Poster de la serie MolTalk

MolTalk

Non notée

Année : 2016

Nombre de saisons : 10

Durée moyenne d'un épisode : 25 minutes

Genre(s) : Talk Show

Live vanuit VondelCS presenteren Marlijn Weerdenburg en Rop Verhijen de live-nabeschouwing van Wie is de Mol. Iedere zaterdagavond bespreken zij samen met oud-kandidaten de opdrachten en wordt er flink gediscussieerd over de verschillende complotten en theorieën. Daarnaast behandelen ze de meest opvallende tweets en statistieken van de 'Wie is de Mol?' app.

Saisons

MolTalk saison 1

Saison 1

MolTalk saison 2

Saison 2

MolTalk saison 3

Saison 3

MolTalk saison 4

Saison 4

MolTalk saison 5

Saison 5

MolTalk saison 6

Saison 6

MolTalk saison 7

Saison 7

MolTalk saison 8

Saison 8

MolTalk saison 9

Saison 9

MolTalk saison 10

Saison 10

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1: Margriet van der Linden, Susan Visser & Dennis Weening

2 janvier 2016

Oud-Mollen Margriet van der Linden, Susan Visser en Dennis Weening schuiven als eerste gasten aan tafel tijdens MolTalk, de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? op NPO 1. Presentator Dennis Weening wist in Mexico de andere kandidaten flink om de tuin te leiden tijdens het achtste seizoen van Wie is de Mol? Met de woorden "Ik ben de Mol" maakte actrice Susan Visser zich kenbaar als Mol tijdens de finale van het veertiende seizoen. Negen weken lang wist zij haar medekandidaten en de kijkers op het verkeerde been te zetten. Journalist en schijfster Margriet van der Linden was niet alleen Mol, maar ook penningmeester in het vijftiende seizoen van Wie is de Mol? en wist op uitermate geraffineerde wijze de geldpot historisch laag te houden.

Épisode 2 - Aflevering 2: Paulien Cornelisse, Chris Zegers & Frits Huffnagel

9 janvier 2016

Rik van de Westelaken en Vivienne van den Assem verwelkomen oud-kandidaten Paulien Cornelisse, Chris Zegers en Frits Huffnagel als gasten in MolTalk, de live-nabeschwouing van Wie is de Mol? op NPO 1. Acteur en presentator Chris Zegers was kandidaat in het vijftiende seizoen (Sri Lanka) van Wie is de Mol?. In de laatste afvalronde voor de finale legde Chris het af tegen Margriet van der Linden, Marlijn Weerdenburg en Rik van de Westelaken, waarbij hij de finale net niet behaalde. Paulien Cornelisse, bekend als schrijfster en cabaretière, was in seizoen 13 (Zuid-Afrika) de winnaar van Wie is de Mol? Paulien wist Kees Tol als Mol te ontmaskeren en ging met de pot van ruim 17.000 euro naar huis Frits Huffnagel was kandidaat in het 12e seizoen (IJsland en Spanje) van Wie is de Mol?. Hij verliet het programma als vijfde afvaller tijdens de zesde aflevering.

Épisode 3 - Aflevering 3: Kim Pieters, Chris Zegers & Zarayda Groenhart

16 janvier 2016

Rik van de Westelaken en Vivienne van den Assem hebben deze week Kim Pieters, Chris Zegers en Zarayda Groenhart te gast in MolTalk, de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? op NPO 1. Kim Pieters was de Mol in seizoen 10, dat zich afspeelde in Japan. Ze werd uiteindelijk ontmaskerd door Sanne Vogel en Frits Sissing. Beiden hadden evenveel vragen goed beantwoord in de laatste test. Frits was echter sneller, dus won de pot. Acteur en presentator Chris Zegers was kandidaat in seizoen 15, dat zich afspeelde in Sri Lanka. In de laatste afvalronde voor de finale legde Chris het af tegen Margriet van der Linden, Marlijn Weerdenburg en Rik van de Westelaken, waarbij hij de finale net niet behaalde. Zarayda Groenhart was kandidaat in seizoen 13, dat zich afspeelde in Zuid-Afrika. Ze wist Kees Tol niet als Mol te ontmaskeren en viel af in de achtste aflevering. Hiermee was ze de laatste afvaller voor de finale.

Épisode 4 - Aflevering 4: Marlijn Weerdenburg, Jan-Willem Roodbeen & Inge Ipenburg

23 janvier 2016

Rik van de Westelaken en Vivienne van den Assem hebben deze week Marlijn Weerdenburg, Jan-Willem Roodbeen en Inge Ipenburg te gast bij MolTalk, de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? op NPO 1.

