Poster de la serie The Sky is the Limit

The Sky is the Limit

4.5/5

Année : 2014

Nombre de saisons : 7

Durée moyenne d'un épisode : 40 minutes

Genre(s) : Documentaire, Télé-réalité

Follow the lives of rich Fleming people.

Saisons

The Sky is the Limit saison 1

Saison 1

The Sky is the Limit saison 2

Saison 2

The Sky is the Limit saison 3

Saison 3

The Sky is the Limit saison 4

Saison 4

The Sky is the Limit saison 5

Saison 5

The Sky is the Limit saison 6

Saison 6

The Sky is the Limit saison 7

Saison 7

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

4 février 2014

Kunsthandelaar Harry Schurmans deelt met zijn Russische vriendin Olga in Herentals een riante villa op een schiereiland. Steven Defour is profvoetballer bij FC Porto. Hij woont sinds kort samen met Laura, een Luiks model van negentien. Jan Kriekels is de eigenaar van het radiatorenbedrijf Jaga. Jan en zijn twintig jaar jongere vriendin Kirsten zijn al zeven jaar samen en zien het leven als één grote speeltuin.

Épisode 2 - Aflevering 2

11 février 2014

Harry en Olga hebben een afspraak met een makelaar. Harry is het slechte weer in België beu en wil naar het buitenland verhuizen. Maar dan moet hij eerst wel zijn villa verkopen. Daniel Camus is een ex-profvoetballer die zich na zijn voetbalcarrière in het nachtleven stortte. Hij nodigde niemand minder dan Paris Hilton uit in zijn Gotha Club in Knokke. In Diepenbeek bouwt de excentrieke ondernemer Jan Kriekels samen met zijn 20 jaar jongere vriendin Kirsten een zwembad in de vorm van een vagina.

Épisode 3 - Aflevering 3

18 février 2014

Industrieel Willy Naessens is de koning van de zwembadbouw. Zijn 22 bedrijven hebben samen een omzet van 350 miljoen euro per jaar. Willy is een selfmade man die een indrukwekkend imperium uitbouwde. Kunsthandelaar Harry Schurmans en zijn Russische vriendin Olga ontvangen op hun domein in Herentals een makelaar, die zijn imposante villa moet verkopen. De excentrieke ondernemer Jan Kriekels uit Diepenbeek wil in zijn tuin een zwembad bouwen in de vorm van een vagina.

Épisode 4 - Aflevering 4

25 février 2014

Multimiljonair Hans-Peter Fässler werd rijk in de meubelindustrie. Hij verkocht zijn bedrijf en verdeelt nu zijn tijd tussen Miami en Ibiza. - Harry Schurmans heeft een exclusief concert in zijn tuin georganiseerd en spaarde hiervoor kosten noch moeite. - Voor ondernemer Jan Kriekels en zijn vrouw Kirsten is elke reden om te feesten goed. Vandaag organiseren ze een luxueuze tentoonstelling. - In Oudenaarde komen Willy Naessens en Marie-Jeanne aan bij hun viptent bij de aankomstplaats van de Ronde van Vlaanderen.

Épisode 5 - Aflevering 5

4 mars 2014

Willy Naessens trekt naar Reims om er champagne, 15.000 flessen, te kopen voor zijn bedrijf Franky. Meubeltycoon Hans-Peter Fässler woont deeltijds in zijn villa in Miami en deeltijds op Ibiza. Hij renteniert en geniet volop van het leven. Edouard Vermeulen heeft in Sint-Katelijne-Waver een exclusief landgoed dat hij gebruikt als tweede verblijf. Hij is de eigenaar en ontwerper van het modemerk Natan. Jan Kriekels en Kirsten uit Diepenbeek hebben een vipuitnodiging voor een exclusief tennistoernooi in Knokke.

