Poster de la serie Sinan op zoek naar het paradijs

Sinan op zoek naar het paradijs

Non notée

Année : 2023

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 47 minutes

Genre(s) : Documentaire, Télé-réalité, Voyage

Now that the clouds of dust have lifted somewhat, journalist Sinan Can and documentary maker Thomas Blom embark on a new journey of discovery through the Middle East. They follow the mythical river Euphrates in search of the most beautiful landscapes, the most colorful people and the hidden treasures.

Saisons

Sinan op zoek naar het paradijs saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

5 janvier 2023

Jarenlang heeft Sinan verslag gedaan van de strijd in het Midden-Oosten. Nu is het tijd om ook de schoonheid van het gebied te laten zien. Als 'kind van de rivier' reist hij van de oorsprong in Oost-Turkije duizenden kilometers dwars door Syrië naar Zuid-Irak, waar de rivier de Eufraat uitmondt. De plek die het Paradijs genoemd wordt. Vanaf de berg Ararat in Oost-Turkije volgt Sinan deze adembenemende rivier. In het geboortedorp van zijn ouders ontdekt hij hoe sterke vrouwen de mannelijke trots doorbreken.

Épisode 2 - Aflevering 2

12 janvier 2023

Jarenlang heeft Sinan verslag gedaan van de strijd in het Midden-Oosten. Nu is het tijd om ook de schoonheid van het gebied te laten zien. Zijn ouders komen uit dorpjes aan de oever van de Eufraat. Als 'kind van de rivier' reist hij van de oorsprong in Oost-Turkije duizenden kilometers dwars door Syrië naar Zuid-Irak, waar de rivier uitmondt. De plek die het Paradijs genoemd wordt. Langs de Eufraat treft Sinan bewoners die vol overgave de geschiedenis en schoonheid van hun land beschermen. Voorbij de grens met Syrië wordt hij verrast door een groep dansers.

Épisode 3 - Aflevering 3

19 janvier 2023

Épisode 4 - Aflevering 4

26 janvier 2023

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...