Épisode 5 - Aflevering 5: Jennifer Hoffman en Pieter Derk

30 janvier 2016

Rik van de Westelaken en Vivienne van den Assem hebben deze week Jennifer Hoffman en Pieter Derks (Viktor Brand was helaas ziek) te gast bij MolTalk, de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? op NPO 1. Bekijk hier alle MolTalk uitzendingen Jennifer Hoffman, actrice en presentatrice, ging in seizoen 14 op jacht naar de Mol in Hong Kong en de Filipijnen. Helaas heeft ze niet lang van dit laatste land mogen genieten. Als vierde afvaller moest ze uiteindelijk vertrekken. Ze wist Susan Visser niet als Mol te ontmaskeren. Cabaretier Pieter Derks heeft maar kort van het Wie is de Mol? avontuur mogen genieten. In seizoen 15 in Sri Lanka werd zijn grootste angst werkelijkheid toen hij in aflevering 1 al het spel moest verlaten.

Épisode 6 - Aflevering 6: Evelien Bosch, Viktor Brand & Paul Ribbeling

6 février 2016

Rik van de Westelaken en Vivienne van den Assem hebben oud-kandidaten Evelien Bosch, Viktor Brand en Paul Ribbeling te gast bij MolTalk, de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? op NPO 1.

Épisode 7 - Aflevering 7: Anne-Marie Jung, Patrick Stoof & Eva Van der Gucht

13 février 2016

Rik van de Westelaken en Vivienne van den Assem hebben deze week Anne-Marie Jung, Patrick Stoof en Eva Van der Gucht te gast bij MolTalk, de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? op NPO 1.

Épisode 8 - Aflevering 8: Carolien Borgers, Tygo Gernandt & Susan Visser

20 février 2016

Rik van de Westelaken en Vivienne van den Assem hebben deze week Carolien Borgers, Tygo Gernandt en Susan Visser te gast bij MolTalk, de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? op NPO 1.

Épisode 9 - Aflevering 9

27 février 2016

Rik van de Westelaken en Vivienne van den Assem hebben deze week Martine Sandifort, Marc-Marie Huijbregts en Chris Zegers te gast bij MolTalk, de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? op NPO 1.

Épisode 1 - Moltalk: The Kick-off

5 janvier 2017

Oud-kandidaten en oud-Mollen kijken vooruit naar een nieuw seizoen van Wie is de Mol?

Épisode 2 - Aflevering 1: Ellie Lust, Dennis Weening & Pieter Derks

7 janvier 2017

Live vanuit VondelCS in Amsterdam bespreken presentatoren Margriet van der Linden en Chris Zegers met Ellie Lust, Dennis Weening en Pieter Derks de eerste aflevering van Wie is de Mol?

Épisode 3 - Aflevering 2: Cecile Narinx, Jan-Willem Roodbeen & Marlijn Weerdenburg

14 janvier 2017

In de tweede live-uitzending van 'MolTalk' schuiven oud-kandidaten Cecile Narinx, Jan-Willem Roodbeen en Marlijn Weerdenburg aan tafel bij Margriet en Chris.

Épisode 4 - Aflevering 3: Taeke Taekema, Anne-Marie Jung & Ellie Lust

21 janvier 2017

Live vanuit VondelCS in Amsterdam bespreken oud-kandidaten Taeke Taekema, Anne-Marie Jung en Ellie Lust met Margriet en Chris deze aflevering van Wie is de Mol?

Épisode 5 - Aflevering 4: Vivienne van den Assem, Rop Verheijen & Miryanna van Reeden

28 janvier 2017

Deze week in MolTalk: oud-kandidaten Vivienne van den Assem, Rop Verheijen en Miryanna van Reeden! Samen met Margriet en Chris bespreken zij de opvallendste en leukste momenten van aflevering 4 van Wie is de Mol?

Épisode 6 - Aflevering 5: Inge Ipenburg, Kees Tol & Kim Pieters

4 février 2017

Live vanuit VondelCS in Amsterdam bespreken oud-Mollen Inge Ipenburg, Kees Tol en Kim Pieters met Margriet en Chris deze aflevering van Wie is de Mol?

Épisode 7 - Aflevering 6: Annemieke Schollaardt, Richard Groenendijk & Eva van der Gucht

11 février 2017

Live vanuit VondelCS in Amsterdam bespreken oud-kandidaten Annemieke Schollaardt, Richard Groenendijk en Eva van der Gucht met Margriet en Chris deze aflevering van Wie is de Mol?

Épisode 8 - Aflevering 7: Frits Huffnagel, Martine Sandifort & Rop Verheijen

18 février 2017

Margriet van der Linden en Chris Zegers worden bij MolTalk vergezeld door oud-kandidaten Frits Huffnagel, Martine Sandifort en Rop Verheijen.

