Poster de la serie Orphan Flowers

Orphan Flowers

3.6/5

Année : 2015

Nombre de saisons : 3

Durée moyenne d'un épisode : 120 minutes

Genre(s) : Crime, Drame, Romance, Thriller

Rejected by her mother and abused by her stepfather, 17-year-old Eylül lands in an orphanage run by Feride, who finds a kindred spirit in the girl. In this story, you will explore the difficult lives of young girls who live in the orphanage. Will Eylul manage to get through the difficulties in her new life? Will Feride manage to help the girls in the orphanage to gain their dignities?

Saisons

Orphan Flowers saison 1

Saison 1

Orphan Flowers saison 2

Saison 2

Orphan Flowers saison 3

Saison 3

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - 1. Bölüm

29 juin 2015 - 4.7/5

Babasını erken yaşta kaybetmiş genç bir kız olan Eylül, annesi, kardeşi ve üvey babasıyla birlikte yaşamaktadır. Ancak üvey babasının bir süredir devam eden sözlü tacizleri evdeki bütün huzurunu kaçırmaktadır.

Épisode 2 - 2. Bölüm

6 juillet 2015 - 2/5

Okulun en zengin, en popüler kızlarından biri olan Cemre de kimsesiz kalmıştır. Artık o da küçümsediği yurt kızlarının hayatını yaşayacaktır. Bunca yıllık arkadaşları ona sırtını dönerken, yurttaki kızlar ona sahip çıkar. En çok da Eylül... Ama onun derdi de başından aşkındır. Üvey babası Kemal yine izini bulmuş, peşine düşmüştür. Eylül çaresizlik içinde Kemal'in saldırısından kendini kurtarmaya çalışırken elini kana bular.

Épisode 3 - 3. Bölüm

13 juillet 2015

Serkan ve Eylül artık başlarını belaya sokacak büyük bir sırrın ortağıdır. Eylül bu sırrı saklamak için ne kadar uğraşsa da Kemal onu rahat bırakmaz. Şantaj yapmaya devam eder.

Épisode 4 - 4. Bölüm

20 juillet 2015

Eylül hastanede doğum yapan annesinin başındadır. Feride onu yalnız bırakmaz. Feride'nin Kemal'i araması için üstelemesiyle kızcağızın sinirleri boşalır. Feride, Eylül'ün tepkisinden şüphelenir

Épisode 5 - 5. Bölüm

27 juillet 2015

Kader, ailesini bulmak için arkadaşlarını satabilecek kadar gözünü karartır. Şimdi Eylül, Songül ve Cemre büyük sırlarıyla Neriman’ın karşısında ter dökerken, Kader; ailesinin adını ve adresini yazan zarfı açmak üzeredir..

Épisode 6 - 6. Bölüm

3 août 2015

Altınları yerinde bulamayan kızlar panik halindedir. Kemal, Eylül’ü ziyaret etme bahanesiyle yurda gelince korkuları büyür. Hemen bir plan yapmaları gerekmektedir.

Épisode 7 - 7. Bölüm

10 août 2015

Kader’i kurtarmak için harekete geçen kızlar bu sefer de Songül’ün Seda ve Ali’nin evinde mahsur kalmasıyla yeni bir telaşa düşerler. Songül hapse düşmeden onu kurtarmaları lazımdır.

Épisode 8 - 8. Bölüm

17 août 2015

Mesude’nin Kemal cinayetini üstlenmesiyle kızlar serbest kalır. Kader, Kemal’i ortadan kaldıranın annesi olduğunu düşünür. Eylül, Mesude’nin serbest kalması için çareler düşünürken hepsini bir sürpriz beklemektedir

Épisode 9 - 9. Bölüm

24 août 2015

Yaralı halde kapıya atılan Kemal, şüphelenen Mesude’ye bir açıklama yapmak zorundadır. Annesinin yerini öğrenemeyen Kader, Kemal’den adresi almak için Eylül’den yardım ister

Épisode 10 - 10. Bölüm

31 août 2015

Kader’i annesinin evinde hiç ummadığı bir sürpriz beklemektedir. Annesinin onu terk etme sebebi hayatına yeni bir sır ekler. Olayların içinden çıkamayan Serkan, her şeyi geride bırakıp kaçma planları yaparak Eylül’ü ikna etmeye çalışır.

