Poster de la serie Op een ande

Op een ande

Non notée

Année : 2021

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 50 minutes

Genre(s) : Télé-réalité

‘Op een ander‘ stelt de Vlaamse huishoudens anno 2021 én hun rolpatronen openhartig in vraag en toont hoe anderen hun hedendaags Vlaams gezin draaiende houden.

Saisons

Op een ande saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

20 avril 2021

De eerste gezinnen die zich wagen aan het avontuur zijn de familie Van Herck en de familie Van Guyze. Debby en Delphine ruilen hun eigen gezin om enkele dagen mee te leven in het leven van anderen. De familie Van Herck is een nieuw samengesteld gezin met twee tienerdochters in Schoten, beide werken ze als ambulanciers in de regio Borgerhout. Het fitcouple bij de familie Van Guyze runt samen een fitnesszaak in het West-Vlaamse Koekelare en hebben een zoontje van vijf jaar oud.

Épisode 2 - Aflevering 2

27 avril 2021

Pablo en Maya leven consequent ecologisch en duurzaam. Ze kopen altijd in verpakkingsvrije winkels, maken zelf hun shampoo en kopen amper nieuwe kleren. De familie Robbyns daarentegen hechten belang aan luxe en materiële zaken.

Épisode 3 - Aflevering 3

4 mai 2021

Op een ander stelt de Vlaamse huishoudens anno 2021 én hun rolpatronen openhartig in vraag en toont alle verschillen tussen de hedendaagse Vlaamse gezinnen. Hoe reageert de moeder van een nieuw samengesteld gezin met een overvolle agenda als zij de taken overneemt van de mama uit een jong gezin met een alternatieve levensstijl?

Épisode 4 - Aflevering 4

11 mai 2021

Ruby ruilt met Stef in de vierde aflevering van Op Een Ander. Voor de eerste keer dit seizoen gaan een man en een vrouw wisselen van huishouden. De Gentse Ruby is eerder chaotisch, waar Stef en Fabio zorgen voor orde en structuur binnen hun gezin. Benieuwd hoe beide gezinnen het er vanaf brengen.

Épisode 5 - Aflevering 5

18 mai 2021

Épisode 6 - Aflevering 6

25 mai 2021

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...