Poster de la serie Dear Mama

Dear Mama

3.6/5

Année : 2020

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 35 minutes

Genre(s) : Drame, Thriller

En une nuit, la vie de deux personnes que tout oppose se trouve inexorablement liée lors d'un cambriolage qui tourne mal .

Saisons

Dear Mama saison 1

Saison 1

4/5

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

15 octobre 2020 - 3.4/5

Helen wordt thuis verrast door een gewapende overvaller, Brian. In een poging zich te verweren, handelt ze impulsief. Een actie met enorme gevolgen. Ralf, op de uitkijk terwijl Brian de overval pleegt, raakt in paniek als hij schoten hoort en Brian niet meer naar buiten komt.

Épisode 2 - Aflevering 2

15 octobre 2020 - 3.3/5

Helen weet hoe Werner en zij van Brians lichaam af kunnen komen. De gruwelijkheden die ze daarvoor moeten verrichten, verbergen ze voor hun kinderen. Ralf probeert erachter te komen wat er met Brian gebeurd is. Hij komt dieper in problemen als hij onder druk wordt gezet door Mick, een drugsdealer die nog geld van Brian krijgt.

Épisode 3 - Aflevering 3

15 octobre 2020 - 2.5/5

Helen worstelt met haar geweten en krijgt weinig begrip van Werner. Wanneer ze de druk van haar geheim niet langer aankan, neemt ze een drastische beslissing. Ralf bekent zijn moeder dat hij bedreigd wordt door Mick en dat Brian verdwenen is. Tot zijn schrik eist zij dat hij hiermee naar de politie gaat.

Épisode 4 - Aflevering 4

15 octobre 2020 - 4/5

Helen laat zich door Werner overtuigen hun leven gewoon voort te zetten. Helen probeert dat, maar is een zenuwinzinking nabij. Ralf vertelt de politie niks en gaat in de villa waar Brian verdwenen is op onderzoek uit. Om Mick van zich af te houden, regelt hij een wapen.

Épisode 5 - Aflevering 5

15 octobre 2020 - 4/5

Tijdens een gewelddadige confrontatie met Mick doet Ralf een schokkende ontdekking die de verdwijning van Brian in een heel ander licht stelt. Helen ontspant voor het eerst in tijden als Werner haar meeneemt op een reisje naar Engeland. Ze hoopt dat dit uitje haar weer dichter bij hem brengt.

Épisode 6 - Aflevering 6

15 octobre 2020 - 4/5

Ralf overtuigt Sara ervan dat haar moeder gevaar loopt en gaat samen met haar achter Helen en Werner aan naar Engeland. Helen geniet tijdens het romantische uitje naar Engeland van de liefdevolle aandacht van Werner. Daar komt verandering in als ze begrijpt dat hij heel andere bedoelingen heeft.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

avatar de du commentaire : Je ne m'attendais à rien et je me suis laissée embarquer par le scénario original. Pas déçue

26/07/2022 - 4/5

Je ne m'attendais à rien et je me suis laissée embarquer par le scénario original. Pas déçue

avatar de du commentaire : Rien de transcendant, beaucoup trop de caricatures. Je passe mon chemin.

19/06/2022 - Aucune note

Rien de transcendant, beaucoup trop de caricatures. Je passe mon chemin.