Poster de la serie Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?

Non notée

Année : 2018

Nombre de saisons : 7

Durée moyenne d'un épisode : 40 minutes

Genre(s) : Drame, Télé-réalité

In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd?

Saisons

Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? saison 1

Saison 1

Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? saison 2

Saison 2

Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? saison 3

Saison 3

Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? saison 4

Saison 4

Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? saison 5

Saison 5

Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? saison 6

Saison 6

Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? saison 7

Saison 7

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

12 février 2018

In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor Brand gaat terug naar Den Bosch waar Mr. Visser een einde moest maken aan een pittige ruzie tussen twee bewoners van een galerijflat. Ruud werd knettergek van de grindkorrelvloer van zijn bovenbuurvrouw en het geschuif met stoelen. De tweede zaak speelde zich af in Dordrecht waar Mr. Visser in actie moest komen, omdat Jolanda en Bertus niet meer konden geniet van de zon in hun achtertuin. Dit kwam volgens hen door het oerwoud in de tuin van de buurman.

Épisode 2 - Aflevering 2

19 février 2018

In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Deze week is Viktor bij kattenliefhebber Pieter. Pieter vond het geklaag over kattenstank van zijn buren niet reëel; hij maakte immers meerdere keren per week de kattenbakken netjes schoon. Hij mocht gelukkig al zijn 13 katten én 2 honden houden van Meester Visser, maar dringend advies was om de katten wel te laten castreren. Viktor gaat kijken of dat is gebeurd. Ook is de Spaanse Pepita te zien die enorm veel last had van de geluiden van haar bovenbuurman. Meester Visser oordeelde dat de bovenbuurman een nieuwe ondervloer moest plaatsen in zijn huis.

Épisode 3 - Aflevering 3

26 février 2018

In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor gaat langs bij Gerrit en Bep uit Kampen. Zij werden gek van Kukel, de haan van hun buurman, dat ze maar één oplossing zagen; weg met die haan. Meester Visser was dat met ze eens. Is Kukel de haan inmiddels ook opgekukeld, of beheerst hij nog altijd het leven van Gerrit en Bep? Ook reist Viktor af naar Zuilichem, waar Kees en zijn buurman Gerrit een fikse ruzie hadden over een rij coniferen en de erfgrens. Van Meester Visser moesten de coniferen gerooid worden. Heeft dat rust gebracht tussen de heren?

Épisode 4 - Aflevering 4

6 mars 2018

In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Vandaag gaat Viktor terug naar recreatiepark Merwede in Meerkerk. Daar hadden Martin en Ria de hulp ingeroepen van Mr. Visser, omdat buurman Andre een stukje land achterover had gedrukt en dit weigerde terug te geven. Kortom, een klassiek gevalletje landjepik. Heeft de uitspraak van Mr Visser voor de nodige rust gezorgd op het park?

Épisode 5 - Aflevering 5

12 mars 2018

In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Gasselte, waar Mr Visser een tijdje geleden de onderste steen boven moest halen. Er was namelijk een koude oorlog gaande tussen Bert en Sien van het seniorencomplex en achterbuurman Martin. De muur tussen beiden stond op instorten en dat kwam volgens de twee senioren door de grote bomen van de achterbuurman. De 2e zaak speelde zich af op recreatiepark Het Volkerak in Ooltgensplaat. Daar moest Mr Visser destijds spijkers met koppen slaan in een hoogoplopende ruzie tussen Cor en Wenye en hun directe buren. Want sinds Cor en Wenye het plan hadden opgevat om hun huisje uit te bouwen, veranderde dit ooit zo vredige recreatie park in een waar slagveld.

Épisode 6 - Aflevering 6

19 mars 2018

In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? Viktor gaat terug naar Christa en Dick in Rotterdam. Twee jaar geleden riepen zij de hulp van Mr. Visser in omdat ze helemaal gek werden van de stankoverlast veroorzaakt door de shoarmatent van de onderburen. Maar de eigenaars van die shoarmatent waren op hun beurt helemaal klaar met het eeuwige geklaag van hun bovenburen. En de tweede zaak speelde zich af in het Brabantse dorpje Rijen. Daar hadden drie buren de hulp ingeroepen van Mr Visser om een ware muizenplaag te bestrijden. Die zou volgens hen veroorzaakt worden door de Griekse buurman Theo die zijn achtertuin, vol met kippenhokken had staan.