Épisode 6 - Aflevering 6

11 mars 2014

Steven Deduytsche brengt met succes luxueuze handtassen op de markt. Nu wil hij zijn exclusieve handtassen ook in Dubai lanceren. Het pronkstuk van zijn collectie is een handtas met goud en diamanten die ruim 65.000 euro kost. - Edouard Vermeulen is de eigenaar en ontwerper van het modehuis Natan. En dat modehuis viert dit jaar zijn dertigjarige bestaan met een defilé in Parijs. De Belgische ambassadeur in Parijs stelde het ambassadegebouw ter beschikking van Edouard Vermeulen en zijn hoge gasten. Edouard is al van 's ochtends vroeg aanwezig. Hij wil er zeker van zijn dat alles vlekkeloos verloopt. Het is de eerste keer dat hij een defilé organiseert in de Franse modestad - De zondagen zijn heilig in Herentals. Olga en Harry Schurmans luieren dan in de tuin met een cocktail bij de hand.

Épisode 7 - Aflevering 7

18 mars 2014

Épisode 8 - Aflevering 8

28 mars 2014

Épisode 9 - Aflevering 9

30 août 2014

Épisode 1 - Aflevering 1

2 février 2015

Hoe liep het fout tussen Jan en Kirsten? En komt het ooit nog goed? Michel VDB is de échte Vlaamse bullhead. Of de miljonair van de buizen zoals hij zichzelf noemt. En Danielle en Tom plukken de dag op het immense landgoed dat zij erfde van haar ouders.

Épisode 2 - Aflevering 2

9 février 2015

Olga is terug en ze geeft het beste van zichzelf in een lingerieshoot, Kirsten bouwt een feestje in de villa van Jan. Die zit dan weer in Zweden, bij de vikings want hij wil een vikingboot bouwen. Tom blijkt een ex Mr fitness te zijn en Michel worstelt met zijn succes en vooral met zichzelf

Épisode 3 - Aflevering 3

16 février 2015

Jan koopt nieuw speelgoed, en hybride BMW sportwagen I8 , Kirsten heeft het druk met de kids en de job, Remi heeft zijn eigen koers: de grote prijs Remi De Moor en Willy geeft een verjaardagsfeest voor 1500 gasten: let the beast go!

Épisode 4 - Aflevering 4

23 février 2015

Harry en Olga gaan op huizenjacht maar in Herentals blijkt het nog niet zo slecht wonen te zijn, Michel permitteert zich een folie maar vindt het echte geluk bij zijn vrienden in zijn voetballoge, Danielle heeft geen familie meer maar nog wel enkele heel goede vrienden en Willy kan zich alles veroorloven maar vindt het geluk in een ritje met zijn koets

Épisode 5 - Aflevering 5

2 mars 2015

Harry heeft enorm veel geluk, Remi is opnieuw bij zijn renners, Jan verovert opnieuw het hart van Kirsten, en Inge van Kemenade breidt haar garderobe uit. Met 24 stuks.

Épisode 6 - Aflevering 6

9 mars 2015

Épisode 7 - Aflevering 7

16 mars 2015

Épisode 8 - Aflevering 8

23 mars 2015

Épisode 1 - Cracco zingt

2 février 2016

Philip Cracco woont samen met zijn vriendin Aisha in een mooie villa in Brugge. Vandaag is het er feest, want Aisha is jarig. Hij organiseert een prachtig feest om haar in de bloemetjes te zetten. Philip heeft zelfs een muzikale ode voor Aisha gepland, samen met een professionele zangeres. In Blankenberge woonde Michel Van den Brande alleen na de breuk met zijn vrouw. Daar is nu verandering in gekomen want met de komst van zijn vriendin Sofie heeft Michel terug het geluk gevonden. Tom en Danielle vertrekken voor een korte trip naar Monaco.

Épisode 2 - Michel ritueel bureau

9 février 2016

Willy organiseert het Belgisch Kampioenschap paardenmennen, en zorgt ervoor dat alles picco bello verloopt. Tom en Danielle ontmoeten de happy few op de exclusieve kunstbeurs Art Monaco, Philip coördineert de fotoshoot van zijn nieuwe horlogemerk en Michel is apetrots op de gigantische tribune die hij bouwt voor de Daviscup.

