Poster de la serie Quadrupeds

Quadrupeds

Non notée

Année : 2021

Nombre de saisons : 2

Durée moyenne d'un épisode : 45 minutes

Genre(s) : Documentaire, Télé-réalité

Flanders' sweetest dog whisperers Dominique Van Malder and Joris Hessels try to provide as many shelter dogs as possible with a warm home.

Saisons

Quadrupeds saison 1

Saison 1

Quadrupeds saison 2

Saison 2

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

1 septembre 2021

Romy en Ben gaan voor het eerst samenwonen en zoeken een hond om dit prille geluk nog groter te maken. Marie-Paule verlangt naar een grote hond als gezelschap in haar lingeriewinkel. Tiener Kato heeft na lang zeuren eindelijk mama en papa kunnen overtuigen om een hond in huis te halen.

Épisode 2 - Aflevering 2

8 septembre 2021

Lieselot zit in een rolstoel en zoekt samen met haar vriend Ward een grote hond die ze gemakkelijk kan aaien vanuit haar rolstoel. Klara, Guy en dochter Lola starten met de hulp van Joris en Dominique de zoektocht naar hun vierde musketier. Daphne is klaar om ook een 'dog mom' te worden. Ze brengt haar goede vriendin Ute mee naar het pop-upasiel.

Épisode 3 - Aflevering 3

15 septembre 2021

Sandra en Alex komen naar het pop-upasiel om een hondenvriend te vinden voor haar zoon Jonas. Jonas heeft het syndroom van Down en komt erg tot rust in het gezelschap van viervoeters. Tom is single en wil niet meer in een leeg huis thuiskomen. Hij hoopt op een goede ontmoeting met de hond zodat hij een nieuwe beste vriend heeft. De broers en zussen van Louise verhuizen allemaal uit het ouderlijke huis. Ze heeft schrik om alleen achter te blijven

Épisode 4 - Aflevering 4

22 septembre 2021

Domien en Inge zakken met hun drie kinderen af naar het hondenparadijs van Viervoeters, hopend op een succesvolle ontmoeting met een nieuwe beste vriend die rust kan brengen in huis en hoofd van hun hoogbegaafde tweeling. Na het overlijden van de Bordercollie Cartouche, zijn Marleen en Guy klaar voor een nieuwe viervoeter in hun leven. An is voor het eerst in haar leven single en zoekt een partner in crime om lange wandelingen te maken aan zee. Zal Cavalier King Charles Marley de nieuwe man in haar leven worden?

Épisode 5 - Aflevering 5

29 septembre 2021

Heidi en Tim zijn op zoek naar gezelschap voor hun labrador Lisa. Maar zal Lisa de aanwezigheid van labrador Ester wel op prijs stellen? Karen en haar drie kinderen zijn na het overlijden van hun Bullmastif Kamiel, klaar om een nieuwe vriend te leren kennen. En liefst een zo groot mogelijke knuffelbeer. Peter en Pieter zijn na 23 keer verhuizen eindelijk gesetteld en willen nu hun droom in vervulling laten gaan en een asielhond adopteren.

Épisode 6 - Aflevering 6

6 octobre 2021

Ludo en Ria hebben al heel hun leven honden gehad. Na een korte hondenpauze zoeken ze nu een nieuwe viervoeter. Over de grootte en het ras, discussiëren ze dagelijks. Het sportieve koppel Steven en Klaartje heeft tijd en ruimte om een derde hond te verwelkomen. Belangrijk is dat de nieuwe hond overeenkomt met de twee andere honden Dillon en Sam. Vrijgezel Tine heeft onlangs een appartement gekocht en is klaar om dat te delen met een harige huisgenoot.

Épisode 7 - Aflevering 7

13 octobre 2021

Mieke en Marc zoeken een grote hond om hun nieuw samengesteld gezin compleet te maken. Jan hoopt een nieuwe partner in crime te ontmoeten nadat zijn Mechelse herder Cronos overleden is door een brand bij de buren. Voor Tracy en Sofie zal het een spannende hondmoeting worden. Zullen de experten een brave gezinshond gevonden hebben die hun twee drukke peuters kan tolereren?

Épisode 8 - Aflevering 8

20 octobre 2021

Weduwe Tessa heeft twee tienerdochters. In hun gezin heerst dan ook wat girlpower. Tot voor kort maakte nog een vierde dame, hun hondje Babs, deel uit van het gezin. Na 11 mooie jaren moesten ze afscheid nemen van deze Franse Bulldog. Ze hopen nu een even lieve én stoere hond te ontmoeten. Elise en Jordi zijn een jong koppel en gaan voor het eerst samenwonen. Zij zoeken een senior asielhond om hem nog een mooie oude dag te schenken.

Épisode 1 - Aflevering 1

12 janvier 2022

Tineke en Frederik zijn klaar om een volgende stap in hun relatie te zetten en willen hun gezin graag uitbreiden met een viervoeter in huis. Al zullen ze wel nog moeten overeenkomen in hun opvoedingsstrategie. Avonturiers Renaat en Annie genieten volop van hun pensioen. Ze trekken Europa rond met hun jeep en willen dit graag delen met pluizig reisgezelschap. Hun toekomstige hond mag alvast niet wagenziek worden.

Épisode 2 - Aflevering 2

19 janvier 2022

Halil en Mustafa zijn onlangs verhuisd naar een groot huis met veel ruimte. In hun eigen paradijsje zou een hond hun liefde helemaal compleet maken. Lana heeft vorig jaar een gastric bypass operatie ondergaan. Op doktersadvies moet ze veel bewegen en daarom zou ze het liefst lange wandelingen doen in het gezelschap van een hondenvriend. Nu Els haar enige zoon het ouderlijk nest verlaten heeft, is het voor haar het moment om een asielhond een nieuw nestje te geven.

Épisode 3 - Aflevering 3

26 janvier 2022

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...