Poster de la serie TAFKAL

TAFKAL

Non notée

Année : 2022

Nombre de saisons : 2

Durée moyenne d'un épisode : 45 minutes

Genre(s) : Comédie

Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer, oftewel The Artists Formerly Known als Lama’s (TAFKAL), zijn eindelijk weer aan het improviseren geslagen in hun gloednieuwe programma. Onder leiding van Patrick Lodiers zetten zij wekelijks de lachspieren in werking.

Saisons

TAFKAL saison 1

Saison 1

TAFKAL saison 2

Saison 2

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Estavana Polman

26 août 2022

Épisode 2 - Nienke Plas

2 septembre 2022

Épisode 3 - Kraantje Pappie

9 septembre 2022

Épisode 4 - Miljuschka Witzenhausen

16 septembre 2022

Épisode 5 - Willie Wartaal

23 septembre 2022

Épisode 6 - Marcel van der Ven

30 septembre 2022

Épisode 7 - TAFKAL Live

19 juin 2022

Épisode 1 - Bizzey

13 octobre 2023

Leendert Roelandschap, beter bekend als Bizzey, durft als eerste gast van dit seizoen in de improvisatie-arena van TAFKAL te stappen. Gelukkig is de desk van Patrick er voor Bizzey om zich af en toe veilig te wanen. Of hij dat nodig heeft?

Épisode 2 - Leonie ter Braak

20 octobre 2023

Met frisse tegenzin werpt ze zich erin: Leonie ter Braak. Ze wil eigenlijk meteen weer weg. Maar dat laten Jeroen, Ruben, Tijl en Ruben niet toe. Want Patrick heeft zo veel moois voor haar en de mannen op zijn kaartjes staan. Die kaartjes van Patrick spelen trouwens nog een mooie hoofdrol.

Épisode 3 - Mike de Boer

27 octobre 2023

Eindelijk een gast bij TAFKAL die zich niet snel gek laat maken, zo zegt hij zelf: stylist Maik de Boer. Jeroen, Ruben, Tijl en Ruben halen hem flink door de mangel. Patrick probeert de boel nog op de rails te houden.

Épisode 4 - René Froger

3 novembre 2023

René Froger was al eens te gast bij de Lama's en wilde graag een keer terugkomen. Hij weet wat hem te wachten staat, of niet? Speciaal voor hem neemt Ruben van der Meer de rol van Doventolk op zich. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft René ook nog een onverwachte gast bij zich.

Épisode 5 - Donnie

10 novembre 2023

Duidelijk articuleren: dat is het hoofdonderwerp van de 5e aflevering van Tafkal. Laat dat maar aan Jeroen, Ruben, Tijl en Ruben over. Of aan Donnie! Patrick is vooral druk bezig om alles duidelijk op de rails te houden, heel dapper.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...