Poster de la serie Seni Kimler Aldı

Seni Kimler Aldı

Non notée

Année : 2017

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 120 minutes

Genre(s) : Drame

Zehra, together with her mother Aynur, works and lives with the Çamay family, one of the richest people in Istanbul. Zehra is in love with Barış, the only heir of the Çamay family with whom she grew up. Barış also realizes his feelings for Zehra. But there are many obstacles to this love. Zehra's older sister, Ceren (Zeynep), whom Aynur gave up for adoption but whom everyone knows is dead, comes back for revenge and directs her arrows first to her own family and then to everyone she is related to. On the Konak side, his mother Cahide, who absolutely disapproves of this relationship, sharpens the knives to keep Barış away not only from Zehra, but also from Talat, whom he considers his uncle but is actually his father. Barış and Zehra, who want to protect their love, will be stranded in the shadow of Ceren's revenge, who has learned that she has big secrets and has been sold.

Saisons

Seni Kimler Aldı saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - 1. Bölüm

30 avril 2017

Çamaylar'ın konağında çalışan Zehra, ailenin veliahttı Barış'a âşıktır. Cahide'ye rağmen beraber büyüdükleri konağın bahçesinde arkadaş kalmayı başaran Zehra ve Barış'ın aşkı hayat bulmak üzeredir. Ancak Zehra'nın asla tahmin edemeyeceği görünmez bir el rüyasını kâbusa çevirecektir; öldü zannettiği ablası Ceren! Hayatta tutunduğu tek dal olan babasının ölümüyle iki yaşında satıldığını öğrenen Ceren, eziyetlerle dolu yaşamının hesabını sormaya kararlıdır. Hedefinde ise öz annesi Aynur ve onun gözbebeği kardeşi Zehra vardır. Tüm bu olanlar dışında yıllar sonra Talat Çamay'ın geri gelmesi de dengeleri altüst edecektir.

Épisode 2 - 2. Bölüm

7 mai 2017

Barış'la çıkan samimi fotoğraflarının sonucunda konaktan ayrılmak zorunda kalan Zehra, bir de üstüne Barış'ın magazin basınına yaptığı açıklamaları görünce şok olur. Barış'ın, Zehra'ya kendisini affettirme çabaları başarılı olacak mıdır? Üstelik Zehra'nın öldü bildiği kardeşi Ceren peşlerini bırakmayacak ve türlü oyunlar çevirerek huzurlarını kaçırmaya devam edecektir. Cahide'nin baskılarına Cemile her ne kadar göğüs gerse de Zehra orada kalamayacağını anlayacak ve Ceren'in iyi niyetli teklifini kabul edip, yanına taşınacaktır. Zehra, Ceren'in planlarından nasıl kurtulabilecek midir?

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...