Poster de la serie Slovania

Slovania

4/5

Année : 2021

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 45 minutes

Genre(s) : Aventure, Fantastique

Saisons

Slovania saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Muž bez mena

10 mars 2021 - 5/5

V hradisku Veľký stôl sa koná slávnosť postrižín. Bylinkárka Draha (Polina Nosykhina), zistí, že počas nich hrozí jej bratovi veľké nebezpečenstvo. V susednom hradisku sa zatiaľ starešinov syn Radúz (Tomáš Maštalír) rozhodne zobrať svoj osud do vlastných rúk.

Épisode 2 - Postrižiny

17 mars 2021

Drahe (Polina Nosykhina) sa podarí cudzinca priviesť k životu, no nevie si spomenúť na to, kým je a čo sa mu stalo. Pokúsi sa mu pomôcť a pri tom narazí na človeka, ktorý rozpozná jej výnimočnosť. Radúz (Tomáš Maštalír) v susednom hradisku zatiaľ upevňuje svoju moc.

Épisode 3 - Obeta

24 mars 2021

Cudzinca za znesvätenie Postrižín a smrť Desany (Anna Adamovich) čaká trest. Obyvatelia hradiska Veľký stôl však pod vplyvom Čarada (Dušan Cinkota) cítia za jeho príchodom zlé sily. Zdá sa, že Drahina (Polina Nosykhina) snaha o jeho záchranu je márna a cudzinca (Juraj Loj) môže ušetriť od smrti iba veľká obeta.

Épisode 4 - Poklad

31 mars 2021

Vlad sa snaží zaradiť medzi obyvateľov Veľkého Stola, ale presvedčiť ich a zlomiť ich nedôveru je veľmi zložité. Drahu čaká veľké rozhodnutie, ktoré navždy zmení jej budúcnosť. Čarad si zahráva s nebezpečnými a tajomnými magickými silami. Radúz netrpezlivo čaká na vyplnenie veštby.

Épisode 5 - Nemá

7 avril 2021

Radúz zisťuje, že mu niekto celý čas klame, prichádza o zdravý rozum a už sa nezastaví pred ničím, aby získal to, čo chce. Na území Veľkého Stola prichádza malá skupina Avarov. Tá vystraší všetkých obyvateľov hradiska, až na jedného. Vlad sa zmieri s Belou a pomaly zisťuje, kto v skutočnosti je.

Épisode 6 - Zradca

14 avril 2021

Radúz zúfalo hľadá svoju ženu Ladu a ponúka za ňu štedrú odmenu, niekto ju ale naďalej ukrýva. Vlad je presvedčený, že na svoju minulosť si môže vzpomnět len vďaka Avarom. Draha sa snažia prelomiť Desaninu kliatbu.

Épisode 7 - Kupec

14 avril 2021

Vlad sa vydáva na cestu za Avarmi, aby zistil, kým v skutočnosti je. Zisťujú, že predtým než na všetko zabudol, bol franský kupec, a jeho pravé meno je Samo. Medzi Drahou a Bohdanom vzniká napätie, ktoré zapríčiní Čarad. Radúz si začína myslieť, že Lada je po smrti. Tá však v skutočnosti žije, a to len vďaka Belovi.

Épisode 8 - Morena

21 avril 2021 - 3/5

Draha sa zo všetkých svojich síl snažia zachrániť Bohdana život. Samo zisťuje, čo sa stalo pred jeho zjavením vo Veľkom Stole. Radúz zo zúfalstva pomaly stráca svoju moc. Čarad sa snaží poštvať všetkých ľudí vo Veľkom Stole proti dráha, ktorá je na pokraji svojich síl.

Épisode 9 - Slnovrat

28 avril 2021 - 3/5

Épisode 10 - Spasiteľ

5 mai 2021 - 3/5

Épisode 11 - Bitka

12 mai 2021

Épisode 12 - Samo

12 mai 2021

Vidéos

Trailer

13/03/2021

Derniers avis

avatar de du commentaire : J'ai faillit décrocher au 2ème épisode et finalement je ne regrette pas d'avoir regardé jusqu'au bout. C'est bien joué, les décors sont magnifiques, l...

22/09/2023 - 4/5

J'ai faillit décrocher au 2ème épisode et finalement je ne regrette pas d'avoir regardé jusqu'au bout. C'est bien joué, les décors sont magnifiques, l...