Poster de la serie Those Were The Days

Those Were The Days

Non notée

Année : 2022

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 22 minutes

Genre(s) : Documentaire

Aster Nzeyimana looks back on the rise of the Belgian mega discotheques in our country in the 1980s and 1990s.

Saisons

Those Were The Days saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - La Rocca

17 novembre 2022

La Rocca: Ibiza in de Kempen, van 1988 tot 2022 in Lier. Een danstempel met extravagantie als codewoord, VIP-arrangementen, adembenemende thema-avonden en dito decors, opwindende dansers en aanstekelijke house. Met oprichter Wim Van Ouytsel, manager Ricardo Sola, portier Henk Joosens, resident dj Marko Longin, pr-dame Tessa van Winkel, barvrouw Claudia Zyla en vaste klant Nick Wymeersch.

Épisode 2 - Café d'Anvers

17 novembre 2022

Café d'Anvers: avant-garde in het Schipperskwartier van 1989 tot 2019. Gelegen in een 16e-eeuws kerkgebouw nota bene, joeg de Antwerpse club voor het eerst een beat door de rosse buurt en stond ze zo mee aan de wieg van het hedendaagse elektronicalandschap. Met oprichter Michel De Windt, portier Tom Waes, party-instigator Peter Platel, vaste klant en dj Vincent Buss (dj Prinz), toiletdames Jamila De Backer en Christel Mathyssens, resident dj Sven Van Hees en partyhost Patrick Soks.

Épisode 3 - Cherry Moon

17 novembre 2022

Cherry Moon: Voor de iets hardere beats moest je van 1991 tot 2013 in Lokeren zijn, in The House of House. Geen VIP's of extravagantie, gewoon rechttoe rechtaan feest en dansen op pompende muziek. Cherry Moon was in de nineties zo populair dat het z'n eigen anthems en merchandise had die vandaag, bijna 10 jaar na de sluiting, weer he-le-maal in zijn. Met oprichter Rudy Pincé, resident dj's Yves Deruyter en DJ Ghost (Bjorn Wendelen), barvrouw Carla Vandevyver en vaste klant Valerie Maes.

Épisode 4 - Fuse

17 novembre 2022

In de Brusselse Marollen ligt de technotempel Fuse. Door hun visionaire programmatie midden jaren ’90, werd Fuse zowat dé springplank voor iedereen die in het genre wat te betekenen heeft met als ultieme exponent onze eigen Charlotte De Witte. Met oprichter Peter Decuypere, creatief directeur Olivier Ramoudt (2001-2019), resident dj Trish van Eynde (1994-2001), medewerkster Simone Visser (1999-2011), platenbaas en vaste klant Geert Sermon (Doctor Vinyl) en dj Charlotte De Witte.

Épisode 5 - Boccaccio

17 novembre 2022

Boccaccio: Las Vegas in Destelbergen, van 1987 tot en met 1993. De tempel van de new beat en de allereerste megadiscotheek in ons land die op z’n hoogtepunt feestvierders van over heel West-Europa over de vloer kreeg: homo’s, yuppies en mensen uit de mode- en showbizzwereld die zich in een spiegelpaleis aan elkaar vergaapten. Met oprichtster Martine Oosterlinck, resident dj Olivier Pieters en vaste klanten: dj en producer CJ Bolland, dj Trish van Eynde, Britta Gillis en Christophe Hendrikx.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...