Poster de la serie #LikeMe

#LikeMe

4.3/5

Année : 2019

Nombre de saisons : 4

Durée moyenne d'un épisode : 25 minutes

Genre(s) : Enfant, Drame, Famille, Comédie musicale, Romance

Caro et sa famille habitent dans un petit village dans les Ardennes. Elle est fille unique et reçoit beaucoup d'amour de ses parents. A l'école, elle peut compter sur sa meilleure amie Clarysse. Mais un jour, la vie de la jeune fille bascule: on découvre à sa mère un cancer. Comme la distance entre l'hôpital, situé à Anvers, et la maison de la famille est trop importante, les parents de Caro décident de déménager chez leur grand-mère qui habite à Anvers. Caro devra donc changer d'école. Mais le changement est brutal pour la jeune fille. Elle se retrouve dans un environnement rempli de conflits. Le groupe de filles populaire ne lui rend pas la vie facile. Mais Caro essaye de construire de nouvelles amitiés tout en maintenant de bons résultats scolaire et en s'assurant que sa mère ne manque de rien.

Saisons

#LikeMe saison 1

Saison 1

#LikeMe saison 2

Saison 2

#LikeMe saison 3

Saison 3

#LikeMe saison 4

Saison 4

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - #New Life

12 janvier 2019 - 3/5

1 september, de aanvang van een nieuw schooljaar. En dat is het zeker voor nieuweling Caroline Timmers die haar eerste dag start op een, voor haar, compleet onbekende school. Door de ziekte van Caro's moeder Kristel moest haar gezin noodgedwongen verhuizen van hun woonplaats in de Ardennen naar Antwerpen. Een serieuze verandering voor de jonge meid die letterlijk alles heeft moeten achterlaten. Dat de overgang niet van een leien dakje zal lopen, wordt al gauw duidelijk.

Épisode 2 - #Friends

19 janvier 2019 - 3/5

Een aantal weken zijn verstreken en Caro heeft langzaam maar zeker de weg op haar nieuwe school gevonden. Yemi en Kyona zijn twee goeie vrienden geworden maar er is iets dat ze desondanks nog steeds voor iedereen achterhoudt, nl dat Caro's mama ernstig ziek is. Aan de hand van haar poëzie opdracht voor de les Nederlands probeert ze haar klas op de hoogte te brengen van de situatie thuis. Helaas wordt haar gedicht niet door iedereen serieus genomen en zet Caro het op een lopen.

Épisode 3 - #Paparazzi

27 janvier 2019 - 3/5

Nieuwe bondscoach Olivier bezoekt de school, wat iedereen heel zenuwachtig maakt. En vooral directeur Wolfs. Caro heeft het gevoel dat Botty een wel heel vervelend geheim heeft...

Épisode 4 - #DoubleTrouble

3 février 2019 - 3/5

Op Peter zijn nieuwe baan loopt het niet zoals gehoopt. Maar ook Camille krijgt het zwaar te verduren wanneer ze een bezwarende foto ziet van Vince en Caro. Ze zweert wraak want niemand komt tussen haar en Vince.

Épisode 5 - #QualityTime

10 février 2019 - 3/5

Caro vermoedt dat Ruben niemand minder dan Botty is, wat al snel zorgt voor heel wat awkward momenten en misverstanden. Alles is terug goed tussen Camille en Vince, maar haar jaloersheid blijft wel de kop opsteken.

Épisode 6 - #Auditions

17 février 2019 - 3/5

Een mysterieus iemand stalkt een nietsvermoedende Camille. Ondertussen proberen Caro, Vince en vele anderen een rol te bemachtigen in het schooltoneel. Camille haar jaloersheid bereikt een hoogtepunt.

Épisode 7 - #Drama

24 février 2019 - 3/5

Jaloezie, ruzie, romantiek en heel veel drama in aanloop naar de voorstelling van het theaterstuk. Vince en Caro spreken af om hun tekst in te studeren maar niet iedereen is daar blij mee.

Épisode 8 - #CurtainCall

3 mars 2019 - 3/5

De spanning is te snijden. Na het vele repeteren is het eindelijk zover: premièreavond. De ouders van Vince brengen wat extra drama mee naar school. Andere ouders komen dan weer niet opdagen. En de bewogen avond eindigt noodlottig.