Épisode 11 - 11. Bölüm

7 septembre 2015

Annesinin evinde hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşan Kader, annesinin attığı tokat ile bir kez daha yıkılıyor. Geçtiğimiz bölümde Serkan-Eylül aşkını öğrenen Cemre, kızlardan bir süre uzaklaşırken, karşısına çıkan yeni isimle ailesinin sırlarını keşfetmeye başlıyor.

Épisode 12 - 12. Bölüm

14 septembre 2015

Eylül, Serkan’dan Nazan’ın Mesude’ye eve dönmesi karşılığında para verdiğini öğrenir. Soluğu evde alan Eylül, Mesude’yi suçlar. Derin’i un çuvallarının üzerine bırakan Kader, küçük kız kaybolduğu için büyük üzüntü yaşamaktadır.

Épisode 13 - 13. Bölüm

21 septembre 2015

Baloda çıkan yangında zehirlenen Cemre yoğun bakıma alınır. Kızlar hayati tehlikesi devam eden Cemre için gözyaşı dökmektedir. Yangının nasıl çıktığı herkes için soru işareti olarak kalırken haberi alan Tevfik çılgına döner.

Épisode 14 - 14. Bölüm

28 septembre 2015

Kemal’den kurtulmanın şaşkınlığını yaşayan Eylül, Mesude’nin beklenmeyen teklifiyle yeni bir şok yaşar.Banu, Sedat'a ilik verecek birini bulduğunu açıklar.Hiçbir şeyin farkında olmayan Kader annesi ile beraber yaşama hayallerindedir...

Épisode 15 - 15. Bölüm

5 octobre 2015

Tevfik'in ölümü herkesi üzüntüye boğmuştur. Nazan kocasını kaybetmenin acısını Cemre'den çıkarmak ister. Defne ise babasının son dileğini yerine getirme arzusundadır ancak annesinden başka paraları olmadığı gerçeğini öğrenince şok yaşar...

Épisode 16 - 16. Bölüm

12 octobre 2015

Kader, Banu' ya bütün öfkesini boşaltıp gider. Her şeyi duyan Sedat, hepsinin hayatını değiştirecek bir karar verir. Nazan, Serkan'ın aldığı cezayı iptal ettirmek için okula gider.

Épisode 17 - 17. Bölüm

19 octobre 2015

Eylül ortada kalan kardeşlerini kurtarmak için Mesude’yi hapisten kurtarmak zorundadır. Bir tarafta Serkan, bir tarafta kardeşleri arasında zor bir seçimle yüz yüze gelir.

Épisode 18 - 18. Bölüm

26 octobre 2015

Serkan, Kemal’in oyununa gelerek haksız yere hapse girer. Eylül’den durumu öğrenen Nazan çılgına dönerek olaydan Eylül’ü sorumlu tutar. Mesude, Eylül’ü Serkan’dan uzaklaştırmak için yetimhaneden alarak tekrar eve götürür.

Épisode 19 - 19. Bölüm

2 novembre 2015

Toprak, Eylül ve Serkan’ı bulur. Eylül yurda geri dönene kadar sırlarını saklamaya karar verir. Kaçtıklarını öğrenen Feride, Meral’i sıkıştırarak gerçeği öğrenince Toprak ile tartışır.

Épisode 20 - 20. Bölüm

9 novembre 2015

Kızlar Banu’nun intihar haberiyle hastaneye koşar. Songül suçluluk duygusuyla kıvranmaktadır. Kader’e gerçeği söyleyince arkadaşlıkları bitme noktasına gelir.

