Poster de la serie Rwina

Rwina

Non notée

Année : 2024

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 20 minutes

Genre(s) : Comédie

The hopeless friends Sinan, Danny and Leroy spend their days hanging out on the street, eating döner and hitting on chicks, until Sinan falls in love with Hannah, the girlfriend of their arch-enemy Tabaka. While Tabaka hunts for the boys on his horse, Sinan tries to win over the love of his life. And so the boys roll from one bizarre adventure to another.

Saisons

Rwina saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - We hebben niks gedaan

4 avril 2024

Alles gaat perfect in het leven van vrienden Sinan, Danny en Leroy, totdat Sinan verliefd wordt op Hannah en de jongens verwikkeld raken in een grote rechtszaak waarin alle kaarten tegen hen gekeerd lijken te zijn.

Épisode 2 - Kapot veel moeite voor een klein beetje poenie

4 avril 2024

Wanneer Sinan besluit zijn eigen verdediging te gaan voeren, hoopt hij tevergeefs een vriend te vinden in Hakan, de eigenaar van de döner winkel. Sinan’s problemen worden alleen maar erger wanneer hij wordt uitgedaagd door Hannahs vriend; de psychotische Tabaka.

Épisode 3 - Oh my God, zoveel piemels

4 avril 2024

Sinan en Hannah belanden in een lugubere horror wanneer ze bij Jennifer Hoffman langs gaan om een pakketje af te leveren. Hierdoor lijkt alles in de rechtbank verloren, totdat er uit onverwachte hoek redding komt.

Épisode 4 - Zeg maar challas tegen je liefdesverdriet

4 avril 2024

Legendarische rapper/advocaat Adje Donnie probeert de hopeloze rechtszaak om te zetten in een overwinning. Maar wanneer Sinan uitvalt tegen Danny en Leroy, lijkt de vriendschap tussen de jongens gebroken.

Épisode 5 - We hebben allemaal niemand meer

4 avril 2024

De jongens kunnen eindelijk hun kant van het verhaal vertellen. We zien hoe de jonge Sinan, Danny en Leroy opgroeien en slechts een product van hun omgeving zijn. Maar is dit genoeg om de rechter te overtuigen?

Épisode 6 - Deze zaak… is gesloten

4 avril 2024

Als blijkt dat de rechter een persoonlijke vete heeft tegen de jongens, escaleert het in de rechtbank tot een oorlog. Is Sinan held genoeg om zijn vrienden en Hannah te kunnen redden?

Vidéos

26/04/2024

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...