Épisode 9 - Aflevering 8: Remy van Kesteren, Zarayda Groenhart & Frits Sissing

25 février 2017

Samen met Margriet van der Linden en Chris Zegers bespreken Remy van Kesteren, Zarayda Groenhart en Frits Sissing uitvoerig de opvallende momenten van aflevering 8 van Wie is de Mol?

Épisode 10 - Aflevering 9: Ellie Lust, Marc-Marie Huijbregts & Tygo Gernandt

4 mars 2017

Oud-kandidaten Ellie Lust, Marc-Marie Huijbregts en Tygo Gernandt bespreken in deze laatste aflevering van MolTalk met Margriet van der Linden en Chris Zegers de opvallendste en leukste fragmenten uit aflevering 9 van Wie is de Mol?

Épisode 1 - MolTalk: the kick-off

3 janvier 2018

Op woensdag 3 januari kijken Margriet en Chris alvast vooruit naar het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? in MolTalk : the kick-off . Samen met oud-kandidaten nemen zij de deelnemers van komend seizoen eens flink onder de loep en bespreken zij wat ze van komend seizoen verwachten.

Épisode 2 - Aflevering 1: Sigrid ten Napel, Jeroen Kijk in de Vegte & Sofie van den Enk

6 janvier 2018

In de eerste aflevering van MolTalk seizoen 18 bespreken oud-kandidaten Sigrid ten Napel, Jeroen Kijk in de Vegte en Sofie van den Enk uit seizoen 14 en 17 samen met Margriet van der Linden en Chris Zegers de opvallendste en leukste fragmenten uit aflevering 1 van Wie is de Mol?

Épisode 3 - Aflevering 2: Hadewych Minis, Cécile Narinx & Diederik Jekel

13 janvier 2018

Deze week schuiven oud-kandidaten Hadewych Minis, Cécile Narinx en Diederik Jekel aan bij Margriet en Chris. Zij bespreken de opvallendste en leukste fragmenten uit aflevering 2 van Wie is de Mol?

Épisode 4 - Aflevering 3: Sanne Wallis de Vries, Edo Brunner & Ellie Lust

20 janvier 2018

Chris Zegers en Margriet van der Linde praten nu met Sanne Wallis de Vries, Edo Brunner en Ellie Lust na over aflevering 3 van Wie is de Mol? Twitter jouw verdenkingen naar de studio met #WIDM

Épisode 5 - Aflevering 4: Patrick Stoof, Klaas van Kruistum & Imanuelle Grives

27 janvier 2018

Deze aflevering te gast: twee oud-Mollen en één oud-kandidaat! Patrick Stoof, Klaas van Kruistum en Imanuelle Grives. Kunnen zij meer te weten komen over de identiteit van de Mol?

Épisode 6 - Aflevering 5: Jochen van Gelder, Inge Ipenburg & Zarayda Groenhart

3 février 2018

Deze week zitten oud-kandidaten Jochen van Gelder en Zarayda Groenhart aan tafel bij Chris en Margriet, evenals de Mol van 2007 Inge Ipenburg. Helpen zij jou van jouw tunnelvisie af?

Épisode 7 - Aflevering 6: Jennifer Hoffman, Rop Verheijen & Liesbeth Staats

10 février 2018

In deze live-uitzending van MolTalk: Jennifer Hoffman, Rop Verheijen en Liesbeth Staats, oud-kandidaten uit verschillende seizoenen van Wie is de Mol? denken mee over de identiteit van de Mol.

Épisode 8 - Aflevering 7: Frits Huffnagel, Kim Pieters & Roos Schlikker

17 février 2018

Deze week aan tafel: Frits Huffnagel, Kim Pieters en Roos Schlikker! Samen met Margriet en Chris speculeren ze over de opdrachten, complotten en theorieën. Ook worden de tweets en app-statistieken van de kijkers onder de loep genomen en wordt er verder gespeurd naar de Mol.

Épisode 9 - Aflevering 8: Thomas Cammaert, Eva van der Gucht & Jan-Willem Roodbeen

24 février 2018

Direct na Wie is de Mol? zap je naar MolTalk op NPO 3, waar Margriet van der Linden en Chris Zegers in de live-nabeschouwing met Thomas Cammaert, Eva van der Gucht en Jan-Willem Roodbeen aflevering 8 bespreken! De Mol van 2017, Thomas Cammaert zit samen met Eva van der Gucht en Jan-Willem Roodbeen bij MolTalk! Met Margriet en Chris bespreken ze de achtste aflevering van dit seizoen van Wie is de Mol? Komen ze meer te weten over de identiteit van de Mol?

