Poster de la serie Secrets (2018)

Secrets (2018)

Non notée

Année : 2018

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 25 minutes

Genre(s) : Soap

In 'Secrets', we follow een group of students from the Stedelijk Middelbaar Instituut Mechelen. During the annual school trip, a great ski trip, they experience a dramatic event that turns the life of the final year students upside down. Everything seems normal, but nothing is normal from then on. On the verge of maturity, young people are confronted with themselves and with an incident that will affect the rest of their lives.(Spin-off of "Thuis").

Saisons

Secrets (2018) saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Emma

20 avril 2018

Een dramatische gebeurtenis op skireis zet het leven van de laatstejaarsstudenten van het Stedelijk Middelbaar Instituut helemaal op zijn kop. Na hun terugkeer wordt Emma op sociale media als vriend uitgenodigd door de mysterieuze "Jim Secret".

Épisode 2 - Adina

27 avril 2018

Het gerucht rond Maarten wordt bevestigd. Maarten had ketamine in zijn lichaam op de avond van het ongeluk. De laatstejaars die mee waren op skireis worden ondervraagd door de directrice.

Épisode 3 - Kato

4 mai 2018

Kato voelt zich schuldig over de dood van Maarten. Ze weet niet hoe ze dit moet plaatsen, maar krijgt hulp uit onverwachte hoek. Adina besluit zich te herpakken en zal zich niet meer laten doen.

Épisode 4 - Vincent

11 mai 2018

Kato denkt dat Vincent gevoelens heeft voor haar en probeert te achterhalen of dit echt zo is. Cédric denkt dat Kato ook gevoelens voor Vincent ontwikkelt en schiet in paniek.

Épisode 5 - Nicky

18 mai 2018

Nicky probeert Vincent op te vangen, die door de anderen als een zondebok behandeld wordt. Ook Emma merkt dat de klassfeer niet goed zit en bedenkt een plan om iedereen dichter bij elkaar te brengen.

Épisode 6 - Lauren

25 mai 2018

Lauren denkt dat Davy schuld heeft aan de dood van Maarten. Ze ziet hoe hij vrolijk verder gaat met zijn leven en zelfs bevriend wordt met Kato, terwijl haar moeder verzuipt in het werk op school.

Épisode 7 - Davy

1 juin 2018

Davy krijgt het zwaar te verduren wanneer Kato hem confronteert met wat Lauren haar getoond heeft. Hij is razend op Lauren en neemt wraak op haar... Davy wil de vriendschap met Kato niet kwijt. Hij gooit zijn leven over een andere boeg en hoopt op een tweede kans bij Kato, als zij die hem tenminste nog wil geven.

Épisode 8 - Cédric

8 juin 2018

Cédric merkt dat Kato al een ander vriendje heeft. Hij kan het niet verkroppen. Cédric beslist dat hij het er niet bij wil laten en bedenkt samen met Lauren een gevaarlijk plan.

Épisode 9 - Maarten

15 juin 2018

Cédric is nog niet wakker geworden en Lauren is ongerust. Kato zit in de put, nu Davy is opgepakt. Vincent vangt haar op, ondanks hun ruzie over Maarten.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...