Épisode 7 - Aflevering 7

26 mars 2018

In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze aflevering gaat Viktor terug naar Berkel en Rodenrijs, waar Mr Visser een tijdje geleden een einde moest maken aan een fikse polderruzie. Jan Piet en Anke waren ten einde raad, omdat op het landje naast hun huis een supersonisch nieuwbouwhuis was verrezen, gebouwd door hun buurman Wim. Daardoor was niet alleen hun uitzicht, maar ook het woongenot compleet weg. Ook blikt Viktor terug op een zaak die zich afspeelde in het Limburgse Stein. Daar moest Mr Visser destijds in actie komen in de strijd van Rinus en Christianne tegen het wassende water. Volgens hen zorgde de brandgang achter hun huis voor veel wateroverlast met gedode vogels tot gevolg.

Épisode 1 - Aflevering 1

18 juin 2018

In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Arnhem waar Mr. Frank Visser een tijd geleden zijn tanden moest zetten in een heftige burenruzie over hondengeblaf. Aydina had namelijk zo'n last van de keffertjes van haar buurvrouw Ilona, dat ze er langzamerhand hondsdol van werd. Beide partijen konden elkaar niet meer luchten of zien. En dat werd ook duidelijk tijdens de hoorzitting waar ze elkaar bijna in de haren vlogen. De tweede zaak speelde zich af in Zaandam. Daar werd het woongenot van Tineke compleet verziekt door haar bovenbuurman Erik. Die zou er namelijk een sport van maken om elke nacht, expres, tegen haar slaapkamerraam te tikken. Hoe en waarom hij dat deed, dat wist ze niet, maar ze werd er in ieder geval stapelgek van.

Épisode 2 - Aflevering 2

25 juin 2018

In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug bij de seniorenflat in Zeist waar de ramen een tijdje geleden uit de sponningen sprongen van al het gekibbel tussen Riet en het bestuur van de VvE. Riet had namelijk eigenhandig nieuwe kozijnen geplaatst, zonder dat te overleggen met het bestuur. Het was wel duidelijk dat de sfeer in het appartementencomplex tot het absolute nulpunt was gedaald. De enige die de senioren tot stilte kon manen was Mr. Frank Visser en die kwam met een glasheldere beslissing. De tweede zaak speelde zich af in Oosterhout, waar een fikse burenruzie alle perken te buiten ging. Wil beweerde namelijk dat zijn bovenbuurvrouw Regina elke dag handenvol bloemblaadjes op zijn balkon gooide, met als gevolg dat zijn hele woongenot naar de knoppen ging.

Épisode 3 - Aflevering 3

2 juillet 2018

In dit programma wordt teruggeblikt op zaken die afgelopen seizoenen behandeld zijn. Hoe is het nu met de betrokkenen en hebben ze de raad van Mr. Frank Visser opgevolgd? In deze uitzending gaat Viktor terug naar Haarlem, waar Sonja en haar zoon Bryan zich groen en geel ergerden aan de boom in de achtertuin van hun buren. Want zij hebben een heerlijk zwembad in de tuin, maar van een flinke schoolslag was het helaas nog nooit gekomen omdat de boom van hun buurtjes Henk en Tippie roet in het eten gooide. De bladeren van de boosdoener zouden het water compleet vervuilen, waardoor alle buurtkinderen geen duik meer in het zwemparadijs konden nemen. De andere zaak speelde zich af in het Friese Gorredijk, waar de krasse oude meneer Nijland met hand en tand zijn eigen pad verdedigde voor de naastgelegen buren Hans en Annemarie. Volgens de 81-jarige man zouden zijn buurtjes zijn pad kapot maken en als racebaan gebruiken, maar zij waren zich van geen kwaad bewust.

