Poster de la serie Nieuwsjagers

Nieuwsjagers

Non notée

Année : 2018

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 60 minutes

Genre(s) : Télé-réalité

'Nieuwsjagers' volgt de dagelijkse jacht naar primeurs op de redactie van een populaire krant. Van gloriemoment tot dramatische gebeurtenis: voor elk verhaal staat een journalist dag en nacht paraat, in een race tegen de tijd en de concurrentie. Want Nieuwsjagers zijn de mensen die bepalen waarover u morgen zal praten.

Saisons

Nieuwsjagers saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

10 avril 2018

Bij het nieuws over een aanslag op de Ramblas in Barcelona schakelt de redactie een versnelling hoger. Terwijl Kim de eerste vlucht richting Spanje neemt, zoekt Dirk naar de identiteit van het Belgisch slachtoffer van de aanslag. Pieter onderzoekt een dossier van twee verdwenen meisjes die mogelijk in de handen van tienerpooiers zijn gevallen. Regioreporter Peter maakt een verslag van Waregem Koerse, de jaarlijkse hoogmis van de West-Vlaamse beau monde.

Épisode 2 - Aflevering 2

17 avril 2018

Gerechtsjournalist Pieter gaat naar een chique villawijk waar net een moord gepleegd is, maar niet iedereen in de buurt is blij met de aanwezigheid van journalisten. Op zoek naar getuigenissen is het balanceren op een dunne grens: hoe ver wil hij gaan om het volledige verhaal te achterhalen?

Épisode 3 - Aflevering 3

24 avril 2018

De concurrentiestrijd tussen kranten is er een van winnen en verliezen. Wanneer nieuwe verhalen opduiken in het Bende van Nijvel-dossier mist de redactie de primeur van het jaar. Pieter haalt de dag erop een exclusief interview binnen met de ex-vrouw van de vermoedelijke Reus van de Bende. Tom staat langs de glamoureuze rode loper van de MIA's voor interviews met Vlaanderens muzieksterren. Dirk bezoekt een boer die de Schrik van het Pajottenland genoemd wordt maar wiens verhaal veel meer nuances bevat dan zijn bijnaam doet vermoeden.

Épisode 4 - Aflevering 4

1 mai 2018

Radja Nainggolan is niet geselecteerd voor een wedstrijd met de Rode Duivels. Hij vertelt de krant dat hij stopt bij de nationale ploeg, maar komt daar later op terug. Hierdoor verschijnen tegenstrijdige berichten in de media. De man die in 2015 Merel De Prins doodreed en vluchtmisdrijf pleegde moet zich aanmelden bij het gerecht maar blijkt spoorloos. Pieter gaat op zoek bij zijn familie in Brussel. Tex start zijn eerste job als politiek journalist. Zoals elke journalist is hij trots te zien dat zijn initialen voor het eerst in de krant staan.

Épisode 5 - Aflevering 5

8 mai 2018

Chef voetbal Ludo Vandewalle en de sportredactie proberen als eerste te weten wie de nieuwe trainer van Anderlecht wordt na het ontslag van René Weiler. Achter de schermen van de voetbalclubs worden journalisten soms moedwillig op het verkeerde been gezet. Gerechtsjournalist Dirk Coosemans is in Middelkerke waar net een bizarre moord op een camping gebeurd is. Op een ongure dag zoekt hij onvermoeibaar naar sporen die dit verhaal kunnen reconstrueren. Regioreporter Peter Malaise ontdekt in Oost-Vlaanderen een man die kamelen verhandelt naar Qatar.

Épisode 6 - Aflevering 6

15 mai 2018

Chef voetbal Ludo Vandewalle is met de verzamelde wereldpers in het Kremlin in Moskou voor de WK-loting. Hij bezoekt als eerste journalist het spelershotel van de Rode Duivels en keurt er alvast de kamers. In Brussel gaat gerechtsjournalist Dirk Coosemans op zoek naar een relschopper. Maar bijna niemand wil in de krant getuigen over de uit de hand gelopen jongerenbijeenkomsten. Ondertussen moeten hoofdredacteurs Pascal Weiss en Liesbeth Van Impe door een moeilijke besparingsronde voor de krant.

Épisode 7 - Aflevering 7

22 mai 2018

Gerechtsjournalist Pieter gaat op zoek naar het slachtoffer van een brutale verkrachting. De vrouw geeft een emotioneel interview waar hij danig van onder de indruk is. Regioreporter Peter trekt naar een zeepkistenrace in Kluisbergen. Wanneer de Catalaanse Carles Puigdemont in Brussel blijkt te zijn, slaagt de redactie erin als eerste een interview vast te krijgen. Op een website duiken geruchten op over een buitenechtelijke affaire binnen de Belgische politiek. Beginnend journalist Tex krijgt tips van Liesbeth om zich een weg te banen door de politiek en gaat netwerken op de nieuwjaarsreceptie van N-VA.

Épisode 8 - Aflevering 8

29 mai 2018

Nieuwsjagers volgt de dagelijkse jacht naar primeurs op de redactie van een populaire krant. In deze laatste aflevering maakt Cedric een reportage over een mysterieuze vrouw die levenloos werd aangetroffen in een Noorse hotelkamer. Bij het bezoek van Donald Trump aan Brussel zijn de veiligheidsmaatregelen in de stad ongezien. Terwijl Pieter en Kim zo dicht mogelijk bij de machtigste man ter wereld proberen te geraken, focust Cedric zich op een anti-Trump betoging. Allemaal willen ze liefst een zo groot mogelijk stuk in de krant. Op de jaarlijkse redactiedag verdedigt Liesbeth met vuur haar toekomstplannen voor de krant.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...