Épisode 9 - #Goodbye

10 mars 2019 - 3/5

Iedereen maakt zich enorme zorgen om Caro. Haar vrienden zetten dan ook alles op alles om haar bij te staan in een zeer moielijke periode. Anderen komen dan weer tot inzicht, waardoor belangrijke beslissingen worden genomen.

Épisode 10 - #QueenBee

17 mars 2019

Camille haalt alles uit de kast om iedereen te charmeren maar wat is ze van plan? En wie is het toch dat haar het leven zuur maakt? Caro geeft na lange tijd toe en besluit terug contact op te nemen met de geheimzinnige Ruben.

Épisode 11 - #Future

24 mars 2019

Camille probeert te achterhalen wie haar stalkt. Ondertussen wordt op school alles in gereedheid gebracht voor het eindejaarsbal. Maar wil Caro wel gaan want alles lijkt tegen te zitten?

Épisode 12 - #PromNight

31 mars 2019

De avond van het bal. Zal Caro eindelijk te weten komen wie de mysterieuze Ruben is? En wie zal er gekroond worden tot koning en koningin? En wat voert Kyona in haar schild ?

Épisode 13 - #TheEnd

7 avril 2019

De laatste schooldag van een bewogen schooljaar. Na alles wat er op het bal gezegd is, zal niemands leven meer hetzelfde zijn. Caro en Peter hebben een moeiijke beslissing genomen en het is tijd om afscheid te nemen.

Épisode 14 - #LikeMe in Concert

7 avril 2019

Op zondag 7 april trad de cast van '#LikeMe' tweemaal op in de Lotto Arena te Antwerpen met '#LikeMe In Concert'. Net als in de populaire serie op televisie laten de vijf hoofdpersonages het publiek kennismaken met de muziek van vroeger in een hedendaags jasje, maar nu helemaal live. Beleef samen met Caro, Vince, Camille, Yemi en Kyona een spetterende show voor jong en oud met gastoptredens van Hugo Sigal en Janine Bisschops.

Épisode 1 - #NewBeginning

12 janvier 2020

Caro woont terug in de Ardennen met haar vader, maar ze mist haar vrienden enorm. Ook Vince probeert de draad terug op te pikken. Ondertussen maakt Yemi, die Kyona enorm mist, kennis met Maria en zorgt Scott al snel voor problemen.

Épisode 2 - #BackHome

17 janvier 2020

Caro trekt opnieuw in bij Titin. Het is een blij weerzien. Ook Yemi is blij dat zijn BFF terug is. Caro besefte dat haar toekomst in Antwerpen ligt. De boodschappen van Kristel waren natuurlijk een extra motivator om terug te komen.

Épisode 3 - #Awkward

24 janvier 2020

Nipt slaagt Caro er in om zich in te schrijven op school. Ze heeft echter geen zin om Vince tegen het lijf te lopen. Ondertussen probeert Camille Merel en de andere meisjes te overtuigen van haar goede bedoelingen.

Épisode 4 - #Rivalry

31 janvier 2020

Op school is drama tussen Vince en Caro onvermijdelijk. Er speelt nog steeds heel veel tussen die twee. De tussenkomst van Scott helpt hun zaak niet vooruit. Ondertussen heeft Philippe bedenkingen bij het vreemde gedrag van Olivier.

Épisode 5 - #TheTruth

7 février 2020

Een nieuwe boodschap van Kristel maakt veel emoties los bij Caro. Ondertussen proberen Camille en Nona op school te achterhalen wie de mysterieuze achtervolger is. En verder lijkt Titin ook wel één en ander te verbergen.

Épisode 6 - #Digitaldetox

14 février 2020

Tijdens een schooluitstap lopen de emoties hoog op. Na een zoveelste aanvaring geeft een boze Caro iedereen een veeg uit de pan. Ze is de ruzie meer dan beu. Was haar terugkeer naar Antwerpen dan echt een slechte beslissing?

Épisode 7 - #Theproposal

21 février 2020

Het gaat duidelijk beter tussen Vince en Caro. Alleen is het nog onduidelijk waar de relatie naartoe gaat. Ondertussen is Olivier iets van plan, maar Philippe weet van niets. Camille weet nog steeds niet wat ze wil van Free.

