Poster de la serie Live

Live

Non notée

Année : 2021

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 25 minutes

Genre(s) : Comédie

De vierdelige tragikomische reeks LEEF draait rond Anja, een frivole dertiger die vastgeroest is in de routine van haar job. In haar fantasie heeft ze haar eigen beautysalon, in realiteit maakt ze overledenen klaar voor opbaring in een funerarium. Anja is een uitsteller en komt er niet toe om haar dromen te waar te maken. Gelukkig geven haar ‘klanten’ haar zo nu en dan een zetje in de rug.

Saisons

Live saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

11 janvier 2021

Anja werkt in het funerarium van Vincent, 'De Vos en zoon'. Na een bijna-doodervaring beseft Anja dat ze haar oude dromen moet vervullen. Vincent krijgt van een grote groep het voorstel om zijn zaak over te nemen.

Épisode 2 - Aflevering 2

12 janvier 2021

Vincent krijgt bezoek van een oude liefde met een aparte vraag. Anja droomt van haar eigen beautysalon en zet haar eerste stappen in het ondernemen.

Épisode 3 - Aflevering 3

13 janvier 2021

Anja ondervindt moeilijkheden in het opstarten van haar eigen beautysalon. Omdat ze binnenkort het funerarium verlaat, moet Vincent op zoek naar vervanging.

Épisode 4 - Aflevering 4

14 janvier 2021

Door een onverwachte gebeurtenis beseft Anja dat ze de dingen anders moet aanpakken. Vincent neemt een beslissing over de overname van zijn bedrijf.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...