Épisode 4 - Aflevering 4

9 juillet 2018

Épisode 5 - Aflevering 5

16 juillet 2018

Épisode 6 - Aflevering 6

23 juillet 2018

Épisode 1 - Aflevering 1

29 mai 2019

In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het leven zuur? Viktor gaat langs bij Branka die de nieuwe schutting van haar claustrofobische buurvrouw Jeanette te laag vond. Mr. Visser besloot dat het Branka gerust op eigen kosten de schutting mag vervangen voor een hoger exemplaar. Viktor gaat langs om te kijken hoe die nieuwe hoge schutting erbij staat. Conny wilde strenge maatregelen voor haar buurvrouw Tilly wie ze beschuldigde van gluren, luidkeels meezingen en het vernielen van haar beeldjes. Maar Tilly beschuldigde juist haar buurvrouw hiervan. Meester Visser verbood beide dames tot geluidsoverlast en het vernieling. Hij deed een oproep aan de woningbouwvereniging om deze vrouwen uit elkaar te halen. Viktor gaat kijken of er inmiddels iemand verhuisd is of dat de kattenkoppen nog altijd naast elkaar wonen.

Épisode 2 - Aflevering 2

5 juin 2019

In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het leven zuur? In dezelfde straat als de stalkende buurvrouwen wonen ook Annie en Fred die elkaar het licht in de ogen niet gunnen. Annie was niet bepaald blij met de schutting van haar buurman. En Fred en zijn vrouw Lies beschuldigen de buurvrouw ervan hun geliefde vlinderstruik te hebben vernield. De bedreigingen over en weer waren niet mals. Geen wonder dat Mr. Visser hier een halt toe riep en de buren elkaar verplicht liet negeren. Viktor bezoekt beide partijen, maar niet in dezelfde straat. Peter en Tonetta beschuldigden hun buren Cor en Corrie van landje-pik. Peter en Tonetta kregen gelijk en Cor en Corrie moesten een stukje land teruggeven. Viktor neemt een kijkje bij beide partijen en hoort of de rust inmiddels is teruggekeerd.

Épisode 3 - Aflevering 3

1 août 2019

In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het leven zuur? Aad en Angelina riepen vorig jaar de hulp in van Mr. Visser omdat hun buurman en stranduitbater Edwin zonder enig overleg een grote opstapplaats tegen de muur van hun souvenirwinkel had geplaatst. Meester Visser was duidelijk: de opstapplaats moest weg. Daarna gaat Viktor terug naar Lieren. Daar woonden Jan en Gerrie al vijftig jaar heerlijk totdat ze nieuwe buren kregen. De nieuwe schutting zou niet op de erfgrens staan, waardoor de tomaten én de kippen niet genoeg licht kregen. Ook zou de erker illegaal gebouwd zijn én de berging over de erfgrens staan. Meester Visser gaf Jan en Gerrie uiteindelijk op geen enkel punt gelijk. Viktor gaat kijken hoe dat bij ze gevallen is en hoe de buren, Simon en Jannie, er een paar maanden later bij zitten.

Épisode 4 - Aflevering 4

8 août 2019

In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het leven zuur? Vorig jaar was er een gevalletje gluren bij de buren volgens eisers Pieter en Rolina. Hun leven werd totaal verwoest door hun glurende buurman Henk terwijl hij juist precies het tegenovergestelde beweerde. Mr. Visser verbood beide buren elkaar nog te begluren. Viktor hoort tijdens zijn bezoek schokkende nieuwe beschuldigingen én goed nieuws. Dan reist Viktor naar Anita en Wynand de hulp inriepen van Mr. Visser omdat supermarkteigenaar Erik onder hun woning een winkelwagenstalling wilde plaatsen dat vreselijke geluidsoverlast zou veroorzaken. Mr. Visser is natuurlijk van alle supermarkten thuis en besloot dat de stalling er gewoon mocht komen. Viktor gaat de stand van zaken bekijken en hoort of de band tussen de partijen inmiddels al wat is verbeterd.

Épisode 5 - Aflevering 5

15 août 2019

In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het leven zuur? Fritz durfde zijn huis niet meer uit omdat hij bang was dat zijn buurman Appie dan allerlei klusjes aan zijn huis zou verrichten. De strijd liep zo uit de hand dat de mannen zelfs al op de vuist waren gegaan. Mr. Visser kwam met een duidelijke uitspraak om de rust weder te laten keren. Dan heeft Viktor een afspraak met de partijen van een van de heftigste zaken uit de afgelopen jaren. De tweelingzussen Martine en Michèle waren ervan overtuigd dat hun zusje Solange objecten uit de erfenis van hun moeder had gestolen. Mr. Visser oordeelde dat er onvoldoende bewijs was, maar dat Solange als executeur testamentair een verantwoordelijkheid had. Ze moest haar zussen daarom een vergoeding betalen. Viktor hoort hoe het nu gaat met de zussen.