Épisode 10 - Aflevering 9: Viviënne van den Assem, Ellie Lust & Rik van de Westelaken

3 mars 2018

Live-nabeschouwing van Wie is de Mol? met oud-kandidaten en andere gasten die verder discussiëren en speculeren over de opdrachten, complotten en theorieën. Rik van de Westelaken heeft in 2015 de Mol, Margriet, ontmaskerd en Viviënne van den Assem is de winnaar van seizoen 9. Kunnen zij samen met Ellie Lust, Chris en Margriet de Mol van 2018 ontmaskeren?

Épisode 1 - MolTalk: The Kick-Off

2 janvier 2019

De bestemming is Colombia en de tien kandidaten zijn bekend, maar wat weten wij van deze nieuwe groep? Welke eigenschappen en kwaliteiten moeten de kandidaten bezitten om de pot te spekken, bondjes te smeden, intriges te doorzien en de grootste saboteur te kunnen ontmaskeren. Margriet van der Linden en Chris Zegers kijken met oud-kandidaten en oud-mollen vooruit naar komend seizoen van Wie is de Mol?

Épisode 2 - Aflevering 1: Freek Bartels, Ron Boszhard & Susan Visser

5 janvier 2019

MolTalk is de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? met Chris Zegers en Margriet van der Linden. Voor deze eerste aflevering schuiven Freek Bartels, Ron Boszhard en Susan Visser aan tafel en zij laten weten wat hen is opgevallen! Freek en Susan stonden samen in de finale van Wie is de Mol? in de Filipijnen in seizoen 14. Freek als (verliezend) finalist en Susan als Mol. Ron was kandidaat in seizoen 18, maar moest als eerste afvaller het spel verlaten. Wat hebben zij te zeggen over de eerste aflevering van dit seizoen? Wat vinden zij verdacht? Wie is hun Mol?

Épisode 3 - Aflevering 2: Ruben Hein, Rop Verheijen & Eva van der Gucht

12 janvier 2019

Vorig jaar ontmaskerde Ruben Hein de mol Jan Versteegh. Live vanuit het Vondelpark werd hij uitgeroepen tot winnaar van het achttiende seizoen van Wie is de Mol?. Hij schuift samen met oud-kandidaten Rop Verheijen en Eva van der Gucht aan tafel bij Chris en Margriet om aflevering 2 van Wie is de Mol? te bespreken. Wat valt hen op aan deze aflevering? Wie is het meest verdacht?

Épisode 4 - Aflevering 3: Ellie Lust, Bella Hay & Diederik Jekel

19 janvier 2019

Fans van Wie is de Mol? kunnen na de uitzending direct zappen naar NPO 3, waar Margriet van der Linden en Chris Zegers in de live-nabeschouwing met oud-kandidaten en andere gasten verder discussiëren en speculeren over de opdrachten, complotten en theorieën. Ook worden de tweets en app-statistieken van de kijkers onder de loep genomen en wordt er verder gespeurd naar de Mol.

Épisode 5 - Aflevering 4: Emilio Guzman, Inge Ipenburg & Roos Schlikker

26 janvier 2019

Na aflevering 4 van Wie is de Mol? schakel je naar NPO 3 voor MolTalk, dé live-nabeschouwing met Chris en Margriet! Hoe kijkt een oud-mol naar de opdrachten en bondjes van dit seizoen? Ook oud-kandidaten Emilio Guzman (seizoen 18) en Roos Schlikker (seizoen 17) schuiven aan tafel om te bespreken wat zij opvallend, grappig en verdacht vinden.

Épisode 6 - Aflevering 5: Thomas Cammaert, Frits Huffnagel & Zarayda Groenhart

2 février 2019

Kijk direct na Wie is de Mol? naar MolTalk op NPO 3. Dit is de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? met Margriet van der Linden en Chris Zegers. Deze week bespreken ze met Thomas Cammaert, Frits Huffnagel en Zarayda Groenhart alles wat ze opvallend en verdacht vonden in de vijfde aflevering. De kijkers thuis kunnen via Twitter met #MolTalk aan Chris doorgeven wat hen opviel tijdens de spannende afleveringen.

Épisode 7 - Aflevering 6: Dennis Weening, Kim Pieters & Anne-Marie Jung

9 février 2019

Vier oud-Mollen aan tafel: Dennis Weening (2008), Kim Pieters (2010), Anne-Marie Jung (2012) en natuurlijk Margriet, de Mol in 2015. Dit is een interessante samenstelling... Wat valt hen op aan de zesde aflevering van Wie is de Mol? Met nog maar zes kandidaten in het spel, wordt het heel spannend. Wie van de zes is de Mol? Zaterdag 9 februari, direct na Wie is de Mol?, rond 21.25 uur kijk je naar MolTalk op NPO 3!

