Poster de la serie The Scheldt Platoon

The Scheldt Platoon

Non notée

Année : 2021

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 47 minutes

Genre(s) : Documentaire

Six-part human interest series about five young cyclists from Ghent who fight together for the same dream: to become a professional cyclist. One by one, they make the dream come true, but the road to fame is fraught with many hurdles.

Saisons

The Scheldt Platoon saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - WW SPECIAL

30 août 2021

Wanneer de jonge Wouter Weylandt een koersfiets cadeau krijgt wil hij nog maar één ding: wielrenner worden. Op zijn trainingstochten langs de Schelde maakt hij nieuwe vrienden: Iljo Keisse, Bert De Backer, Kurt Hovelijnck en Dimitri De Fauw. Ze zijn klaar om de wereld te veroveren, maar het noodlot heeft andere plannen.

Épisode 2 - Het gouden koppel

6 septembre 2021

Iljo Keisse en Dimitri De Fauw leren elkaar als jonge snaken kennen op de piste en worden al snel boezemvrienden. Ze vormen een onoverwinnelijk team en lijken op weg naar een gouden toekomst. Maar wanneer de Olympische Spelen eraan komen, komen er barsten in de vriendschap.

Épisode 3 - Ik zie u graag, Tarzan

13 septembre 2021

Iljo Keisse en Dimitri De Fauw raken allebei betrokken bij een dopingschandaal. Plots staan ze alleen op de wereld. Terwijl Iljo er alles aan doet om zijn onschuld te bewijzen, dreigt Dimi de moed te verliezen. In zijn hoofd wordt het almaar donkerder.

Épisode 4 - Ikke were

20 septembre 2021

Meesterknecht Kurt Hovelijnck gelooft zijn ogen niet als hij een contract mag tekenen bij het grote Quick-Step. De droom verandert in een nachtmerrie wanneer hij op training zwaar ten val komt en de dokters vrezen voor zijn leven. Zijn trainingsmakker Wouter Weylandt heeft het moeilijk om de draad weer op te pikken.

Épisode 5 - The kings of cool

27 septembre 2021

Iljo Keisse is eindelijk van zijn dopingspook verlost en wil zijn nieuwe werkgever bedanken met een overwinning. Wouter Weylandt zit op een roze wolk: hij heeft een nieuwe ploeg en zijn vriendin An-Sophie verwacht een eerste kindje. Maar dan moet hij plots onverwacht naar de Ronde van Italië vertrekken.

Épisode 6 - WW108

4 octobre 2021

De dodelijke val van Wouter Weylandt in de Giro dompelt het peloton in rouw. Heel België treurt mee. Wouters vrienden vragen zich af hoe ze verder moeten zonder hem.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...