Épisode 6 - Aflevering 6

22 août 2019

In Meester Frank Visser: Hoe is het nu met? gaat Viktor Brand terug naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Heeft de uitspraak voor rust gezorgd of maken de partijen elkaar nog altijd het leven zuur? De families Van Rie en Onderdonck hadden al jarenlang ruzie over een sloot. Het liep zelfs zo uit de hand dat gezinshoofden Johan en Walter met elkaar op de vuist waren gegaan. Meester Visser besloot dat de scheidingssloot moest worden rechtgetrokken. Viktor maakt de lange reis naar het Zeeuwse Eede en hoort hoe het nu gesteld is met de families. Daarna gaat Viktor terug naar IJmuiden. Daar had Marc erg last van zijn buren Meik en Karin. Hij hoorde hard de tv, maar ook snurkgeluid en ook tijdens hun intieme samenzijn. De buren hadden het inmiddels zo met elkaar aan de stok, dat ze elkaar te lijf waren gegaan. Marcs eisen werden allemaal afgewezen en Viktor gaat kijken of de rust en spontaniteit in het leven van Meik en Karin inmiddels is teruggekeerd.

Épisode 1 - Aflevering 1

16 avril 2020

Viktor gaat langs bij twee zaken waarbij Frank Visser uitspraak deed. In Delfgauw doet Annet geen oog meer dicht doet door de vogels van haar buurvrouw Nel. Het gaat om dertig parkieten. In Hillegom heeft bollenkweker René het aan de stok met zijn buren Loek en Anja over een gedeeld pad.

Épisode 2 - Aflevering 2

23 avril 2020

Viktor Brand reist af naar Kessel waar Bianca zich groen en geel ergerde aan de grote coniferen van haar buurman Jos. Het liefst ziet Bianca de bomen helemaal verdwijnen. Jos is juist helemaal gelukkig met de haag. Zaak twee waar Viktor langs gaat betreft Heido en Robert, die in Spijkernisse een mooie woning kochten op een rustige locatie. Alleen buur-haan Harry gooide roet in het eten wat de rust betreft. Eigenaren Sjaak en Corry peinsden er niet over om de haan weg te doen.

Épisode 3 - Aflevering 3

30 avril 2020

Viktor gaat terug naar Mierlo waar Theo en Marleen overhoop lagen met hun buurvrouw en tuinman Wim. Ze waren het niet eens over waar de erfgrens liep. Ook verdween het kadasterpaaltje plotseling. In Lopik gaat Viktor langs bij Jan en Antoinette die een heuse catfight hadden met hun buren Henk en Teunie.

Épisode 4 - Aflevering 4

7 mai 2020

Viktor reist af naar een recreatiepark in Voorthuizen waar Louis en Hettty zich opwonden over de laurierstruik van hun buren John en Marianne. Die zou namelijk de zon blokkeren en daar waren ze niet van gediend. John en Marianne waren echter niet van plan om de laurier te verwijderen en beschuldigden de buurman van gluren met een verrekijker. Mr. Visser oordeelde dat er van spionagepraktijken géén sprake was en dat de laurier mocht blijven staan. In Roelofarendsveen ergerden Frans en Berna aan het bladafval van 14 elzen. Hierdoor veranderde de straat in een oorlogsgebied waar niet tegenop viel te vegen. De wethouder was echter niet van plan om de bomen te kappen omdat ze bijdragen aan een groene en gezonde leefomgeving. Mr. Visser stelde de gemeente Kaag & Braassem in het gelijk.