Épisode 8 - Aflevering 7: Jan Versteegh, Loes Haverkort & Jeroen Kijk in de Vegte

16 février 2019

De Mol van vorig jaar, Jan Versteegh, is samen met oud-kandidaten Loes Haverkort en Jeroen Kijk in de Vegte te gast bij de zevende aflevering van MolTalk!

Épisode 9 - Aflevering 8: Kees Tol, Viviënne van den Assem & Jochem van Gelder

23 février 2019

Fans van Wie is de Mol? kunnen na de uitzending direct zappen naar NPO 3, waar Margriet van der Linden en Chris Zegers in de live-nabeschouwing met oud-kandidaten en andere gasten verder discussiëren en speculeren over de opdrachten, complotten en theorieën. Ook worden de tweets en app-statistieken van de kijkers onder de loep genomen en wordt er verder gespeurd naar de Mol.

Épisode 10 - Aflevering 9: Marc-Marie Huijbregts, Sanne Wallis de Vries & Patrick Stoof

2 mars 2019

Fans van Wie is de Mol? kunnen na de uitzending direct zappen naar NPO 3, waar Margriet van der Linden en Chris Zegers in de live-nabeschouwing met Marc-Marie Huijbregts, Sanne Wallis de Vries & Patrick Stoof verder discussiëren en speculeren over de opdrachten, complotten en theorieën. Ook worden de tweets en app-statistieken van de kijkers onder de loep genomen en wordt er verder gespeurd naar de Mol.

Épisode 1 - MolTalk: the kick-off

4 janvier 2020

Bestemming China en de tien kandidaten van dit jubileumseizoen zijn bekend en daarmee is de jacht op de Mol geopend. Marlijn en Rop nemen de deelnemers onder de loep, vertonen primeurs en testen de kennis van oud-kandidaten.

Épisode 2 - Aflevering 1: Carolien Borgers, Patrick Martens & Ron Boszhard

11 janvier 2020

Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen bespreken alle complotten en theorieën rondom de identiteit van De Mol met Carolien Borgers, Patrick Martens & Ron Boszhard.

Épisode 3 - Aflevering 2: Viviënne Linette van den Assem, Robèrt van Beckhoven & Kim Pieters

18 janvier 2020

Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen bespreken alle complotten en theorieën rondom de identiteit van De Mol met Viviënne Linette van den Assem, Robèrt van Beckhoven & Kim Pieters.

Épisode 4 - Aflevering 3: Klaas van Kruistum, Sanne Wallis de Vries & Evelien de Bruijn

25 janvier 2020

Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen bespreken alle complotten en theorieën rondom de identiteit van De Mol met Klaas van Kruistum, Sanne Wallis de Vries & Evelien de Bruijn

Épisode 5 - Aflevering 4: Evi Hanssen, Anne-Marie Jung & Jeroen Kijk in de Vegte

1 février 2020

Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen bespreken alle complotten en theorieën rondom de identiteit van De Mol met Evi Hanssen, Anne-Marie Jung & Jeroen Kijk in de Vegte

Épisode 6 - Aflevering 5: Viktor Brand, Roos Schlikker & Emilio Guzman

8 février 2020

Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen bespreken alle complotten en theorieën rondom de identiteit van De Mol met Viktor Brand, Roos Schlikker & Emilio Guzman

Épisode 7 - Aflevering 6: Nikkie de Jager, Diederik Jekel & Cécile Narinx

15 février 2020

Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen bespreken alle complotten en theorieën rondom de identiteit van De Mol met Nikkie de Jager, Diederik Jekel & Cécile Narinx

Épisode 8 - Aflevering 7: Inge Ipenburg, Jamie Trenité & Jochem van Gelder

22 février 2020

Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen bespreken alle complotten en theorieën rondom de identiteit van De Mol met Inge Ipenburg, Jamie Trenité & Jochem van Gelder

Épisode 9 - Aflevering 8: Horace Cohen, Thomas Cammaert & Bella Hay

29 février 2020

In aflevering 8 van MolTalk zitten oud-Mol Thomas Cammaert en oud-kandidaten Bella Hay en Horace Cohen. Wie vinden zij deze aflevering verdacht? Samen met Marlijn en Rop gaan ze op zoek naar de Mol.