Épisode 21 - 21. Bölüm

16 novembre 2015

Banu tarafından terk edilen Kader, kızların desteğiyle kendini toplamaya çalışır. Hayata tekrar tutunmak istese de içindeki acıyla baş edemez ve kimseye haber vermeden gizlice yurttan kaçar

Épisode 22 - 22. Bölüm

23 novembre 2015

Otobüs kazasından sonra olay yerinde tam bir can pazarı yaşanır. Hayati tehlikesi olan Eylül ve Songül acil ameliyata alınırken sınıftan bir arkadaşları hayatını kaybedince kızlar korkuyla ameliyathane önünde beklemeye başlar.

Épisode 23 - 23. Bölüm

30 novembre 2015

Toprak kazada çocukları koruyamadığı için suçluluk duymaktadır. Yürümesi için tedavi olması gereken Defne depresyona girer. Kızını okula bile gönderemeyen Nazan çaresizdir.

Épisode 24 - 24. Bölüm

7 décembre 2015

Bir kardeşi olduğu düşüncesiyle şoka giren Cemre, gerçeği öğrenmek için Emine’ye gider. Meral’e sahip çıkmak isteyen Seher, hayatıyla ilgili yeni kararlar almak zorunda kalır.

Épisode 25 - 25. Bölüm

14 décembre 2015

Kemal tutuklanır. Polis Nazan’ın evinde parmak izi ararken Defne yakalanma korkusu yaşar. Mesude, Nazan’a şikayetini çeksin diye yalvarır. Cemre, Zeyno’yu kızlarla tanıştırır.

Épisode 26 - 26. Bölüm

21 décembre 2015

Hapishanede şişelenen Kemal, yoğun bakıma alınır. Haberi alan Mesude, hastaneye koşar. Nazan, mücevherlerini Defne’nin çaldığından şüphelenerek üzerine gider. Songül ve Kader, Seher’den Meral’e annesi olduğunu artık söylemesini isterler.

Épisode 27 - 27. Bölüm

28 décembre 2015

Ölüm korkusuyla bunalıma giren Kemal, herkesi şaşırtan bir karar alır. Kemal’in şişlendiği için onu suçladığını bilen Eylül korku içindedir. Serkan, olanlardan Gökhan’ı suçlar.

Épisode 28 - 28. Bölüm

11 janvier 2016

Tehditlerinin boş olmadığını göstermek isteyen Kemal, kızları korku dolu bir sabaha uyandırır. Meral, annesine kavuşur. Seher, kızını bağrına basar ancak onunla beraber yaşamak için bir çözüm bulmak zorundadır.

Épisode 29 - 29. Bölüm

18 janvier 2016

Kaza yerinde ağır yaralanan Gökhan, hareketsiz yatarken Nazan kalakalır. Gökhan ölürse ‘’Katil’’ damgası yiyecektir. Serkan, mesajdan dolayı Eylül’ü suçlar.

Épisode 30 - 30. Bölüm

25 janvier 2016

Gökhan’ın ölümüyle alt üst olan Cemre, kimseye haber vermeden kaybolur. Feride, aldığı bir telefonla onu bulmaya gider. Meral, yurttan ayrılıp Seher ile yaşamaya başlar.

Épisode 31 - 31. Bölüm

1 février 2016

Meral yurda geri döner. Kızlar arkadaşlarını avutmak için ellerinden geleni yapar. Feride ve Toprak şüphelenerek Seher’in peşine düşer. Kemal, kimliğini gizleyerek Nazan’a şantaj yapmaya başlar.

Épisode 32 - 32. Bölüm

8 février 2016

Annesiyle ilgili gerçekleri öğrenen Meral büyük üzüntü yaşar. Seher, kendini affettirmek istemektedir. Kızlar borcu ödeyerek Seher’i kurtarmak istese de; Abbas’ın Seher’in peşini bırakmaya niyeti yoktur.

