Poster de la serie Papadag

Papadag

Non notée

Année : 2017

Nombre de saisons : 2

Durée moyenne d'un épisode : 45 minutes

Genre(s) : Comédie

In de nieuwe serie Papadag proberen zes mannen zo goed en kwaad als ze kunnen het (aankomend) vaderschap te combineren met hun werkend bestaan. Ondanks de grote verschillen tussen de papa’s hebben ze gemeen dat ze moeten dealen met hun kids en hun eigen onvermogen. Gelukkig vinden zij steun bij elkaar en delen zij op hun papadag lief en leed bij de zandbak in het park.

Saisons

Papadag saison 1

Saison 1

Papadag saison 2

Saison 2

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Familylife

29 novembre 2017

Thijs doubts if he and his friend, Sadiq, should start fatherhood. He observes the fathers from daddy day in the park, whom welcome him in there group with love.

Épisode 2 - Zeepaardjes

29 novembre 2017

Thijs doubts if he and his friend, Sadiq, should start fatherhood. He observes the fathers from daddy day in the park, whom welcome him in there group with love.

Épisode 3 - Perfect parents

6 décembre 2017

Martijn wants to be the best father there is for his adopted son Kofi, and curses himself when he's too late applying for the best school in the neighborhood.

Épisode 4 - Male bonding

13 décembre 2017

Smartass Martijn is less and less well in the daddy day group. Sadiq and Thijs can not find a surrogate and Martijn organizes a dinner where they meet the childless Amy. It clicks ... If it turns out that Amy has two more fathers in mind, Louis advises to increase their market value. Let Bouzian just run on a mega hip party! He puts all men and Amy on the VIP list. It is going to be a crazy evening that even Martijn is going crazy!

Épisode 5 - Stress-management

20 décembre 2017

Épisode 6 - Mixed feelings

27 décembre 2017

Épisode 7 - Down the drain

3 janvier 2018

Épisode 8 - No sweat

10 janvier 2018

Épisode 1 - Aflevering 1: Together

28 juin 2020

Terwijl Bouz aan flexibel co-ouderschap doet met zijn ex Lisa, willen Martijn en Merle juist alles strak geregeld hebben. Ze doen aan nesting waarbij hun kind in het huis woont en zij steeds wisselen. Louis probeert te bonden met zijn zoon Jelle en Ronnie is fulltime huisvader terwijl Monique twee banen heeft. Hij maakt zich zorgen om de geaardheid van zijn zoontje Jordy en wil hem graag wat mannelijker maken. Ondertussen komt de bevalling van het kindje van Thijs en Sadiq (en Brechtje en Romaris) steeds dichterbij.

Épisode 2 - Aflevering 2: Fresh start

5 juillet 2020

Martijn is dolblij dat Merle weer single is en hoopt op een hereniging. Louis bemiddelt voor de twee die er allebei heel anders in staan. Thijs en Sadiq krijgen hun pasgeboren dochter Ziggy maar weinig te zien en bedenken met hulp van Thea een list. Ronnie probeert het goed te doen als huisvader, maar let te weinig op de centen. Nu Bouz zelf vader is struggelt hij steeds meer met de afwezige vader in zijn leven maar zijn moeder wil hem niks zeggen. Op de eerste verjaardag van Fader barst de bom.

Épisode 3 - Aflevering 3: Father figures

12 juillet 2020

Louis organiseert samen met zijn ex Marijke een 21-diner voor hun zoon Jelle, bijgestaan door Alice en zus Merle die de helft van de week bij hun woont. Martijn mist Kofi op zijn vrije dagen en herontdekt zijn oude lego. Thijs en Sadiq hebben hun dochtertje Ziggy voor het eerst een heel weekeinde en vol van geluk doet Thijs een aanzoek. Bouz lijkt beet te hebben in de zoektocht naar zijn vader. Omdat zijn dochter Mel het moeilijk heeft op haar nieuwe school geeft Ronnie een logeerfeestje. De avond kan niet meer stuk. Of wel?

Épisode 4 - Aflevering 4: Tinyhousewarming

19 juillet 2020

Terwijl Ronnie's huis is leeggehaald door de deurwaarder, probeert hij zijn geldproblemen geheim te houden voor zijn vrienden. Martijn geeft een housewarming in het tiny house dat zijn ouders Puck en Hans in hun tuin hebben laten plaatsen. Nieuwe liefde Dafne duikt onverwachts op. Sadiq is dolblij met de papadag die Brechtje en Romaris hun gunnen, maar Thijs is met hele andere dingen bezig. Bouz' vader Yilmaz wil graag een rol spelen in Bouz' leven en regelt een gig voor hem. Louis is dolblij dat Merle niet meer bij hen logeert maar dan staat de huisbaas van Jelle op de stoep...

Épisode 5 - Aflevering 5: Nobody to blame

26 juillet 2020

Bouz, die stiekem hoopte op een hereniging met Lisa, kan niet accepteren dat zij in Jay-Jay Zwanenveld een nieuwe liefde heeft gevonden en houdt Fader weg van haar. Sadiq geniet van hun dochtertje Ziggy, maar Thijs ontwikkelt hele andere gevoelens op zijn werk. Ronnie en Monique gaan noodgedwongen in de schuldsanering waardoor Jordy van peuterdansles moet. En Ronnie's schuldgevoel is al zo groot. Louis is sandwichmantelzorger nu zijn zoon Jelle bij hun is ingetrokken en zijn moeder Marie-Thérèse hem ook hard nodig heeft. De liefde tussen Martijn en Dafne gaat supersnel, ze wil een liefdesbaby van hem. En wat doen die andere papa's op hun bankje?

Épisode 6 - Aflevering 6: It's a shame

2 août 2020

Dafne verrast Martijn met een zwangerschap, en daar is hij stiekem best een beetje trots op. Maar hoe vertelt hij het aan Merle? Bouz neemt Jelle mee als hij moet draaien en ziet in dat hij niet met Lisa moet vechten om Fader, maar komt zijn inkeer wel op tijd? Door bijklusactiviteiten krijgen Ronnie en Monique last bij de schuldsanering. De datum van hun huwelijk nadert en Thijs kan niet langer liegen en heeft Sadiq iets op te biechten...

Épisode 7 - Aflevering 7: Stag party

9 août 2020

Thijs heeft de woning verlaten en Ronnie, die uit huis is geschopt, slaapt bij Sadiq op de bank. Martijn, die nog steeds van Merle houdt, voelt zich verantwoordelijk voor de instabiele Dafne en haar tienerdochter Joy. Bouz moet bij de rechter verschijnen omdat Lisa een goede omgangsregeling voor Fader wil. Louis probeert zijn seksleven op te krikken door een potje seksdobbel te spelen met Alice. Sadiq deelt zijn geheim niet met de andere mannen en laat zich meetronen op een vrijgezellenparty. Thijs probeert ondertussen zijn verhouding met Terence af te kappen.

Épisode 8 - Aflevering 8: Something blue

16 août 2020

Bouz krijgt slecht nieuws bij de rechtbank en voelt zich te slecht om naar het huwelijk van Thijs en Sadiq te gaan, dat zal plaatsvinden in de tuin van Puck en Hans. Terwijl Ronnie en Martijn druk zijn met de voorbereidingen zitten Alice en Louis bij de sekstherapeute. Terence meldt zich hoopvol op de plek van het huwelijk. Thijs is opgelucht als hij hem kan overtuigen te vertrekken. Maar waar is Sadiq?

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...