Épisode 10 - Aflevering 9: Merel Westrik, Frits Sissing & Annemieke Schollaardt

7 mars 2020

Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen bespreken alle complotten en theorieën rondom de identiteit van De Mol met Merel Westrik, Frits Sissing & Annemieke Schollaardt

Épisode 1 - MolTalk 20 Jaar WIDM: Aflevering 1: Vivienne van den Assem, Buddy Vedder & Sanne Wallis de Vries

5 septembre 2020

MolTalk is terug! In de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? wordt er door Rop Verheijen en Marlijn Weerdenburg flink gediscussieerd en gespeculeerd over de opdrachten, complotten en theorieën. In deze eerste aflevering van MolTalk zijn drie winnaars te gast: Viviënne van den Assem, Sanne Wallis de Vries en Buddy Vedder! In de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? wordt er door Rop Verheijen en Marlijn Weerdenburg flink gediscussieerd en gespeculeerd over de opdrachten, complotten en theorieën met verschillende oud-deelnemers. Ook worden de tweets en app-statistieken van de kijkers onder de loep genomen.

Épisode 2 - MolTalk 20 Jaar WIDM: Aflevering 2: Eva van der Gucht, Diederik Jekel & Rob Dekay

12 septembre 2020

In de tweede live-uitzending van MolTalk zijn te gast: Eva van der Gucht, Diederik Jekel en Rob Dekay!

Épisode 3 - MolTalk 20 Jaar WIDM: Aflevering 3: Miljuschka Witzenhausen, Emilio Guzman & Roos Schlikker

19 septembre 2020

Roos Schlikker, Emilio Guzman en Miljuschka Witzenhausen zitten bij de derde live-uitzending van MolTalk! Kijk mee!

Épisode 4 - MolTalk 20 Jaar WIDM: Aflevering 4: Remy van Kesteren, Bella Hay & Rick Paul van Mulligen

26 septembre 2020

Alweer aflevering 4 van MolTalk! Deze week zijn Rick Paul van Mulligen, Remy van Kesteren en Bella Hay te gast.

Épisode 5 - MolTalk 20 Jaar WIDM: Aflevering 5: Jamie Trenité, Anita Witzier & Susan Visser

3 octobre 2020

In de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? wordt er door Rop Verheijen en Marlijn Weerdenburg flink gediscussieerd en gespeculeerd over de opdrachten, complotten en theorieën met in deze aflevering Anita Witzier, Jamie Trenité en oud-Mol Susan Visser!

Épisode 6 - MolTalk 20 Jaar WIDM: Aflevering 6: Jan Willem Roodbeen, Evelien de Bruijn & Jaike Belfor

10 octobre 2020

Jan Willem Roodbeen, Evelien de Bruijn en Jaike Belfor zoeken naar de Mol in MolTalk! In de live-nabeschouwing van Wie is de Mol? wordt er door Rop Verheijen en Marlijn Weerdenburg flink gediscussieerd en gespeculeerd over de opdrachten, complotten en theorieën.

Épisode 7 - MolTalk 20 Jaar WIDM: Aflevering 7: Marc-Marie Huijbregts, Leonie ter Braak & Anne-Marie Jung

17 octobre 2020

In de laatste aflevering van MolTalk zijn te gast: Marc-Marie Huygbregts, Anne-Marie Jung en Leonie ter Braak! Ze hebben de laatste aflevering voor de finale van Wie is de Mol? gekeken en bespreken het met Rop en Marlijn.

Épisode 1 - MolTalk: bekendmaking kandidaten Wie is de Mol? 2021

21 décembre 2020

De start van Wie is de Mol? 2021. Zowel het land als de tien kandidaten worden bekendgemaakt. Meteen daarna praten Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen met drie oud-kandidaten die reeds hebben bewezen een Mol te kunnen ontmaskeren. Wie of wat vinden zij nu meteen al verdacht? Ook Rik van de Westelaken schuift aan om te vertellen wat de kijker van dit seizoen kan verwachten.

Épisode 2 - Aflevering 1: Dennis Weening, Kim Pieters & Jeroen Kijk in de Vegte

2 janvier 2021

Live nabeschouwing van Wie is de Mol? Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen praten na de uitzending verder vanuit VondelCS in Amsterdam. Samen met Dennis Weening, Kim Pieters & Jeroen Kijk in de Vegte wordt er gediscussieerd over opdrachten, verdachte acties en theorieën. Ook worden de reacties en app-statistieken van de kijkers onder de loep genomen en vooral gespeurd naar het antwoord op de vraag: Wie is de Mol?

Épisode 3 - Aflevering 2: Miljuschka Witzenhausen, Diederik Jekel & Horace Cohen

9 janvier 2021

Live nabeschouwing van Wie is de Mol? Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen praten na de uitzending verder vanuit VondelCS in Amsterdam. Samen met Miljuschka Witzenhausen, Diederik Jekel & Horace Cohen wordt er gediscussieerd over opdrachten, verdachte acties en theorieën. Ook worden de reacties en app-statistieken van de kijkers onder de loep genomen en vooral gespeurd naar het antwoord op de vraag: Wie is de Mol?

