Poster de la serie The Planckies

The Planckies

Non notée

Année : 2021

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 15 minutes

Genre(s) : Enfant, Télé-réalité

Devon, Noa, Yukka, Iluna, Mageno and Elara want to set up their own clubhouse in their family's old castle. But how do you do that?

Saisons

The Planckies saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

27 octobre 2021

Devon, Noa, Yukka, Iluna, Mageno en Elara verkennen het oude kasteel van hun familie en fantaseren over hoe zij het zouden inrichten. Van al dat dromen krijgen ze zin om hun eigen clubhuis in te richten en gaan op zoek naar de geschikte ruimte. Met liters verf, planken, vijzen en lampjes gaan ze aan de slag. Ook de jukebox mag in hun clubhuis niet ontbreken, maar er is één probleem: hoe krijgen ze dat loodzwaar ding op de bovenverdieping? De Planckies zouden de Planckies echter niet zijn, mochten ze hiervoor geen creatieve oplossing kunnen vinden.

Épisode 2 - Aflevering 2

3 novembre 2021

De zomervakantie is begonnen en die luiden de Planckies in met waterpret in het zwembad. Ze vinden dat hun hardwerkende ouders ook wat ontspanning hebben verdiend, dus organiseren ze een spetterende poolparty met lekkere hapjes en drankjes. Natuurlijk hoort daar volgens de kinderen ook een springkasteel bij, maar dat blijkt niet meteen gebruiksklaar te zijn. Alle hens aan dek dus om het springkasteel tijdig opgeblazen en proper te krijgen.

Épisode 3 - Aflevering 3

10 novembre 2021

Met een achternaam als Planckaert kan het niet anders dan dat de Planckies sportieve genen hebben. Noa ondergaat meteen de test en leert met klikpedalen fietsen. Ook Mageno jaagt z'n wielerdroom na en bereidt zich voor op zijn eerste koers in Frankrijk. Hij hoopt in de voetsporen te kunnen treden van zijn opa Eddy, een groot wielerkampioen die vele wedstrijden gewonnen heeft. Zijn supportersteam staat alvast klaar met een groot spandoek en de druk om de wedstrijd te winnen wordt opgevoerd wanneer een uitstapje naar de kartingbaan voor de rest van de Planckies op het spel staat.

Épisode 4 - Aflevering 4

17 novembre 2021

Bij de Planckies wordt het een heuse beestenboel, want zij gaan dieren spotten in het bos. Ze zijn erg benieuwd naar welke dieren er allemaal op hun kasteeldomein leven, dus trekken ze er met hun wildcamera op uit. Zo hopen ze de ideale plek te vinden om everzwijnen, herten of andere beesten te kunnen waarnemen. Devon en Mageno gaan met wat touw, een camouflagenet en enkele takken aan de slag en bouwen de perfecte schuilplek. Samen met Noa en Yukka testen ze die in de vroege ochtend uit. Hun geduld wordt alvast op de proef gesteld en het wordt afwachten of ze wel enkele dieren kunnen spotten.

Épisode 5 - Aflevering 5

24 novembre 2021

Kamperen met de Planckies verloopt niet zonder slag of stoot. Zo geraken de jongens en de meisjes het niet snel eens over de locatie waar ze hun tenten zullen opzetten. Ook over het avondmaal wordt er serieus gediscussieerd. Terwijl Elara de keukenkastjes plundert en zorgt voor hotdogs en marshmallows, gaan Devon en Iluna op zoek naar wat verse groenten in de serre. Yukka en Mageno halen dan weer hun visserstalent boven, maar komen van een magere vangst terug. Ze smeden een plan zodat er toch vis op het menu staat.

Épisode 6 - Aflevering 6

1 décembre 2021

Devon maakt zich klaar om naar het ziekenhuis in Herentals te gaan. Hij heeft een blessure aan zijn knie en moet geopereerd worden zodat hij opnieuw kan fietsen en koersen zonder pijn te hebben. Om hem op te beuren en de pijn wat te verzachten willen de Planckies hem na zijn operatie in de watten leggen. Ze organiseren een verrassingsfeestje en versieren een rolstoel. Als kers op de taart staat er Devon nog een smakelijke verrassing te wachten. Al denkt Mageno daar misschien lichtjes anders over...

Épisode 7 - Aflevering 7

8 décembre 2021

De Planckies zijn gebeten door de muziekmicrobe en willen een rockconcert brengen voor hun familie in Frankrijk. Met een zelfgeschreven nummer gaan ze aan de slag. Er is alleen één klein probleem: Mageno bespeelt geen instrument, maar inventief als hij is, knutselt hij in geen tijd een slagwerkinstrument in elkaar. Om het optreden helemaal te doen rocken, duiken de Planckies voor een stoere look in hun kleerkast. Devon, Noa en Yukka krijgen zelfs een metamorfose bij de kapper.

Épisode 8 - Aflevering 8

15 décembre 2021

De Planckies duiken de geschiedenis in want ze zijn erg benieuwd naar het verhaal dat achter het oud en bouwvallig kasteel van hun familie schuilgaat. Iluna en Mageno trekken hiervoor naar de bibliotheek terwijl Devon, Noa en Yukka de ondergrondse tunnel van het kasteel onderzoeken. Aan de hand van een zelfgeschreven toneelstukje doen ze voor hun ouders en grootouders uit te doeken wat ze allemaal te weten zijn gekomen. Benieuwd of het bij hen in de smaak zal vallen want de familie zal het gebrachte verhaal wel met een korreltje zout moeten nemen.

Épisode 9 - Aflevering 9

22 décembre 2021

Épisode 10 - Aflevering 10

29 décembre 2021

Épisode 11 - Aflevering 11

5 janvier 2022

Dat de Planckies van alle markten thuis zijn, is al lang duidelijk. Ook deze keer bewijzen ze dat met hun eigen kermis. Omdat ze zoveel plezier beleven op de plaatselijke kermis in Lurcy-Lévis, besluiten ze hun eigen attracties te maken. Van schietkraam tot hotdogkraam, niets is hen teveel. De Planckies beleven de tijd van hun leven met het fabriceren van hun kermisstandjes en nodigen hun ouders uit als proefkonijnen.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...