Épisode 8 - #Thehardgoodbye

28 février 2020

Maria en Caro kunnen niet meer aanzien hoe hun beste vriend Yemi een speelbal is in zijn relatie met Kyona. Ze dwingen Kyona een keuze te maken en duidelijkheid te scheppen. Zal ze kiezen voor Yemi of zal ze hem loslaten?

Épisode 9 - #Day@thebeach

6 mars 2020

Caro moet even weg van alles en iedereen. Samen met Scott trekt ze er een dagje op uit. Al snel is iedereen ongerust over waar de twee naartoe zijn. Scott stelt zich kwetsbaar op en vertelt over zijn zus. Ondertussen is Saskia druk bezig met plannen.

Épisode 10 - #Crash

13 mars 2020

Een gekwetste Vince hoort over de kus tussen Scott en Caro. Ondertussen neemt Free een hele moeilijke beslissing. Philippe en Olivier groeien steeds verder uit elkaar en de bemoeienissen van Saskia maken het niet makkelijker.

Épisode 11 - #Justfriends

20 mars 2020

Caro is teleurgesteld wanneer ze van Vince geen uitnodiging krijgt voor het huwelijk van zijn vaders. Alles berust echter op een misverstand en Vince probeert het uit te klaren. Ondertussen lopen de spanningen tussen Olivier en Philippe hoog op.

Épisode 12 - #Bridezilla

27 mars 2020 - 3/5

De klasgenoten van Vince zijn niet te spreken over de regeltjes van Saskia met betrekking tot het feest. Ook Olivier heeft het stilaan gehad met Saskia haar aanpak. Vince doet ondertussen zijn best om het hoofd cool te houden.

Épisode 13 - #Thewedding

3 avril 2020 - 3/5

Na een moeilijke start gaat het trouwfeest van Olivier en Philippe dan toch door. Alle vrienden helpen om het in goede banen te leiden. Caro ontdekt eindelijk wie er achter de boodschappen van Kristel zat. Een geslaagd feest eindigt met veel liefde en vuurwerk.

Épisode 1 - #Sayonara

12 janvier 2022 - 3.5/5

Yemi, Maria, Scott en alle andere vrienden krijgen een onverwacht berichtje van een vriend. Ze moeten naar de luchthaven om afscheid te nemen van iemand. Ondertussen wordt Caro door Vince en Peter verrast in het huis van Wolfs en Titin.

Épisode 2 - #Somethingwicked

19 janvier 2022 - 3/5

Caro en Vince starten hun eerste schooljaar als koppel. Het is natuurlijk wennen voor de twee tortelduifjes. Ondertussen doet Emma Wolfs, het nichtje van de directeur, haar intrede. Maar niet iedereen is even blij met haar aanwezigheid.

Épisode 3 - #99Problems

26 janvier 2022 - 3/5

De aanwezigheid van Emma zorgt op school voor heel wat opschudding...

Épisode 4 - #Helpinghands

2 février 2022 - 3/5

Directeur Wolfs geeft de klas van Caro strafstudie op zaterdag

Épisode 5 - #Nofilter

9 février 2022 - 3/5

Het interview van het gezin Dubois staat in de krant

Épisode 6 - #Galadrama

16 février 2022 - 3/5

Olivier maakt kans om een carrièreprijs te winnen

Épisode 7 - #Realmen

23 février 2022 - 3/5

Yemi gedraagt zich opvallend anders maar zweert dat alles oké is

Épisode 8 - #Trashfight

2 mars 2022 - 3/5

Tijdens een ruzie tussen de vrienden ontspoort de boel compleet

Épisode 9 - #Astarisborn

9 mars 2022 - 3/5

Yemi schittert in het koor maar zijn geluk is maar van korte duur ...

Épisode 10 - #Gamechanger

16 mars 2022 - 3/5

Wolfs annuleert de eindejaarsfuif, maar daar zijn de leerlingen het niet mee eens. Ze hopen de directeur dan ook van mening te doen veranderen. Vince stelt voor dat Caro en Emma de koppige directeur op andere gedachten proberen te brengen.