Épisode 4 - Aflevering 3: Anne-Marie Jung, Jamie Trenité & Peggy Vrijens

16 janvier 2021

Live nabeschouwing van Wie is de Mol? Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen praten na de uitzending verder vanuit VondelCS in Amsterdam. Samen met Anne-Marie Jung, Jamie Trenité & Peggy Vrijens wordt er gediscussieerd over opdrachten, verdachte acties en theorieën. Ook worden de reacties en app-statistieken van de kijkers onder de loep genomen en vooral gespeurd naar het antwoord op de vraag: Wie is de Mol?

Épisode 5 - Aflevering 4: Ron Boszhard, Eva van der Gucht & Klaas van Kruistum

23 janvier 2021

Live nabeschouwing van Wie is de Mol? Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen praten na de uitzending verder vanuit VondelCS in Amsterdam. Samen met Ron Boszhard, Eva van der Gucht & Klaas van Kruistum wordt er gediscussieerd over opdrachten, verdachte acties en theorieën. Ook worden de reacties en app-statistieken van de kijkers onder de loep genomen en vooral gespeurd naar het antwoord op de vraag: Wie is de Mol?

Épisode 6 - Aflevering 5: Tygo Gernandt, Roos Schlikker & Rick Paul van Mulligen

30 janvier 2021

Live nabeschouwing van Wie is de Mol? Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen praten na de uitzending verder vanuit VondelCS in Amsterdam. Samen met Tygo Gernandt, Roos Schlikker & Rick Paul van Mulligen wordt er gediscussieerd over opdrachten, verdachte acties en theorieën. Ook worden de reacties en app-statistieken van de kijkers onder de loep genomen en vooral gespeurd naar het antwoord op de vraag: Wie is de Mol?

Épisode 7 - Aflevering 6: Viktor Brand, Rob Dekay & Simone Weimans

6 février 2021

Live nabeschouwing van Wie is de Mol? Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen praten na de uitzending verder vanuit VondelCS in Amsterdam. Samen met Viktor Brand, Rob Dekay & Simone Weimans wordt er gediscussieerd over opdrachten, verdachte acties en theorieën. Ook worden de reacties en app-statistieken van de kijkers onder de loep genomen en vooral gespeurd naar het antwoord op de vraag: Wie is de Mol?

Épisode 8 - Aflevering 7: Inge Ipenburg, Remy van Kesteren & Tina de Bruin

13 février 2021

Live nabeschouwing van Wie is de Mol? Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen praten na de uitzending verder vanuit VondelCS in Amsterdam. Samen met Inge Ipenburg, Remy van Kesteren & Tina de Bruin wordt er gediscussieerd over opdrachten, verdachte acties en theorieën. Ook worden de reacties en app-statistieken van de kijkers onder de loep genomen en vooral gespeurd naar het antwoord op de vraag: Wie is de Mol?

Épisode 9 - Aflevering 8: Nadja Hüpscher, Leonie ter Braak & Patrick Martens

20 février 2021

Live nabeschouwing van Wie is de Mol? Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen praten na de uitzending verder vanuit VondelCS in Amsterdam. Samen met Nadja Hüpscher, Leonie ter Braak & Patrick Martens wordt er gediscussieerd over opdrachten, verdachte acties en theorieën. Ook worden de reacties en app-statistieken van de kijkers onder de loep genomen en vooral gespeurd naar het antwoord op de vraag: Wie is de Mol?

Épisode 10 - Aflevering 9: Ellie Lust, Jon van Eerd & Thomas Cammaert

27 février 2021

Live nabeschouwing van Wie is de Mol? Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen praten na de uitzending verder vanuit VondelCS in Amsterdam. Samen met Ellie Lust, Jon van Eerd & Thomas Cammaert wordt er gediscussieerd over opdrachten, verdachte acties en theorieën. Ook worden de reacties en app-statistieken van de kijkers onder de loep genomen en vooral gespeurd naar het antwoord op de vraag: Wie is de Mol?

Épisode 1 - Aflevering 1

1 janvier 2022

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen MolTalk zijn oud-kandidaten Peggy Vrijens, Rocky Hehakaija en Rick-Paul van Mulligen te gast. Samen met presentatoren Marlijn Weerdenburg en invaller Ron Boszhard praten ze live vanuit De Hallen in Amsterdam na over de eerste aflevering van seizoen 22. Wat is hun eerste indruk van de groep en hebben ze al een potentiële Mol op het oog?