Épisode 3 - Aflevering 3

16 février 2016

Marie-Anne De Nil is de zaakvoerster van familiebedrijf Vleeswaren De Nil en zoon, het oudste vleesverwerkende bedrijf in België. Ze is een nuchtere en hard werkende vrouw die vecht voor haar plaats in een echte mannenwereld. Michel Van den Brande wordt uitgenodigd op het tennistornooi in Middelkerke waarvoor hij een prachtige tribune bouwde, maar de VIP-ontvangst laat volgens Michel erg te wensen over. Danielle en Tom laten in hun tuin een boomhut bouwen, wat voor Danielle een kinderdroom is die uitkomt. Philip Cracco leeft zich uit op het racecircuit van Mettet. "De boog moet niet altijd in de kast blijven staan, je moet er af en toe eens goed mee schieten", aldus Philip.

Épisode 4 - Aflevering 4

23 février 2016

Épisode 5 - Aflevering 5

1 mars 2016

Épisode 6 - Aflevering 6

8 mars 2016

Épisode 7 - Aflevering 7

15 mars 2016

Épisode 8 - Aflevering 8

29 mars 2016

Reportagemaker Peter Boeckx klopt aan bij landschapsarchitecte Veerle Smet en trekt met haar naar Knokke.

Épisode 9 - Aflevering 9

5 avril 2016

Épisode 10 - Aflevering 10

12 avril 2016

Épisode 1 - Aflevering 1

7 février 2017

Philip Cracco werd getroffen door kanker. Vandaag is hij terug thuis na een operatie. Michel Van den Brande geniet samen met zijn Sofie van vakantie in Saint-Tropez. Dave Wauwermans is een echte selfmade man, die zijn matrassenzaak uitbouwde tot een keten van 25 winkels. Maar dan ontmoette hij de liefde van zijn leven: de Oekraïense Kristina Kolomiyets.+

Épisode 2 - Aflevering 2

14 février 2017

Door zijn ziekenhuisverblijf heeft Philip zijn verjaardag niet kunnen vieren. Aisha verrast hem thuis met een feest waarop al zijn vrienden aanwezig zijn. Dave organiseert een seminarie en neemt zijn seminaristen mee naar de top van de Mont Blanc. Michel trakteert Sofie op een exclusief cadeau. Omdat een journalist hem erop attent had gemaakt dat hij onduidelijk spreekt, besluit Michel dictieles te volgen.+

Épisode 3 - Aflevering 3

21 février 2017

Peter Van den Berge bouwde een imperium op in medische software en verkocht zijn bedrijf later aan een Duitse multinational. Zijn vrouw Faith is de dochter van een Oegandese minister en gaf haar job bij de Verenigde Naties voor hem op. Samen met hun vier kinderen wonen ze in een kasteel in Beveren. Philip Cracco heeft de afgelopen weken zitten broeden op een nieuw project met zijn kois. Op bezoek bij zijn moeder blijkt dat het geen haar scheelde of hij was kunstschilder geworden. Dave en Kristina brengen een bezoekje aan de gynaecologe. Na zeven jaar en talloze mislukte pogingen denken ze dat Kristina nu toch zwanger is.

Épisode 4 - Aflevering 4

28 février 2017

Harry De Visscher verliet de schoolbanken op zijn veertiende en knokte zich een weg naar de top. Na twintig jaar hard labeur heeft hij besloten om een van zijn paintballzaken te verkopen. Philip en Aïsha zijn neergestreken aan de kust. Terwijl Philip er de luxebeurs Eccentric organiseert, heeft Aisha een namiddagje voor de dames uitgestippeld. Peter heeft de klas van zijn zoon Ronan uitgenodigd voor een bezoek aan het kasteel.

