 3

16 juin 2022

Épisode 4 - Aflevering 4

23 juin 2022

Hectisch. Zo kunnen we het leven van een makelaar wel omschrijven. Onze makelaars leven duidelijk voor hun job, maar vinden ze nog de juiste work/life balance? Terwijl Dirk zijn 'heilige' vrije tijd bewust inplant, facetimet Anneke tijdens het werk met haar tweeling thuis. Ook Mo is papa van twee kindjes en dat levert meestal drukke ochtenden op.

Épisode 5 - Aflevering 5

30 juin 2022

Épisode 6 - Aflevering 6

7 juillet 2022

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...