Poster de la serie Nothing to Report

Nothing to Report

Non notée

Année : 2020

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 24 minutes

Genre(s) : Comédie

Every night, two police inspectors supervise the streets from their car, looking for a drug cartel. Nothing remarkable happens while they are waiting. Same goes for their colleagues at dispatch and the criminals in the warehouse.

Saisons

Nothing to Report saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - aflevering 1

12 octobre 2020

De inspecteurs staan op patrouille terwijl de criminelen verhalen vertellen over wildplassen. Het is Anke haar eerste dag op de bureau en een man wordt beschoten.

Épisode 2 - aflevering 2

12 octobre 2020

Inspecteur Hendriks wil met Anke op date en inspecteur Staes geeft raad terwijl de criminelen praten over elkaars edele delen.

Épisode 3 - aflevering 3

12 octobre 2020

De criminelen praten over drones , Amerika en hebben een conflict terwijl de date van Anke een slechte date heeft gehad met Hendriks maar hij vond het de beste date ooit. En Tim van de security geeft een taart aan de inspecteurs. Staes verteld over zijn affaire met de moeder van Wout Van Aert maar die blijkt niet echt.

Épisode 4 - aflevering 4

12 octobre 2020

Staes en Hendriks spelen een scéne na en willen een politiereeks terwijl er een getuige op de achterbank zit die werkte bij een drugskartel zonder dat ze het wist. Bob de crimineel is terug in de fabriek en praat samen met Bill over dromen. Liam de zoon van Carine is mee op kantoor en maakt foto's van Anke. Carine is ook boos op haar man omdat die Liam niet komt halen. Staes zingt een deuntje en ze willen het viral laten gaan door op te nemen. Bill verteld aan Bob dat hij Glenn heeft vermoord.

Épisode 5 - aflevering 5

12 octobre 2020

Hendriks krijgt een buitenlandse man als collega genaamd Bakker, ze praten over Bassie & Adriaan en maken ruzie over wat er het bekendste is in België. Staes gaat op gesprek voor de man die hij heeft beschoten bij het parket maar dat gesprek loopt fout.

Épisode 6 - aflevering 6

12 octobre 2020

De grote aanval gaat beginnen alle collega's staan klaar. Staes wilt een kind met het sperma van de ex van Wendy maar Hendriks denkt er anders over. De criminelen zijn aan het dromen over wat ze later nog willen Bill wil zijn vader vinden en de andere wil een koffieshop openen. Anke haar foto's gaan het internet rond terwijl haar ex het weer wilt proberen. Staes en Hendriks horen geweerschoten maar ze zijn niet mee doordat de radio uitstond.

Vidéos

Trailer

03/09/2020

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...