Épisode 5 - Aflevering 5

7 mars 2017

De familie Azimi heeft haar roots in Iran. Vader en moeder beslisten twintig jaar geleden om hun thuisland te verlaten en op zoek te gaan naar een betere toekomst voor hun kinderen. Met een kapitaal van welgeteld 25 euro kwamen ze terecht in Sluis. Vandaag zijn de twee zonen Salar en Sasan uitgegroeid tot succesvolle ondernemers. Ze wonen in een kasteel net buiten Knokke en ze beheren verschillende vennootschappen. Philip wil deelnemen aan de Mille Miglia, een rally voor oldtimers dwars door Italië. In de rally rijden enkel exclusieve oldtimers mee. Philip neemt deel met de James Dean Porsche, ook wel de "widowmaker" genoemd.

Épisode 6 - Aflevering 6

14 mars 2017

Peter en Faith hebben een korte vakantie in hun buitenverblijf gepland. Onderweg houden ze ook even halt bij hun tweede kasteel in Hamois. Voor hij aan zijn dagtaken begint, checkt Salar de beurs. Hij heeft een belangrijk order geplaatst en houdt de koers voortdurend in de gaten. De broers hebben ook hun zinnen gezet op de overname van een groot hotel bij Damme en doen een bod van 3,1 miljoen. Harry heeft inmiddels de finish van de rally bereikt en komt aan in Marbella. De rijders worden verwelkomd in een chique strandclub. Tijd voor Harry om enkele speciale flesjes te bestellen.

Épisode 7 - Aflevering 7

21 mars 2017

Michel verrast Sofie met een trip naar Denemarken. En er hangt romantiek in de lucht. Ook Peter en Faith trekken er een weekendje op uit zonder de kinderen. Het koppel gaat niet zo vaak op vakantie, maar als het er dan toch van komt, dan mag het iets meer zijn. Peter boekte een suite van 250m² in het extravagante Bentley Hotel in Londen. En hij heeft nog een bijzondere verrassing voor Faith in petto... Philip en Aisha kiezen voor de zon in hun Spaanse villa. En ook hun vrienden zijn welkom.

Épisode 8 - Aflevering 8

28 mars 2017

Melissa Van Hoydonck ontwerpt samen met haar moeder Yolande kleding voor hun modemerk LFDA. Melissa is heel ambitieus, maar haar mode-imperium staat nog in de kinderschoenen. Harry brengt zijn dagen graag al werkend door. Zijn nieuwe zaak is nog niet zo lang open, maar hij beleeft nu al zijn tweede jeugd. De Pitstop blijkt een schot in de roos. De familie Cracco brengt de weekends vaak door op paardenwedstrijden. Philips dochter Marie is een begenadigde amazone. Maar wanneer een van hun paarden in de dierenkliniek belandt, is het nagelbijten of het paard de operatie overleeft. De broers Azimi werken zich voortdurend te pletter. Maar eens het werk achter de rug is, zetten ze graag de bloemetjes buiten in club Carré in Willebroek.

Épisode 9 - Aflevering 9

4 avril 2017

Harry wordt vijftig en dat moet gevierd worden. Als opwarmertje gaat hij samen met zijn beste vrienden grof geschut uitproberen in de woestijn van Nevada. Harry trakteert hen daarna op een etentje in zijn favoriete restaurant in Montreal. Peter heeft een afspraak met de man aan wie hij zijn bedrijf verkocht, de miljardair van moederbedrijf CGM. Melissa lanceert haar eigen kledingmerk Les filles d'Anvers op de catwalk. Maar eerst gaat ze samen met haar mama nog even relaxen in de wellness.

Épisode 10 - Aflevering 10

11 avril 2017

Peter en Faith zijn afgereisd naar Afrika waar ze verblijven in de villa van een nicht van Faith. Jacklin zal vandaag in het huwelijk treden met haar Chinese vriend Mr Lin. Kristina zet een dochter op de wereld. Dave kan niet wachten om als trotse vader met zijn Arnella te pronken. Michel heeft zijn buik vol van vakantie. Hij troost zich met de aanschaf van een nieuwe bolide. Aisha verrast Philip met een spectaculair valentijnsgeschenk.

