Poster de la serie Makkelijk Scoren

Makkelijk Scoren

Non notée

Année : 2019

Nombre de saisons : 3

Durée moyenne d'un épisode : 30 minutes

Genre(s) : Comédie, Famille, Sport

Satirisch programma over sport. Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit nemen in hoog tempo de sportweek door aan de hand van elkaar. Perfect voor mensen die elke dag sport kijken, maar ook voor de sporthaters. Want sport is leuk, maar niet per se grappig. Tot nu.

Saisons

Makkelijk Scoren saison 1

Saison 1

Makkelijk Scoren saison 2

Saison 2

Makkelijk Scoren saison 3

Saison 3

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Tennis, veldrijden en de Elfstedentocht van 2011

10 février 2019

Komende woensdag speelt Ajax thuis tegen Real Madrid in de achtste finale van de Champions League. In Makkelijk Scoren zie je alvast de voorbeschouwing. We kijken naar de vermoedelijke opstelling. En maakt Ajax eigenlijk wel een kans tegen Real? Verder: huisdichter Rico Verhoeven, het krankzinnige verhaal over de Elfstedentocht van 2011 in Totaal Andere Tijden Sport, niemand komt naar het ABN AMRO tennistoernooi en de beste veldrijder ter wereld: Mathieu van der Poel.

Épisode 2 - De VAR, Kiki Bertens en basketbal

17 février 2019

Heel Nederland ontplofte afgelopen woensdag tijdens de wedstrijd tussen Ajax en Real Madrid. Iedereen was boos op de VAR, de videoscheidsrechter. Verder: huisdichter Rico draagt limericks voor, basketbalclub de Dutch Windmills, Kiki Bertens en Raemon Sluiter en Totaal Andere Tijden Sport over het fiasco van de eerste videoscheidsrechter.

Épisode 3 - Formule 1, wielrennen en Makkelijk Lezen

24 février 2019

Het Formule 1-seizoen staat op het punt van beginnen. De beste coureur wint, of de beste auto? Verder: er is ophef over de uitgestelde wedstrijd van Ajax - PEC en Makkelijk Scoren gaat voorbeschouwen op het wielerseizoen. Ook het literaire seizoen is weer begonnen: Tex brengt een ode aan sportbiograaf Michel van Egmond in Makkelijk Lezen. In Totaal Andere Tijden Sport zie je het krankzinnige verhaal van Floris van de Wetering die de hink-stap-sprong-wereld op z’n kop zette.

Épisode 4 - Skateboarden, zaakwaarnemers en judo

3 mars 2019

Épisode 5 - eDivisie, curling en scrabble

10 mars 2019

Épisode 6 - WK voetbal in Qatar, hockey en paard Totilas

17 mars 2019

In 2022 is Qatar het gastland van het WK voetbal. Alleen is Qatar helemaal geen voetballand, dus er zijn nog een hoop problemen. Verder: Formule 1-journalist Jack Plooij is wel heel erg fan van Max Verstappen, zo gaat het nu met wonderpaard Totilas, kijkersvragen van Mart Smeets en: is hockey nog wel elitair?

Épisode 7 - Voorbeschouwing Nederland - Duitsland

24 mars 2019

Tijdens deze voorbeschouwing o.a.: live-reportages vanuit de Johan Cruijff Arena, een nieuwe blik op het trauma van 1974, een heel raar interview met Ronald Koeman en natuurlijk huisdichter Rico Verhoeven.

Épisode 8 - Caster Semenya, clubliederen en sportvissen

31 mars 2019

Épisode 1 - Studio Afgelast: Aflevering 1: EK2021, Makkelijk Lezen en sportjaar 1996

5 juillet 2020

Zo'n pandemie is natuurlijk verschrikkelijk, maar je leert mensen wel echt kennen tijdens zo'n crisis. En dat was ook te zien bij de Eredivisie. Verder: het mag weer, een kijkje in de toekomst bij het EK voetbal in 2021, Makkelijk Lezen met Wesley Sneijder en herinneringen aan het belangrijke sportjaar 1996.

Épisode 2 - Studio Afgelast: Aflevering 2: Wielerkalender, Wimbledon 2003 & het jaar 2019

12 juillet 2020

De wielerkalender 2020 is wat ingewikkeld, want alle klassiekers en grote rondes worden in tien weken gepropt. Tom Dumoulin moet nu gaan kiezen. Hij had wereldkampioen kunnen worden. Of kan dat nog steeds? En verder: Er wordt gepitcht, hoe wist Wimbledon van de pandemie?, het geweldige jaar 2019 en meer.

Épisode 3 - Studio Afgelast: Aflevering 3: BeNeLiga, podcastclub en Sjeng Schalken

19 juillet 2020

Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit bespreken op satirische wijze de sportwereld in coronatijd en geven Nederland de leukste sportzomer die er nooit is geweest. Zij nemen in hoog tempo de afgelaste sportzomer door met o.a. aandacht voor de uitgestelde Olympische Spelen, de opgeschoven Tour de France, het afgelaste Wimbledon en het naar 2021 verplaatste Europees Kampioenschap voetbal.

Épisode 4 - Studio Afgelast: Aflevering 4: Olympische spelen

26 juillet 2020

Het IOC wil in 2021 een politiek neutraal sportfeest en er mag dus niet geprotesteerd worden tijdens de Olympische Spelen. Moeten we politiek en sport gescheiden houden? En verder: Kiki Bertens en andere tennissers twijfelen of ze naar de US Open moeten gaan, een emotioneel interview met Hakim Ziyech en Pieter van den Hoogenband wordt verantwoordelijk gehouden.

Épisode 1 - Aflevering 1

13 mai 2024

Épisode 2 - Aflevering 2

20 mai 2024

Vidéos

Makkelijk Scoren - TRAILER | VPRO | NPO Start

20/05/2024

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...