Épisode 11 - #Rave

23 mars 2022 - 3/5

Zonder toelating plannen Caro, Emma, Merel en de squad een epische fuif

Épisode 12 - #Sorrynotsorry

30 mars 2022 - 3/5

Door aanhoudende problemen wordt Wolfs verplicht om met pensioen te gaan

Épisode 13 - #Bettertogether

6 avril 2022 - 3/5

Kan iedereen de strijdbijlen begraven en als team Wolfs redden?

Épisode 14 - #LikeMe in Concert 3

7 mai 2022

Grootse muziekshow vanuit het Sportpaleis in Antwerpen, waar de castleden van #LikeMe hun populairste hits brengen.

Épisode 1 - #Finalstart

11 janvier 2023 - 3/5

Camille is terug van Japan, met een succesverhaal, maar botst op Emma haar nuchterheid. Caro wil dat ze overeen komen. Yemi wil alles uit hun laatste jaar SAS halen en introduceert zijn bucketlist aan Wolfs. Titin begint aan een bakcursus.

Épisode 2 - #Bucketlist

18 janvier 2023 - 3/5

Yemi begint aan zijn bucketlist-avontuur, maar ontdekt dat iedereen zijn eigen pad is opgegaan. Titin bereidt haar strijd met Reinhilde voor, Peter helpt. Caro wordt door Botty gevraagd om aan haar verdere studies te beginnen denken.

Épisode 3 - #Followme

25 janvier 2023 - 3/5

Yemi becomes the best in class rugby player for a day, Titin. They both get injured equally in the competition. Maria wants to do a group work with Camille, hoping to find out what's wrong with her. Emma's feelings for Scott grow.

Épisode 4 - #Poorme

1 février 2023 - 3/5

Camille discovers that Maria isn't well off at home, but she won't tell her what's wrong or why she wants to get home on time. She pushes her away violently. Caro wants to help Vince with his study choice, to link Titin with Suzanne to Peter.

Épisode 5 - #Tellmemore

8 février 2023 - 3/5

Camille haar ouders hebben schulden, maar ze doet er alles aan om dat te verbergen voor de buitenwereld. Op school is er een studiekeuze-beurs en Yemi heeft cupido-ambities. Emma en Scott brossen en vinden mekaar steeds meer. Titin is verward.

Épisode 6 - #Rollercoaster

15 février 2023 - 3/5

De klas gaat naar een pretpark, Vince kan niet mee want hij gaat een rugbyschool in Engeland bezoeken. Hij ontdekt dat het iets voor hem is, maar vreest voor de reactie van Caro. Maria ontdekt de waarheid over Camille en haar familie.

Épisode 7 - #Itsmyparty

22 février 2023 - 3/5

Caro is jarig en wordt verrast door haar vrienden én familie. Peter wil de uitslag van Titin haar onderzoeken geheim houden. Caro ziet in dat ze Vince zijn dromen moet gunnen én hem moet steunen. Maria wil dat Camille hulp aanvaardt.

Épisode 8 - #Ootd

1 mars 2023 - 3/5

Vince wordt vandaag beoordeeld of hij naar de rugbyschool in Engeland mag of niet. Hij is zo zenuwachtig dat zijn spel er onder lijdt en hij zijn tactiek moet aanpassen. Yemi betrapt Emma en Scott en moet zwijgen tegen de rest.

Épisode 9 - #Neverforget

8 mars 2023 - 3/5

Caro decides to study literature in England next year and leave together with Vince. She informs her friends and family, but then discovers that something is going on with Titin that her daddy and Wolfs kept a secret.

Épisode 10 - #Truthbombs

15 mars 2023 - 3/5

Caro is completely blown away by the discovery that her Titin is ill and that there is apparently someone new in Peter's life. Titin helps her cope and asks her to give her dad his new happiness.

Épisode 11 - #Lost

22 mars 2023 - 3/5

Caro and her friends have a sleepover at the SAS. What was supposed to be a happy night turns into an emotional search for Titin, who left home confused and then lost her way.

Épisode 12 - #Blessed

29 mars 2023 - 3.5/5

Caro realizes that her father is also entitled to a new love and wants to right her wrongs. She brings the two together, hoping she's not too late. Camille tells her friends the truth about her home situation.

Épisode 13 - #HelloGoodbye

5 avril 2023 - 3/5

Today Caro and her friends graduate. She realizes that her future is not with Vince, but at home and that his future is in England and not at home. Everyone goes their own way, without really letting go of each other.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...