Poster de la serie Moordfeest

Moordfeest

Non notée

Année : 2024

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 66 minutes

Genre(s) : Game Show, Mystère

Seven Dutch celebrities accept an invitation to a festive wedding at a chic location in the south of the country. What they don't know is that they are not coming here to party, but to solve a murder case. A fictional murder case.

Saisons

Moordfeest saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - SS Rotterdam

17 août 2024

Tatum Dagelet, Thomas van Luyn, Francis van Broekhuizen, Juvat Westendorp, Dennis van der Geest, Fred van Leer en Annick Boer reizen naar Rotterdam om daar op het SS Rotterdam deel te nemen aan een echt Captain's Dinner. Maar nog voordat een hap gegeten kan worden, wordt een van hen vermoord. De overgebleven zes gasten moeten, aan de hand van moordonderzoeken en verborgen aanwijzingen, achterhalen welke bekende Nederlander deze week de moordenaar is.

Épisode 2 - Ziekenhuis

24 août 2024

Tygo Gernandt, Tina de Bruin, Niek Roozen, Maria Taylor, Mark Schaaf, Stijn Fransen en Bobbi Eden zijn te gast bij de feestelijke opening van een nieuwe vleugel van een ziekenhuis. Maar nog voordat een lintje doorgeknipt kan worden, wordt een van hen vermoord. De overgebleven zes gasten moeten, aan de hand van moordonderzoeken en verborgen aanwijzingen, achterhalen welke bekende Nederlander de moordenaar is.

Épisode 3 - Figi Theater

31 août 2024

Roeland Fernhout, Pauline Wingelaar, Thomas Cammaert, Roué Verveer, Pip Pellens, Jody Bernal en Olcay Gulsen zijn te gast bij de première van de musical 'Achilles, a true love story'. Maar nog voordat er een noot gezongen kan worden, wordt een van hen vermoord. De overgebleven zes gasten moeten, aan de hand van moordonderzoeken en verborgen aanwijzingen, achterhalen welke bekende Nederlander deze keer de moordenaar is.

Épisode 4 - Watertoren

7 septembre 2024

Birgit Schuurman, Charly Luske, Channah Koerten, Imanuelle Grives, Maik de Boer, Dwight Dissels en Freek Bartels zijn te gast bij de opening van een foto-expositie in een Noord-Hollandse watertoren. Maar voordat de expositie geopend kan worden, wordt een van hen vermoord. De overgebleven zes gasten moeten, aan de hand van moordonderzoeken en verborgen aanwijzingen, achterhalen welke bekende Nederlander de moordenaar is.

Épisode 5 - Forteiland

14 septembre 2024

Irene Moors, Roy Donders, Frans Duijts, Jasmine Sendar, Fockeline Ouwerkerk, Remy Bonjasky en Roxanne Kwant zijn te gast op een mysterieus gemaskerd bal op Forteiland IJmuiden. Voordat het feest losbarst, wordt een van hen op gruwelijke wijze vermoord. De overgebleven zes gasten moeten met moordonderzoeken en verborgen aanwijzingen achterhalen welke bekende Nederlander de moordenaar is.

Épisode 6 - TV-studio

21 septembre 2024

Kim-Lian van der Meij, Barry Paf, Linda Hakeboom, John de Bever, Heleen van Rooyen, Ferri Somogyi en Gaby Blaaser zijn te gast voor een jubileumfeest in een tv-studio. Voordat het feest echt los kan barsten, wordt een van hen op gruwelijke wijze vermoord. De overgebleven zes gasten moeten, aan de hand van moordonderzoeken en verborgen aanwijzingen, achterhalen welke bekende Nederlander de moordenaar is.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...