Poster de la serie Million Dollar Desert

Million Dollar Desert

Non notée

Année : 2024

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 52 minutes

Genre(s) : Game Show, Télé-réalité

Dertig onbekende Nederlanders gaan een groots avontuur aan in de verzengende hitte van de woestijn. Het doel is om zoveel mogelijk polsbandjes van elk 10.000 euro te verzamelen.

Saisons

Million Dollar Desert saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

9 septembre 2024

Als de dertig avonturiers aankomen op de verlaten plek in de woestijn, begint de strijd om het schaarse voedsel meteen. De groep valt uit elkaar in twee kampen en het weinige eten dat er is, wordt niet gedeeld. En als er voedsel wordt gestolen, ontstaat er ruzie. In het eerste arena-spel raken niet een, maar twee spelers hun bandjes kwijt en ze moeten er alles aan doen om in het spel te blijven.

Épisode 2 - Aflevering 2

11 septembre 2024

De ongelijke verdeling van het schaarse voedsel zorgt voor een verhitte strijd in de woestijn. En als de voorraden kunnen worden aangevuld, bij een handelspost van de bedoeïen, wordt de zware tocht erheen een speler bijna fataal. In de strijd tussen de kampen om zoveel mogelijk polsbandjes in het eigen kamp te krijgen, wordt een speler van het andere team strategisch ingezet. Maar intussen wordt, ongezien voor de rest, voedsel achtergehouden door twee woestijnbewoners die een eigen derde kamp willen gaan beginnen.

Épisode 3 - Aflevering 3

16 septembre 2024

De zware omstandigheden eisen hun tol en het onverwachte vertrek van twee woestijnbewoners leidt tot hevige emoties. Maar het zorgt ook voor een nieuwe verdeling van de polsbandjes. Het grote kamp dreigt uit elkaar te vallen nu steeds meer woestijnbewoners zich bij de afsplitsing willen aansluiten. Maar als duidelijk wordt dat zij tegen elkaar moeten strijden in het arenaspel, moet de strategie helemaal worden omgegooid en lijkt verliezen een betere optie.

Épisode 4 - Aflevering 4

18 septembre 2024

Het is D-Day in de woestijn en de spelers die op dat moment geen polsbandjes meer hebben zullen de woestijn moeten verlaten. In het arenaspel wordt dan ook keihard onderhandeld over wie er vrijgekocht wordt en wie niet. De woestijnbewoners van het nieuwe kamp zetten alles op scherp en de emoties lopen hoog op. Want wat is vriendschap waard als je elkaar niet meer kan vertrouwen?

Épisode 5 - Aflevering 5

23 septembre 2024

Er zijn nu drie kampen en de woestijnbewoners die D-Day hebben overleefd, hebben een ontbijt in het vooruitzicht. Maar de prijs die ze ervoor moeten betalen, leidt tot een schok bij alle woestijnbewoners en zet de verhoudingen op scherp. En in deze nieuwe fase na D-Day moeten verliezers afscheid nemen. Daarom neemt de woestijnbewoner, wiens nummer gedraaid, wordt een radicaal besluit. En een woestijnbewoner komt erachter wat het geheim is van Snakehill en de honderdduizend euro.

Épisode 6 - Aflevering 6

25 septembre 2024

Épisode 7 - Aflevering 7

30 septembre 2024

Épisode 8 - Aflevering 8

2 octobre 2024

Épisode 9 - Aflevering 9

7 octobre 2024

Épisode 10 - Aflevering 10

9 octobre 2024

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...