Épisode 5 - Aflevering 5

14 mai 2020

Viktor reist af naar Wormerveer waar Jeffrey en Sandra een geschil hadden met hun buurman Jacob. Die weigerde mee te werken aan een nieuwe fundering onder hun recent gekochte klushuis. Mr. Visser oordeelde dat de fundering mocht blijven liggen. Viktor gaat bij Jeffrey en Sandra op bezoek om te kijken hoe de bouw is gevorderd. In Terheijden bood Rudi zijn antieke brandweerwagen ter reparatie aan bij een lokale garage. Volgens Rudi zouden de defecte dynamo en de remmen voor 500 euro worden vervangen, maar garagehouder Wim hield daar een andere lezing op na. Toen de reparatiekosten fors opliepen, wilde hij eerst geld zien voordat Rudi zijn geliefde oldtimer terugkreeg. Mr. Visser stelde de garage in het gelijk en als Rudi de kosten niet zou betalen, mocht Wim de brandweerauto verkopen.

Épisode 6 - Aflevering 6

21 mai 2020

Viktor gaat naar Vlaardingen waar ondernemers Nico en Linda toegang wilden krijgen tot de garagedeur van hun bedrijfspand. Die garage grensde echter aan de tuin van buren Herman en Barbara en die zaten niet op pottenkijkers te wachten. Nico en Linda beweerden dat ze recht van overpad hadden, maar daar dacht mr. Visser anders over en de garagedeur bleef voor eens en altijd gesloten. In het Betuwse Lienden lagen Eef en Evert overhoop met hun bejaarde buurman Ries. Die plaatste namelijk zonder overleg een hek op de oprit waardoor Evert niet meer fatsoenlijk uit zijn auto kon komen. De ruzie liep hoog op en en leidde tot dreigbrieven, opgestoken middelvingers en zelfs doodsbedreigingen. Mr. Visser bepaalde evenwel dat het hek mocht blijven staan.

Épisode 1 - Aflevering 1

7 janvier 2021

Épisode 2 - Aflevering 2

14 janvier 2021

Thomas en Samantha uit Pernis konden maar niet genieten van hun nieuwe huis, want op het naastgelegen terrein hield hun 87-jarige buurman er een heuse autosloperij op na. De herrie en de rotzooi die dat teweegbracht, waren een doorn in het oog van Thomas en Samantha. Mr. Visser oordeelde dat het gedaan was met het sleutelen en dat het terrein volledig ontruimd moest worden. Viktor gaat kijken of dat ook gebeurd is. In Lijnden woonden Piet en zijn dochter Ria al jarenlang vredig pal naast de luchthaven Schiphol. Maar aan die vrede kwam snel een eind toen de nieuwe buren Wesley & Manon naast hen kwamen wonen. De kersverse buren sloegen direct flink aan het verbouwen en daar irriteerden Piet en Ria zich mateloos aan. Het jonge stel maakte zich op hun beurt grote zorgen om de vervallen schuur van Piet en Ria en waren helemaal klaar met de bedreigingen van Piet. Mr. Visser luisterde naar de zorgen en legde Piet onder andere een contactverbod op. Is de rust inmiddels teruggekeerd in Lijnden?

Épisode 3 - Aflevering 3

21 janvier 2021

Viktor Brand gaat terug naar het Noord-Brabantse Maarheeze waar Jeanny en Pierre zich kapot ergerden aan de sparren in de tuin van hun buurvrouw Rachel. Deze bomen verloren namelijk zoveel naalden dat Jeanny regelmatig de tuin moesten stofzuigen. Volgens Jeanny moesten die sparren dan ook weg, maar de buurvrouw was juist dol op haar prachtige tuin en wilde de sparren dan ook koste wat kost behouden. Mr. Visser oordeelde dat twee van de vier sparren gekapt moesten worden. Viktor gaat bij beide partijen op bezoek om te kijken of de bomen inmiddels gekapt zijn en te zien de rust is wedergekeerd.

Épisode 4 - Aflevering 4

28 janvier 2021

De Schiedamse Natascha ergerde zich groen en geel aan de reusachtige boom in de achtertuin van haar buurman Enno. Natascha voelde zich onveilig door de enorme takken die zomaar uit de boom vielen en werd gek van de hoeveelheid vogelpoep die dagelijks in haar tuin terechtkwam. Buurman Enno was juist dolblij met zijn 'co-2killer' en peinste er dan ook niet over de boom weg te halen. Tot groot verdriet van Enno oordeelde Mr. Visser dat de boom toch gekapt moest worden. In Hoogkerk zaten Kelly en haar vader Wim in een lastig parket. Hun vloerenbedrijf was namelijk onbereikbaar geworden voor leveranciers omdat het pad ernaartoe in zo'n slechte staat was dat vrachtwagens er niet meer overheen konden rijden. De eigenaar van het pad, Jan, weigerde de kuilen en bulten te repareren. Mr. Visser oordeelde dat Jan het pad ook niet hoefde te maken maar dat Kelly en Wim dat op eigen kosten wel mochten doen. Viktor gaat terug om te zien of alle plooien inmiddels zijn gladgestreken.

