Poster de la serie Men of Doctor Anne

Men of Doctor Anne

5/5

Année : 2016

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 40 minutes

Genre(s) : Comédie, Romance

Anne caught her fiance a week for their marriage with another woman! Her life is suddenly on his head and she goes again live with her parents. Her father works in the hospital and offers her a job. She meets a few nice men.

Saisons

Men of Doctor Anne saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

6 décembre 2016

Als Anne haar verloofde een dag voor de bruiloft met iemand anders betrapt, trekt ze weer bij haar ouders in en accepteert een baan als arts-assistent in het ziekenhuis waar haar vader een vooraanstaand arts is. Laat haar jeugdliefde Mark Meijer daar nu ook werken.

Épisode 2 - Aflevering 2

13 décembre 2016

Ondanks dat Anne haar verloving verbroken heeft, wil ze niet alleen naar het 34-jarig huwelijksfeest van haar ouders. Ze heeft haar zinnen gezet op Mark, maar haar moeder heeft iemand anders voor haar dochter op het oog.

Épisode 3 - Aflevering 3

20 décembre 2016

Anne doet mee aan een medisch testpanel voor een nieuwe dieetpil, maar komt erachter dat de arts die dit nieuwe medicijn onderzoekt fraudeert. Intussen vindt Ellen bewijs dat ze bedrogen wordt door Frans.

Épisode 4 - Aflevering 4

27 décembre 2016

Anne weet niet of ze moet kiezen voor een stomende affaire met Mark of een volwassen liefdesrelatie met Sam. Natascha is niet gediend van de concurrentie en neemt tegenmaatregelen.

Épisode 5 - Aflevering 5

27 décembre 2016

Anne komt erachter dat Sam belangeloos medische hulp verleent in een achterstandswijk. Natascha lokt Mark in een val en Ellen en Anne komen erachter dat de minnares van Frans bepaald geen onbekende is.

Épisode 6 - Aflevering 6

3 janvier 2017

Anne probeert alleen maar vrienden te zijn met Sam omdat hij getrouwd is, zijn vrouw in coma ligt en hij een dochter heeft. Het blijkt makkelijker gezegd dan gedaan.

Épisode 7 - Aflevering 7

10 janvier 2017

Nu Sam en zij elkaar eindelijk gevonden hebben, merkt Anne dat ze er een gratis relatiegeschenk bij krijgt: zijn dochter Lisa. Mark probeert juist van zijn ongeboren kind af te komen door Natascha van een abortus te overtuigen.

Épisode 8 - Aflevering 8

17 janvier 2017

Anne’s liefdesgeluk wankelt opnieuw wanneer Sams vrouw na veertien maanden bijkomt uit haar coma en hij voor zijn gezin kiest. Eline komt er juist achter dat de rol van minnares haar beter ligt dan de rol van de liefhebbende vrouw.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...