Épisode 33 - 33. Bölüm

15 février 2016

Songül’ün birden ortadan kaybolmasıyla telaşlanan kızlar, Abbas’ın tehdit telefonuyla şoka girer. Abbas, Seher geri gelmezse Songül’ü öldürecektir. Seher ise Meral ile Sapanca’da yeni bir yaşam kurmaya hazırlanmaktadır.

Épisode 34 - 34. Bölüm

22 février 2016

Otelde Kemal’i bulamayan Mesude panik yaşayarak eve döner. Yurtta Eylül’ün yokluğunu fark eden kızlar merak içindedir. Serkan, Eylül’le tekrar eskisi gibi olabilmek için gönlünü almak ister.

Épisode 35 - 35. Bölüm

29 février 2016

Merdivenlerden yuvarlanan Kader hastaneye kaldırılır. Polis Banu'dan şüphelenerek karakola götürür. Meral, Seher'le dalga geçen Merve, Aleyna ve Defne'den intikam almak ister

Épisode 36 - 36. Bölüm

7 mars 2016

Banu’yu Ekrem’le yakalayan Kader şok yaşar, durumu kimseye anlatamaz. Kemal’e istediği parayı vermeyen Nazan’ın kapısına polis dayanır.

Épisode 37 - 37. Bölüm

14 mars 2016

Seher tutuklanarak hapse atılır. Meral yurda geri döner. Ekrem’in kendisini istemediğini anlayan Banu, intikam peşindedir.

Épisode 38 - 38. Bölüm

22 mars 2016

Hiç beklemediği bir anda polisleri kapısında gören Nazan tutuklanır.

Épisode 39 - 39. Bölüm

28 mars 2016

Kimsesiz kalan Defne, elinde bavulla yetimhane kapısındadır. Kızlar Defne’nin durumuna üzülürken Cemre ve Meral öfkelerini kenara bırakmayacaktır.

Épisode 40 - 40. Bölüm

4 avril 2016

Eylül, Mesude’nin gerçekleri öğrendiğini düşünüyor.

Épisode 41 - 41. Bölüm

11 avril 2016

Nazan şikayetçi olmayınca Cemre serbest kalıyor.

Épisode 42 - 42. Bölüm

18 avril 2016

Meral ünlü bir şarkıcıdan düet teklifi alır.

Épisode 43 - 43. Bölüm

25 avril 2016

Kızlar günden güne depresyona giren Cemre için endişelenmektedir.

Épisode 44 - 44. Bölüm

2 mai 2016

Elinde bıçakla kanlar içinde uyanan Cemre, kendisini katil zannetmektedir.

Épisode 45 - 45. Bölüm

9 mai 2016

Nazan’ı öldürdüğünü polise söyleyen Cemre, gözetim altına alınır.

Épisode 46 - 46. Bölüm

16 mai 2016 - 5/5

Emel, Cemre'nin velayetini almak için Neriman'ın karşısına çıkar.

Épisode 47 - 47. Bölüm

23 mai 2016

Kemal hakkında suç duyurusunda bulunan Eylül, Mesude öğrenince ne yapacak korkusuyla beklemektedir.

Épisode 48 - 48. Bölüm

30 mai 2016

Eylül, gergin bir şekilde mahkemeyi beklerken bütün arkadaşları onu desteklemektedir.

Épisode 49 - 49. Bölüm

6 juin 2016

Meral, İhsan'ı öldürmek için önüne çıkınca ummadığı olayların içine düşer.

Épisode 50 - 50. Bölüm

13 juin 2016

Kemal kızların başının belada olduğunu anlar.

Épisode 1 - 51. Bölüm

19 septembre 2016 - 5/5

Kan kaybından ölmek üzere olan kızlar, acil müdahale ile hastaneye götürülür.

