Poster de la serie Secret Diary of a Call Girl (NL)

Secret Diary of a Call Girl (NL)

Non notée

Année : 2015

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 45 minutes

Genre(s) : Drame, Romance

The show follows the life of a normal girl living in Amsterdam, Anna, who is leading a secret double life as the high class call girl Jolie.

Saisons

Secret Diary of a Call Girl (NL) saison 1

Saison 1

3/5

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Een dunne lijn

26 mars 2015 - 2/5

Anna ontmoet een klant met wie ze een hele goede klik heeft. Ondertussen is haar zus Claire hoogzwanger en vraagt haar aandacht. Het wordt voor Anna lastiger om de twee werelden gescheiden te houden.

Épisode 2 - Persoonlijke omstandigheden

26 mars 2015 - 2/5

Dramaserie gaat over het leven van een ogenschijnlijk normale jonge vrouw, die in het geheim een dubbelleven leidt als callgirl. Haar privéleven en haar zakelijk leven zijn twee totaal verschillende werelden die regelmatig botsen.

Épisode 3 - Code rood

2 avril 2015 - 3/5

Anna krijgt een aanvraag voor een SM-sessie. Ze heeft er echter geen ervaring mee en krijgt daarom les van SM-meesteres Sirona. Kort daarna vraagt Ben zijn vriendin ten huwelijk.

Épisode 4 - Normale mensen

9 avril 2015 - 3.5/5

Ben weet van Anna’s geheim en doet zijn best om haar levensstijl te accepteren. Als hij haar opvangt na een minder leuke ervaring met een klant, overtuigt hij haar om met het werk te stoppen.

Épisode 5 - Optellen en Aftrekken

16 avril 2015 - 3/5

Anna krijgt een aanvraag voor een kwartet. Het drietal mist nog een persoon en Ben overtuigt Anna dat hij de ideale vierde kandidaat is. Na lang aarzelen stemt ze toe, maar pakt dat goed uit?

Épisode 6 - Zonde en Berouw

23 avril 2015 - 4/5

De rijke en knappe Mitch wil Anna exclusief voor zichzelf. Hij biedt haar een luxe appartement en een riante maandvergoeding aan. In eerste instantie is Anna in de wolken, maar al snel slaat de verveling toe. Claire ontdekt Anna’s geheim en stelt haar voor een onmogelijke keuze

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

avatar de du commentaire : Trs bon

07/12/2020 - Aucune note

Trs bon