Poster de la serie Sphinx

Sphinx

Non notée

Année : 2024

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 46 minutes

Genre(s) : Thriller

Early one morning, 14-year-old Minke Moorman is kidnapped. Three years later she reappears out of nowhere, completely feral and with a mysterious wing tattoo on her back. After her return, the entire family comes under pressure. Minke has been changed by her traumatic experience and, without anyone knowing, she is still being played by her captor from the shadows.

Saisons

Sphinx saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Rara, Wie Ben Ik?

22 mars 2024

De 14-jarige Minke wordt drie jaar na haar ontvoering teruggevonden op de snelweg. Ze weet niet wat er is gebeurd of waarom ze getatoeëerde vleugels op haar rug heeft. Rechercheur Asha, die faalde om Minke te vinden, is vastberaden de daders ditmaal wél te ontmaskeren. Minkes vader, ex-rechercheur Lucas, gaat tegen alle regels in zelf op onderzoek uit.

Épisode 2 - Vuur

22 mars 2024

Een gruwelijke zelfmoord zet het onderzoek naar de ontvoering van Minke op scherp. Om het proces te versnellen, probeert politiepsycholoog Kim om Minkes onderdrukte herinneringen naar boven te halen. Ook gaat Minke voor het eerst weer naar school, maar in haar hoofd is ze met heel andere dingen bezig. Rechercheurs Asha en Fenna onderzoeken DuPonts verleden en groeien dichter naar elkaar toe.

Épisode 3 - Open Je Ogen

22 mars 2024

Door de heftige hypnosesessies en de traumatische gebeurtenis met Sammy begint Minke steeds meer te wankelen. Haar vreemde gedrag bezorgt zowel Eva als Teun een onbehaaglijk gevoel over Lucas. Terwijl Eva haar relatie met Minke probeert te herstellen, start Teun een eigen onderzoek naar de activiteiten van zijn vader. Asha en Fenna vinden een mogelijke link tussen DuPont en De Jong.

Épisode 4 - Vlees En Bloed

22 mars 2024

Na het ongeval en de mysterieuze verdwijning van Kim raakt Asha overtuigd dat Minke een duister geheim verbergt. Ze zet Minke sterk onder druk, waardoor ze lijnrecht tegenover Lucas en Eva komt te staan. Robert vreest dat Eva en Minke in gevaar zijn door Lucas, die steeds instabieler wordt. Minke begint te twijfelen aan de missie van de Sphinx en neemt een radicaal besluit.

Épisode 5 - Familie Voor Alles

22 mars 2024

Eva's verbijsterende ontdekking leidt tot meer vragen over de verdwijning van Minke. De Sphinx moet haar plannen wel wijzigen, terwijl de dubbelganger voor haar leven vecht. Rechercheurs Asha en Fenna onderzoeken ondertussen Lena's familie in België en doen een belangrijke vondst.

Épisode 6 - Rood Voor De Stier

22 mars 2024

Om het mysterie te ontrafelen, moeten Asha en Fenna zowel in het verleden van de Sphinx als dat van Lucas duiken. Daarbij ontdekken ze dat hun levens sterker verbonden zijn dan ze hadden verwacht. Lucas zweert dat hij onschuldig is, maar is dat wel echt zo? De Sphinx maakt zich op voor een epische familiehereniging.

Vidéos

23/03/2024

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...