Poster de la serie The Tribute: Battle Of The Bands

The Tribute: Battle Of The Bands

Non notée

Année : 2022

Nombre de saisons : 3

Durée moyenne d'un épisode : 70 minutes

Genre(s) : Game Show

Tribute bands compete against each other. Who comes closest to the original? And who can get the fans on their feet with the same ease?

Saisons

The Tribute: Battle Of The Bands saison 1

Saison 1

The Tribute: Battle Of The Bands saison 2

Saison 2

The Tribute: Battle Of The Bands saison 3

Saison 3

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - 1

15 janvier 2022

Verschillende tributebands nemen het tegen elkaar op. Wie komt het meest in de buurt van het origineel? En wie krijgt met hetzelfde gemak de fans op de banken? De optredens worden beoordeeld door een vakjury, bestaande uit Cesar Zuiderwijk - drummer van de Golden Earring, Angela Groothuizen en Spike van DI-RECT.

Épisode 2 - 2

22 janvier 2022

Épisode 3 - 3

29 janvier 2022

Épisode 4 - 4

5 février 2022

Épisode 5 - 5

12 février 2022

Épisode 6 - 6

19 février 2022

Épisode 1 - Aflevering 1

7 janvier 2023

De tribute-strijd begint met de bands: MJ History (Michael Jackson), Dubbel D (De Dijk), Diva Turner (Tina Turner), SKUNK (Doe Maar), Born To Follow (Bon Jovi), The Neil Diamond Project (Neil Diamond), U2TWO (U2), Starman (David Bowie), Earth Wind & Fires (Earth, Wind & Fire). Aan het eind van show een valt er een bandje af en komt er vanaf de volgende uitzending een nieuwe band bij.

Épisode 2 - Aflevering 2

14 janvier 2023

Een nieuwe band vult de plek op die is vrijgekomen na het afvallen van het eerste bandje in aflevering een. Het zijn de jongste deelnemers van het programma. Namelijk, de Red Hot Chili Peppers Tribute band: Californicated. Aan het eind van aflevering twee valt opnieuw een band af die dan weer wordt opgevuld met een nieuwe band in aflevering drie.

Épisode 3 - Aflevering 3

21 janvier 2023

Er staan negen tribute bands tegenover de vak- en publieksjury om hen opnieuw ervan te overtuigen 'Ziggo Dome-waardig' te zijn. Er komt nog eenmaal een gloednieuwe tribute band ten tonele, die alles op alles gaat zetten om tot de finale in de race te blijven. De deelnemende bands vertellen over hun adoratie en het carrièrepad van de originele band, er worden bijzondere beeldfragmenten getoond en de bandleden delen verschillende anekdotes. Aan het einde valt er wederom een band af en komt er ook geen nieuwe band meer bij. Vanaf de volgende uitzending is het enkel nog een afvalrace waarbij de overgebleven bands iedere week weer een stapje dichter bij het Tribute concert in de Ziggo Dome komen.

Épisode 4 - Aflevering 4

28 janvier 2023

Er staan acht tribute bands op het podium die opnieuw proberen de jury te overtuigen van hun muzikale talent. De deelnemende bands vertellen over hun adoratie en het carrièrepad van de originele band, er worden bijzondere beeldfragmenten getoond en de bandleden delen verschillende anekdotes. Aan het einde van de aflevering valt er wederom een band af en wordt er duidelijk welke zeven bands er in de halve finale opnieuw een tribute aan hun favoriete band mogen brengen en hiermee weer een stapje dichter bij het Tribute concert in de Ziggo Dome zijn.

Épisode 5 - Aflevering 5

4 février 2023

In de halve finale strijden er nog zeven tribute bands om een finaleplaats in dit tweede seizoen van The Tribute - Battle of the Bands. De bands vertellen over hun weg naar de halve finale toe, en over de mogelijkheid om te mogen spelen in de Ziggo Dome. Ook deze week brengt iedere band één nummer ten gehore in de hoop een hoge score te krijgen van de vak- en publieksjury. De band met de laagste score moet, met de finale en de Ziggo Dome in zicht, de muzikale competitie verlaten.

Épisode 6 - Aflevering 6

11 février 2023

Er zijn nog zes tribute bands over die strijden om een plek op dat felbegeerde podium in de Ziggo Dome. Fotograaf William Rutten maakt een iconische foto van de overgebleven bands en alle finalisten brengen ten overstaan van de vak- en publieksjury een nummer van hun favoriete artiest ten gehore. De twee bands die aansluitend de laagste score hebben, moeten op de valreep alsnog de competitie verlaten. De top vier is nu zeker van een plek in de Ziggo Dome, maar de speeltijd moet nog verdeeld worden. De vier overgebleven bands spelen nog één keer hun favoriete nummer van deze reeks en de band met de hoogste score is de absolute winnaar en behaalt hiermee als 'Headliner' een uur speeltijd. De band met de op één na hoogste score is de 'Co-Headliner', (45 minuten speeltijd) de band die als derde eindigt, is de 'Support Act' (30 minuten speeltijd). De band die op de vierde plek eindigt, is 'Opener', zij spelen 15 minuten tijdens het Tribute concert op 22 april 2023 in de Ziggo Dome.

Épisode 1 - 1

6 janvier 2024

Épisode 2 - 2

13 janvier 2024

2

Épisode 3 - 3

20 janvier 2024

3

Épisode 4 - 4

27 janvier 2024

4

Épisode 5 - 5

3 février 2024

5

Épisode 6 - 6

10 février 2024

6

Épisode 7 - 7

17 février 2024

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...