Épisode 2 - 52. Bölüm

26 septembre 2016 - 5/5

Kızlar Meral’in yokluğuyla derin bir üzüntü içindedir.

Épisode 3 - 53. Bölüm

3 octobre 2016 - 5/5

Cemre, Defne’nin evlatlık olduğunu öğrenir.

Épisode 4 - 54. Bölüm

10 octobre 2016 - 5/5

Defne, gizlice DNA testi yaptırır. Neriman, ağzını sıkı tutması karşılığında Nazan'dan para alır. Durumu öğrenen Feride, Neriman'ı köşeye sıkıştırır.

Épisode 5 - 55. Bölüm

17 octobre 2016 - 5/5

Cemre yaşıyor mu?

Épisode 6 - 56. Bölüm

24 octobre 2016 - 5/5

Songül babasından gelen bir mektupla şok olur.

Épisode 7 - 57. Bölüm

31 octobre 2016 - 5/5

Songül’ün babası ölecek mi?

Épisode 8 - 58. Bölüm

7 novembre 2016 - 5/5

Yetişme yurdunda yetişen 5 genç kızın öyküsü...

Épisode 9 - 59. Bölüm

14 novembre 2016 - 5/5

Songül gizlice yurdu terk ediyor...

Épisode 10 - 60. Bölüm

21 novembre 2016 - 5/5

Güney, Songül’ü kaçırabilecek mi?

Épisode 11 - 61. Bölüm

28 novembre 2016 - 5/5

Cemre ile Defne karşı karşıya!

Épisode 12 - 62. Bölüm

5 décembre 2016 - 5/5

Kızlar tüm itirazlarına rağmen karakola götürülür.

Épisode 13 - 63. Bölüm

12 décembre 2016 - 5/5

Kader'in zor günleri

Épisode 14 - 64. Bölüm

19 décembre 2016 - 5/5

Kızlar ölümle burun buruna!

Épisode 15 - 65. Bölüm

26 décembre 2016 - 4/5

Yetişme yurdunda yetişen 5 genç kızın öyküsü...

Épisode 16 - 66. Bölüm

9 janvier 2017 - 5/5

Épisode 17 - 67. Bölüm

16 janvier 2017 - 5/5

Mert hastaneye kaldırılır. Meral polisi suçsuzluğuna ikna edemez ve tutuklanır.

Épisode 18 - 68. Bölüm

23 janvier 2017 - 5/5

Defne ve Serkan’ın gerçek annesi kim?

Épisode 19 - 69. Bölüm

30 janvier 2017 - 5/5

Kemal’in korkunç planı

Épisode 20 - 70. Bölüm

6 février 2017 - 5/5

Kemal Mesude’yi nereye götürdü?

Épisode 21 - 71. Bölüm

13 février 2017 - 5/5

Kızlara gelen kötü haber

Épisode 22 - 72. Bölüm

20 février 2017 - 5/5

Eylül’ün yaşam mücadelesi

Épisode 23 - 73. Bölüm

27 février 2017 - 5/5

Kemal'in kötü sürprizi

Épisode 24 - 74. Bölüm

6 mars 2017 - 5/5

Eylül hayata dönecek mi?

Épisode 25 - 75. Bölüm

13 mars 2017 - 5/5

Mesude artık iyi bir anne olmaya çalışsa bile Eylül için geçmişin acılarını unutmak zor olacaktır.

Épisode 26 - 76. Bölüm

20 mars 2017 - 5/5

Feride kızları korumak için, üniversite sınavından sonra başka bir yurda göndermek ister.

Épisode 27 - 77. Bölüm

27 mars 2017 - 5/5

Eylül’ün anne acısı

Épisode 28 - 78. Bölüm

3 avril 2017 - 5/5

Kemal Metin’in peşinde!

Épisode 29 - 79. Bölüm

10 avril 2017 - 5/5

Büşra, Kemal’in elinde!

