Poster de la serie Operatie Renovatie

Operatie Renovatie

Non notée

Année : 2012

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 50 minutes

Genre(s) : Télé-réalité

Vanaf 6 maart geeft Evi Hanssen op dinsdag afspraak voor 'Operatie Renovatie', een nagelnieuw programma waarin vijf renovatieduo’s veertien weken lang onderworpen worden aan stevige verbouwuitdagingen. De deelnemers van Operatie Renovatie zijn zorgvuldig uitgekozen. Sommigen zijn professionals, anderen zijn vergevorderde amateurs. Allemaal hebben ze een bijzondere passie voor verbouwen en inrichten, en allemaal zullen ze het beste van zichzelf geven om de titel van beste renovatieduo van Vlaanderen in de wacht te slepen.

Saisons

Operatie Renovatie saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Operatie Renovatie

6 mars 2012

Op 6 maart geeft Evi Hanssen de aftrap van 'Operatie Renovatie', een nagelnieuw programma waarin vijf renovatieduo’s veertien weken lang onderworpen worden aan stevige verbouwuitdagingen. Sommigen zijn professionals, anderen zijn vergevorderde amateurs.

Épisode 2 - Hooggespannen verwachtingen

13 mars 2012

In Dilbeek geven de vijf verbouwduo’s van Operatie Renovatie nog steeds het beste van zichzelf om hun kamer tijdig klaar te krijgen. Maar dan doet koning winter onverwacht zijn intrede en dat blijft niet zonder gevolg.

Épisode 3 - De eerste woning wordt opgeleverd

21 mars 2012

De vijf duo’s zetten allemaal de eindsprint in, want binnen enkele dagen moet hun kamer volledig afgewerkt zijn. Wat vindt het gastgezin van de gerenoveerde kamers? En welk duo wint de tussenprijs van 3.000 euro?

Épisode 4 - De verbouwkaravaan trekt naar Wielsbeke

27 mars 2012

In Operatie Renovatie zet de verbouwkaravaan zijn tocht verder. De volgende halte is Wielsbeke. In deze Westvlaamse gemeente wacht de duo’s een verbouwuitdaging van formaat: een kapel. Hoe pakken de duo’s dit huis van God aan? Wie krijgt welke kamer?

Épisode 5 - De kapel krijgt een laatste likje verf

3 avril 2012

Operatie Renovatie heeft nog steeds zijn tenten opgeslagen in het Westvlaamse Wielsbeke. In de kapel van Maya en Diederik zijn de verbouwduo’s intussen halfweg de renovatiewerken.

Épisode 6 - Twijfels bij het gastgezin in 'Operatie Renovatie'

17 avril 2011

Op dinsdag 17 april spreekt het gastgezin zijn twijfels uit over bepaalde keuzes van de verbouwers. Het is aan de duo’s om te beslissen of ze hiermee rekening houden of niet.

Épisode 7 - 'Operatie Renovatie' trekt naar Gent

24 avril 2012

De verbouwkaravaan van Operatie Renovatie bereikt het Oostvlaamse Gent. Hier woont de familie Deleu. Karel en Isabel vangen naast hun eigen vier kinderen sinds 20 jaar ook pleegkinderen op. In dit huis is het dus àltijd druk en schiet er geen tijd over om zelf de handen uit de mouwen te steken. Gelukkig is deze taak op het lijf geschreven van onze vijf verbouwduos.. Zij krijgen in de woning van Karel en Isabel elk één kamer én enkele richtlijnen toegewezen. Al snel wordt duidelijk dat er in dit Gentse rijhuis nog heel veel werk is. De mannen van de Kempen moeten deze keer de badkamer onder handen nemen, maar dat ziet Gunter niet zitten. De kleine, onpraktische ruimte prikkelt op geen enkele manier zijn creativiteit. Hij zit dan ook met de handen in het haar. Hetzelfde geldt voor Peter en Leentje. Dochter Liesbeth wil onder het schuine dak van de zolderkamer immers een hemelbed. Maar dat is niet alles, want de verbouwers krijgen ook onverwacht nieuws. Niet alle duos zullen immers meegaan naar het volgende huis. Op basis van de punten die de vorige gastgezinnen gaven zal één duo de verbouwwedstrijd nà dit huis moeten verlaten. De duos die onderaan de rangschikking bengelen zetten dus nu maar beter hun beste beentje willen ze het volgende huis halen. De twee duos van de Kempen hoeven zich geen zorgen te maken. Zij zitten safe en dàt moet gevierd worden, met alle gevolgen van dien

Épisode 8 - Welk duo verlaat 'Operatie Renovatie'?

1 mai 2012

Sinds de duo’s aan de slag zijn gegaan in Gent heeft Operatie Renovatie een nieuwe wending genomen. Op het einde van dit huis moet één duo immers de verbouwwedstrijd voorgoed verlaten. Momenteel zitten drie duo’s in de gevarenzone. Scoren bij het Gentse gastgezin is voor Peter en Leentje, Salvatore en Angelina en voor Roy en Alexander dan ook prioritair. Tijdens het skype gesprek deden deze duo’s alvast hun uiterste best om een goede indruk te maken. Maar wie slaagde erin het vertrouwen van de familie Deleu te winnen? En wie moet zich dringend herpakken? Voor het eerst voelen de duo’s zich regelrechte concurrenten want nooit eerder was het winnen van een kamerprijs zo belangrijk. Allemaal willen ze dan ook uitpakken met hun eigen blikvanger. Roy en Alexander kiezen in de living voor een gewaagd paars plafond én een volledig zelfgemaakte kast. Peter en Leentje maken voor het eerst hun kasten niét zelf en dat geeft moed. Alles wijst er immers op dat ze de deadline deze keer probleemloos zullen halen. Salvatore en Angelina gaan dan weer écht een stapje verder. Angelina wil de kinderkamer immers onderverdelen in twee afzonderlijke hokjes. Maar geraken alle kamers tot in de puntjes afgewerkt? Keert Gunter tijdig terug om samen met Gert de badkamer op te leveren? En welke kamer valt het meest in de smaak van de familie Deleu? Want hun oordeel is deze keer zeer belangrijk. Wie slecht scoort loopt immers gevaar Operatie Renovatie voorgoed te moeten verlaten…

Épisode 9 - 2012-05-08

8 mai 2012

Épisode 10 - 2012-05-15

15 mai 2012

Épisode 11 - 2012-05-22

22 mai 2012

Épisode 12 - 2012-05-29

29 mai 2012

Épisode 13 - 2012-06-05

5 juin 2012

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...