Épisode 5 - Aflevering 5

4 février 2021

Viktor Brand reist af naar Hoogkerk waar ondernemer Kelly in een lastig parket zat. Haar vloerenbedrijf was namelijk onbereikbaar voor leveranciers door een slecht onderhouden toegangspad. De eigenaar van het duivelse pad, buurman Jan, weigerde de vele bulten en kuilen op de weg te egaliseren. Hij vond dat Kelly zelf voor de kosten moest opdraaien, omdat ze de schade zelf had veroorzaakt door het af- en aanrijden met zware vrachtwagens. Mr. Visser oordeelde dat buurman Jan niet kan worden verplicht om het pad te onderhouden. Mocht Kelly dit toch graag willen, dan mag ze het onderhoud zelf uitvoeren op gedeelde kosten. Viktor gaat terug om te kijken of de hobbels op de weg inmiddels verdwenen zijn.

Épisode 6 - Aflevering 6

11 février 2021

In Rotterdam deden Marcella en Rodney geen oog dicht deed door het geblaf van de hond van de buurman. Hun tuin grenst aan die van de visueel beperkte Ahmet, die een hond in zijn tuin heeft. Hond Zena komt de tuin amper uit volgens Marcella en Rodney, hij poept en plast in de tuin en dat zorgt voor nare geurtjes. Ahmet is dol op Zena; Het is ook een bewaker tegen inbrekers. En dat blaffen viel ook reuze mee. Daar was meester Frank Visser het niet mee eens: Hond Zena moest weg. En Viktor gaat naar Warmond. Daar had Cora een stevig conflict met haar buren. Die beschouwden haar tuin als hun doorgang en liepen er meerdere keren per dag doorheen. Cora wist dat er recht van overpad was, maar ze dacht dat hier amper gebruik van werd gemaakt. Buurman Dick wist zeker dat hij in zijn recht stond. Mr. Visser besliste anders. Het recht op overpad bleef wel behouden, maar slechts zeer beperkt. Voortaan moesten de buren Cora een week van tevoren inlichten als ze door de poort wilden.

Épisode 7 - Aflevering 7

18 février 2021

Viktor is terug bij Ivana en Terence die extreme geluidsoverlast hadden van hun onderburen, de Evangelische kerk. Toen het stel hun appartementje in Rotterdam kochten, waren ze erg blij, totdat ze op zondagochtend uit hun waterbed getrild werden door het geluid van de kerkdienst. En het bleef niet alleen bij de zondag, ook op andere dagen was er overlast. David, bestuurslid van de kerkgemeenschap was ervan overtuigd dat het allemaal wel meeviel met dat harde geluid. Maar Mr. Visser hoorde het anders, hij besloot dat het afgelopen moest zijn met de versterkte en het pand moest geïsoleerd worden. In Amsterdam-Noord gaat Viktor kijken bij buurvrouwen Sophie en Ria. Sophie was ervan overtuigd dat Ria haar bespioneerde. Alle beschuldigingen van de buurvrouw zaten Ria wel hoog, ook omdat alle buren het er inmiddels ook over hadden. Mr. Frank Vissers oordeel is duidelijk: Sophie heeft geen enkel bewijs en moet stoppen met het beschuldigen van buurvrouw Ria.

Épisode 1 - Aflevering 1

11 novembre 2021

Épisode 2 - Aflevering 2

18 novembre 2021

Épisode 3 - Aflevering 3

25 novembre 2021

Épisode 4 - Aflevering 4

2 décembre 2021

Épisode 1 - Den Haag + Zwartemeer

14 avril 2022

Épisode 2 - Amsterdam Sloten + Helmond

21 avril 2022

Épisode 3 - Papendrecht + Helmond

28 avril 2022

Épisode 4 - Aflevering 4

5 janvier 2023

Épisode 5 - Aflevering 5

12 janvier 2023

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...