Poster de la serie The Navy

The Navy

Non notée

Année : 2023

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 23 minutes

Genre(s) : Documentaire, Télé-réalité

A special insight into real life at the Royal Netherlands Navy. We follow a number of main characters around the world as they work on a specific mission. How do people deal with acute threats and conflict situations such as the war in Ukraine? What does leadership mean? And what is this always-named camaraderie?

Saisons

The Navy saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

12 avril 2023

De Koninklijke Marine is een belangrijke schakel in de bestrijding van drugstransporten in het Caribisch gebied. We volgen de crew van een NH90-helikopter tijdens hun missie aan boord van de OPV Zr.Ms. Holland op jacht naar smokkelaars. Om te leren vechten in winterse omstandigheden, behoort de arctic-training in Noorwegen tot de mariniersopleiding.

Épisode 2 - Aflevering 2

12 avril 2023

Als onderdeel van de NAVO traint de Koninklijke Marine in internationaal verband om gevechtsklaar te zijn in het hoogste geweldsspectrum. M-Fregat Zr.Ms. Van Amstel doet mee aan de internationale oefening Mjölnir waarbij de schepen te maken krijgen met onverwachte aanvallen.

Épisode 3 - Aflevering 3

12 avril 2023

De Defensie Duikgroep bestaat uit gespecialiseerde duikteams met ieder hun eigen specialiteit. In de laatste fase van de loodzware opleiding worden de aspirant-duikers tot het uiterste getest. Slechts een aantal zal de eindstreep halen. Het duurt bijna een jaar voordat een marineschip gevechtsklaar is. Zr.Ms. Tromp maakt zich op voor de laatste horde, de Fleet Operational Sea Training.

Épisode 4 - Aflevering 4

12 avril 2023

De Noordzee ligt bezaaid met niet-geëxplodeerde bommen, mijnen en torpedo's die een gevaar vormen voor de vissersschepen in dit gebied De mijnenjager Zr.Ms. Vlaardingen wordt ingezet bij het opsporen en onschadelijk maken van deze explosieven, Dat gebeurt door de duikers van de Defensie Duikgroep, onder wie de kersverse marineduiker Miranda.

Épisode 5 - Aflevering 5

12 avril 2023

De opleiding tot onderzeebootcommandant is een van de zwaarste ter wereld. De commandant staat er vaak in zijn eentje voor en kan niet terugvallen op steun van andere schepen. De helikopterbemanning aan boord van Zr.Ms. Holland is bijna klaar met de missie in het Caribisch gebied. Er zijn duizenden kilo's drugs onderschept.

Épisode 6 - Aflevering 6

12 avril 2023

Zr.Ms. Rotterdam kan in korte tijd een groot aantal troepen en materiaal van zee naar land verplaatsen. Tijdens de tweejaarlijkse NAVO-oefening Cold Response zal er 24/7 geoefend worden op het aan land brengen van de mariniers. De laatste fase van de opleiding tot onderzeebootcommandant vindt plaats in de Noorse fjorden. In korte tijd worden allerlei oorlogssituaties gesimuleerd.

Vidéos

01/02/2024

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...