Épisode 1 - S5 - Aflevering 1

29 janvier 2020

Épisode 2 - S5 - Aflevering 2

5 février 2020

Épisode 3 - S5 - Aflevering 3

12 février 2020

Épisode 4 - S5 - Aflevering 4

19 février 2020

Épisode 5 - S5 - Aflevering 5

26 février 2020

Épisode 6 - S5 - Aflevering 6

4 mars 2020

Épisode 7 - S5 - Aflevering 7

11 mars 2020

Épisode 8 - S5 - Aflevering 8

18 mars 2020

Frederik heeft Willy Naessens op bezoek, Romy heeft wat tijd voor zichzelf nodig en geniet van een dagje in de welness.

Épisode 1 - Aflevering 1

14 novembre 2022

Yves Maes won als jonge Limburger al de titel van ondernemer van het jaar. Alles begon met de aankoop van 1 eigen tractor nu 20 jaar geleden. Inmiddels leidt Yves een afvalverwerking- en containerbedrijf met een jaarlijkse omzet van bijna 100 miljoen euro. Joshua Van de Aa woont en werkt als Antwerpenaar in de Londense city. Josh wilde als tiener heel graag dokter worden. Maar met zijn diploma van het technisch onderwijs was dat niet eenvoudig. Met veel doorzetting slaagde hij in zijn opzet.

Épisode 2 - Aflevering 2

21 novembre 2022

De Martensen worden uitgenodigd door miljardair Rob Jarrtet. Hij ontvangt hen in zijn Beach villa. Yves begon ooit met één beerton en een tractor maar zijn bedrijf is inmiddels serieus uit de voegen gebarsten. Maar Yves wil nog blijven groeien en denkt er aan een deel van zijn aandelen te verkopen om extra kapitaal in het bedrijf te kunnen steken.

Épisode 3 - Aflevering 3

28 novembre 2022

Voor Yves geen omzetcijfers of afval vandaag. Hij heeft één van zijn heteluchtballons van stal gehaald. Hij verrast zijn vriendin Jullie en hun hondje stip met een luchtdoop. Frederik krijgt bezoek van zijn personal en mental coach Sacha. Josh brengt een bezoek aan de aesthetic beurs in Londen waar hij zijn allerlaatste aankoop gaat bewonderen en Jopi en Katthy genieten van hun laatste dagen op Sal.

Épisode 4 - Aflevering 4

5 décembre 2022

Nicolas is een ambitieuze dokterszoon die al op zijn 18 jaar de schoolbanken vaarwel zei. Zijn ambitie: de rijkste van de familie worden en Frederik heeft grootse plannen: hij wil voor zijn superbeton een nieuw hoofdkwartier bouwen.

Épisode 5 - Aflevering 5

12 décembre 2022

Veertien jaar geleden verkocht Guy zijn zaak in België en verhuisde samen met zijn Sona naar Dubai. Hij behaalde er het diploma van erkend makelaar en richtte zijn eigen immokantoor best luxury properties op. Ook maken we kennis met Sigurd Tanghe. Hij is voltijds kunstenaar met heel wat fans tot ver over de grenzen heen. Zelfs in adellijke kringen én in Hollywood houden ze van zijn werk.

Épisode 6 - Aflevering 6

19 décembre 2022

Yves kocht het domein de Lindehoeve in 2014 en gaf het domein een complete makeover. Het fungeerde een tijdje als B&B maar is nu volledig privé. Hij wil van de kamers nu paardenstallen maken. In Dubai hebben Guy en Sona een cabana met uitzicht op het water geboekt. Want ze hebben iets te vieren. Hun contract voor een spectaculaire loft wordt vandaag getekend.

Épisode 7 - Aflevering 7

26 décembre 2022

Guy wil Sona verrassen met een nieuwe SUV. En zijn vaste dealer heeft het neusje van de zalm in stock. Nicolas beklimt de Kilimanjaro en wordt er geconfronteerd met zichzelf. Bij zijn thuiskomst is Sarah onder de indruk van zijn avontuur.