Épisode 2 - Aflevering 2

8 janvier 2022

Épisode 3 - Aflevering 3

15 janvier 2022

Épisode 4 - Aflevering 4

22 janvier 2022

Épisode 5 - Aflevering 5

29 janvier 2022

Épisode 6 - Aflevering 6

5 février 2022

Épisode 7 - Aflevering 7

12 février 2022

Épisode 8 - Aflevering 8

19 février 2022

Épisode 1 - Aflevering 1

7 janvier 2023

Rop Verheijen en Marlijn Weerdenburg zijn weer terug met een nieuw seizoen Moltalk. Ze trappen de eerste aflevering af met oud-kandidaat Thomas van Luyn, oud-finalist Patrick Martens, en oud-Mol Kim Pieters. Samen spreken zij hun verdenkingen, verdacht gedrag uit de aflevering, en de input van de kijkers thuis door.

Épisode 2 - Aflevering 2

14 janvier 2023

In deze nieuwe live-uitzending spreken Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen de meest verdachte acties door samen met oud-kandidaat Ellie Lust, zij was te zien in de Dominicaanse Republiek en in Italië, Glen Faria, hem zagen we vorig seizoen in Albanië en Jeroen Kijk in de Vegte, oud-kandidaat in Oregon en Mol in Italie! En er is een special guest aan de bar...

Épisode 3 - Aflevering 3

21 janvier 2023

Geen verdachte actie blijft onbesproken in de nieuwste live-uitzending van MolTalk. Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen gaan samen met Fresia Cousiño Arias, Rick Paul van Mulligen en Welmoed Sijtsma en de kijkers thuis op onderzoek: op wie moet er deze aflevering goed gelet worden? Wie komt er makkelijk met van alles weg? En… heeft Nederland al een idee wie de Mol is?

Épisode 4 - Aflevering 4

28 janvier 2023

Samen met gasten Arno Kantelberg, Jamie Trenité en Lakshmi Swami Persaud neemt Rop Verheijen met deze keer Patrick Martens aan zijn zijde de nieuwste aflevering van Wie is de Mol? met je door. Op wie moet er deze keer extra gelet worden? Praat mee door in te zetten op de poll, en speur mee via Molvisie!

Épisode 5 - Aflevering 5

4 février 2023

Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen spreken in deze live-uitzending de meest verdachte acties van Wie is de Mol? door met Hila Noorzai, Sanne Wallis de Vries en Thomas Cammaert. Zij onderzoeken welke aanwijzingen wel eens naar de Mol zouden kunnen leiden.

Épisode 6 - Aflevering 6

11 février 2023

Tijdens deze live-uitzending nemen Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen in een halfuur de meest bijzondere momenten van Wie is de Mol? met je door. De gasten die deze week aansluiten in de studio zijn Marije Knevel, Rob Dekay en Kim-Lian van der Meij.

Épisode 7 - Aflevering 7

18 février 2023

Live vanuit VondelCS nemen Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen de nieuwste aflevering van Wie is de Mol? met je door. Deze week zijn te gast: Charlotte Nijs, Sahil Amar Aïssa en oud Mol Klaas van Kruistum.

Épisode 8 - Aflevering 8

25 février 2023

Nu de finale dichterbij komt en de groep steeds kleiner wordt, vallen verdachte acties steeds meer op. Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen gaan samen met Laetitia Gerards, Viktor Brand en Jan Versteegh op zoek naar hints en opvallend gedrag en speculeren over het antwoord op die ene vraag: Wie is de Mol?

Épisode 9 - Aflevering 9

4 mars 2023

In de allerlaatste Moltalk van dit seizoen nemen Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen je nog één keer mee langs de meest verdachte acties van de drie finalisten om zo hopelijk antwoord te kunnen geven op die ene vraag: Wie is de Mol? Dit doen ze samen met Vivienne van den Assem, Peggy Vrijers en Dennis Weening.

Épisode 1 - Aflevering 1

6 janvier 2024

Aflevering 1

Épisode 2 - Aflevering 2

13 janvier 2024

Aflevering 2

Épisode 3 - Aflevering 3

20 janvier 2024

Aflevering 3

Épisode 4 - Aflevering 4

27 janvier 2024

Aflevering 4

Épisode 5 - Aflevering 5

3 février 2024

Aflevering 5

Épisode 6 - Aflevering 6

10 février 2024

Aflevering 6

Épisode 7 - Aflevering 7

17 février 2024

Aflevering 7

Épisode 8 - Aflevering 8

24 février 2024

Aflevering 8

Épisode 9 - Aflevering 9

2 mars 2024

Aflevering 9

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...