Épisode 30 - 80. Bölüm

17 avril 2017 - 5/5

Songül babasını kaybetmek üzere!

Épisode 31 - 81. Bölüm

24 avril 2017 - 5/5

Eylül Kader’i kurtarabilecek mi?

Épisode 32 - 82. Bölüm

1 mai 2017 - 5/5

Kızların, Kemal’e hazırladıkları intikam planı!

Épisode 33 - 83. Bölüm

8 mai 2017 - 5/5

Kızlar, Kemal’in tuzağından kurtulabilecek mi?

Épisode 34 - 84. Bölüm

15 mai 2017 - 5/5

Eylül köşeye sıkışıyor!

Épisode 35 - 85. Bölüm

22 mai 2017 - 5/5

Meral hayal kırıklığına uğruyor!

Épisode 36 - 86. Bölüm

29 mai 2017 - 5/5

Defne kızları tehlikeye atıyor!

Épisode 37 - 87. Bölüm

5 juin 2017 - 5/5

Meral’in kaderi test sonucunda gizli!

Épisode 38 - 88. Bölüm

12 juin 2017 - 5/5

Sınav heyecanı

Épisode 1 - 89. Bölüm

18 septembre 2016

Yangından kimler kurtulabilecek?

Épisode 2 - 90. Bölüm

25 septembre 2017

Gerçek ortaya çıkacak mı?

Épisode 3 - 91. Bölüm

2 octobre 2017

Eylül ve kardeşi tehlikede

Épisode 4 - 92. Bölüm

9 octobre 2017

Korkunç plan

Épisode 5 - 93. Bölüm

16 octobre 2017

Suçlu ortaya çıkacak mı?

Épisode 6 - 94. Bölüm

23 octobre 2017

Umutlar tükeniyor

Épisode 7 - 95. Bölüm

30 octobre 2017

Sır perdesi aralanıyor

Épisode 8 - 96. Bölüm

6 novembre 2017

Serkan'a sürpriz

Épisode 9 - 97. Bölüm

13 novembre 2017

Kader gerçeği öğrenecek mi?

Épisode 10 - 98. Bölüm

20 novembre 2017

Songül'den müjdeli haber

Épisode 11 - 99. Bölüm

27 novembre 2017

Kader affetmiyor

Épisode 12 - 100. Bölüm

4 décembre 2017

Kırgın Çiçekler dalya diyor

Épisode 13 - 101. Bölüm

11 décembre 2017

Kızlar yurttan atılıyor

Épisode 14 - 102. Bölüm

18 décembre 2017

İlk adım Eylül'den!

Épisode 15 - 103. Bölüm

25 décembre 2017

Yetişme yurdunda yetişen 5 genç kızın öyküsü...

Épisode 16 - 104. Bölüm

8 janvier 2018

Kızlar tehlike altında

Épisode 17 - 105. Bölüm

15 janvier 2018

Ali'nin zorlu kararı

Épisode 18 - 106. Bölüm

22 janvier 2018

Kader iflasa sürükleniyor

Épisode 19 - 107. Bölüm

29 janvier 2018

Macide kaçıyor

Épisode 20 - 108. Bölüm

5 février 2018

Kader bütün servetini kaybeder.

Épisode 21 - 109. Bölüm

12 février 2018

Nazan çocukları koruyabilecek mi?

Épisode 22 - 110. Bölüm

19 février 2018

Kızlar zor durumda

Épisode 23 - 111. Bölüm

26 février 2018

Ali, Nazan'dan şüpheleniyor!

Épisode 24 - 112. Bölüm

5 mars 2018

Kızlar teslim olacak

Épisode 25 - 113. Bölüm

12 mars 2018

Kızlar yolun sonunda!

Vidéos

Kirgin cicekler 26 bolum

25/08/2016

Derniers avis

avatar de du commentaire : La serie en español

07/04/2023 - Aucune note

La serie en español "Huérfanas"