Épisode 8 - Aflevering 8

2 janvier 2023

Guy en sona lanceren een nieuw vastgoedfonds en willen 100 miljoen doller ophalen. Ze nodigen hun team uit voor een voor een namiddag op een luxejacht. Nicolas en Sarah hebben een afspraak bij de gynaecoloog. En ze bezoeken het kasteel waar ze de babyborrel zullen vieren. Daar Heeft Nicolas voor Sarah nog een een peperdure verrassing. Frederik heeft zijn team uitgenodigd voor een weekend teambuilding in de mooie chateau de Vignée in Rochefort.

Épisode 9 - Aflevering 9

9 janvier 2023

Frederik is jarig en dit keer heeft hij nog een andere, speciale reden om te vieren. Het is een bijzondere dag voor kersverse ouders Sarah en Nicolas: hun dochtertje wordt gedoopt. Joshua trakteert zijn Valery op een weekendje Antwerpen. Het is de eerste keer dat ze zijn thuisstad bezoekt.

Épisode 1 - Aflevering 1

20 octobre 2023

In 2014 stapte reportagemaker Peter Boeckx voor het eerst binnen in het leven van de happy few van Vlaanderen en volgde hij succesvolle landgenoten voor wie de bomen tot in de hemel groeien. En net dat doet hij nu opnieuw bij de absolute toppers van de voorbije seizoenen. De sterren van de afgelopen jaren laten je nog één keer binnen in hun luxueuze leven.

Épisode 2 - Aflevering 2

27 octobre 2023

In 2014 stapte reportagemaker Peter Boeckx voor het eerst binnen in het leven van de happy few van Vlaanderen en volgde hij succesvolle landgenoten voor wie de bomen tot in de hemel groeien. En net dat doet hij nu opnieuw bij de absolute toppers van de voorbije seizoenen. De sterren van de afgelopen jaren laten je nog één keer binnen in hun luxueuze leven.

Épisode 3 - Aflevering 3

3 novembre 2023

In 2014 stapte reportagemaker Peter Boeckx voor het eerst binnen in het leven van de happy few van Vlaanderen en volgde hij succesvolle landgenoten voor wie de bomen tot in de hemel groeien. En net dat doet hij nu opnieuw bij de absolute toppers van de voorbije seizoenen. De sterren van de afgelopen jaren laten je nog één keer binnen in hun luxueuze leven.

Épisode 4 - Aflevering 4

10 novembre 2023

In 2014 stapte reportagemaker Peter Boeckx voor het eerst binnen in het leven van de happy few van Vlaanderen en volgde hij succesvolle landgenoten voor wie de bomen tot in de hemel groeien. En net dat doet hij nu opnieuw bij de absolute toppers van de voorbije seizoenen. De sterren van de afgelopen jaren laten je nog één keer binnen in hun luxueuze leven.

Épisode 5 - Aflevering 5

17 novembre 2023

In 2014 stapte reportagemaker Peter Boeckx voor het eerst binnen in het leven van de happy few van Vlaanderen en volgde hij succesvolle landgenoten voor wie de bomen tot in de hemel groeien. En net dat doet hij nu opnieuw bij de absolute toppers van de voorbije seizoenen. De sterren van de afgelopen jaren laten je nog één keer binnen in hun luxueuze leven.

Épisode 6 - Aflevering 6

24 novembre 2023

In 2014 stapte reportagemaker Peter Boeckx voor het eerst binnen in het leven van de happy few van Vlaanderen en volgde hij succesvolle landgenoten voor wie de bomen tot in de hemel groeien. En net dat doet hij nu opnieuw bij de absolute toppers van de voorbije seizoenen. De sterren van de afgelopen jaren laten je nog één keer binnen in hun luxueuze leven.

Épisode 7 - Aflevering 7

1 décembre 2023

In 2014 stapte reportagemaker Peter Boeckx voor het eerst binnen in het leven van de happy few van Vlaanderen en volgde hij succesvolle landgenoten voor wie de bomen tot in de hemel groeien. En net dat doet hij nu opnieuw bij de absolute toppers van de voorbije seizoenen. De sterren van de afgelopen jaren laten je nog één keer binnen in hun luxueuze leven.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...