Poster de la serie Maud & Babs

Maud & Babs

Non notée

Année : 2021

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 30 minutes

Genre(s) : Drame

Maud thinks she can calm down a bit: the children are almost out of the house, the relationship with Koen is still good and the obstetrics practice is also going well. Time to enjoy! But then her mother Babs starts to change. She no longer cooks and she no longer finds cleaning necessary. What makes her dirty on her own? Maud will clean, cook and arrange. Juliette thinks it's nonsense and doesn't participate. She's there for the fun stuff. When Babs literally and figuratively gets lost, Maud tries to apply for home help. That turns out to be easier said than done. She becomes entangled in a maze of healthcare organizations.

Saisons

Maud & Babs saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Niets aan de hand, komt goed

12 septembre 2021

Maud denkt het wat rustiger te krijgen: de kinderen zijn bijna de deur uit, de relatie met Koen is nog steeds goed en ook de verloskundepraktijk loopt prima. Tijd om te genieten! Maar dan begint haar moeder Babs te veranderen. Ze kookt niet meer en ook schoonmaken vindt ze niet meer zo nodig. Wat maakt ze nou vies in haar eentje? Maud gaat poetsen, koken en regelen. Juliette vindt het onzin en doet niet mee. Zij is er voor de leuke dingen. Als Babs letterlijk en figuurlijk de weg kwijtraakt, probeert Maud thuishulp aan te vragen. Dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Ze raakt verstrikt in een wirwar van zorgorganisaties.

Épisode 2 - Een levensbedreigende situatie

19 septembre 2021

'Ik bloed dood!' appt Babs als Maud niet direct reageert op haar bericht dat ze zich heeft gesneden. Maud onderbreekt haar spreekuur, maar aangekomen bij het huis van haar moeder kan ze niet naar binnen. Ze heeft nog steeds geen sleutel. Haar zus Juliet, die ook aan komt rennen, blijkt er wel één te hebben. In de tuin zit de rest van de familie al. Babs heeft iedereen geappt en vindt het reuze gezellig. Koen heeft al een pleister op haar wond geplakt. Maud probeert met haar zus de situatie van haar moeder te bespreken. Volgens Juliet is er niets aan de hand. Dementeren, hoe durft Maud dat te suggereren?

Épisode 3 - Onbereikbaar

26 septembre 2021

Maud heeft eindelijk voor elkaar dat er iemand van de gemeente komt voor een keukentafelgesprek, zodat er thuishulp kan worden aangevraagd voor haar moeder. Babs is onbereikbaar. Haar telefoon ligt in de wc.

Épisode 4 - Even weg

3 octobre 2021

Koen organiseert een weekendje samen weg met de boot. Juliette moet op Babs letten, maar raakt haar kwijt tijdens het winkelen.

Épisode 5 - Diagnose

10 octobre 2021

Babs trekt steeds alle stekkers uit het stopcontact. Als haar koffieapparaat het daardoor niet meer lijkt te doen, gaat ze naar de witgoedwinkel om een nieuwe aan te schaffen. Alleen koopt ze een stofzuiger! Babs belt Maud met de vraag of ze haar bij de winkel kan komen ophalen met die zware doos. Maud is onderweg naar een bevalling dus dat komt heel slecht uit, maar ze kan haar moeder ook niet bij de winkel laten staan. Hoe nu verder?

Épisode 6 - Surprise

17 octobre 2021

Ook de huisarts ziet uiteindelijk dat Babs waarschijnlijk aan het dementeren is. Maud krijgt een doorverwijzing naar de geriater. Er volgen verschillende onderzoeken in het ziekenhuis. De afspraak is dat Juliette haar begeleidt, maar zij laat het halverwege afweten. Ze heeft het te druk met het organiseren van een surprise party voor de vijfenzeventigste verjaardag van Babs. En dus moet Maud op stel en sprong haar werkrooster ruilen met Suus.

Épisode 7 - Tussen zussen

24 octobre 2021

Er moet thuiszorg komen, maar vanwege de wachtlijsten is het een probleem om thuiszorg te krijgen. Juliette denkt een oplossing gevonden te hebben.

Épisode 8 - Thuis

31 octobre 2021

Koen vindt een plek in een verpleeghuis. Maud gaat met Juliette en Babs kijken. Babs vindt het verschrikkelijk en Maud eigenlijk ook. Koen is woedend als hij het hoort.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...