Poster de la serie Kid Smell

Kid Smell

Non notée

Année : 2017

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 120 minutes

Genre(s) : Drame

Zeyno, a hospital nurse in Amsterdam, finds out she is pregnant by her first love. She daydreams of her wonderful life to be with the love of her life and unborn child is unaware of the surprises life is about to throw her way. A continent away, the powerful Akbas family has a young daughter in need of a bone marrow transplant and will do anything to get it. Watch how the fates of these two family's intertwine in this heart wrenching Turkish drama.

Saisons

Kid Smell saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - 1. Bölüm

8 mars 2017

‘Evlat Kokusu’, masum dünyası, cesareti, inancı ve kararlılığından başka hiçbir şeyi olmayan Zeyno’nun dev bir hanedan ile mücadelesi, Amsterdam’dan İstanbul’a uzanan büyük bir sevgi, nefret, aşk, entrika ve fedakarlık öyküsü …

Épisode 2 - 2. Bölüm

15 mars 2017

Zeynep, Akbaş Ailesi'ni karşısına alıyor ve oğlu Çınar'ı onlardan alacağını belirterek elindeki DNA raporunu gösteriyor! Akbaş Ailesi büyük bir panik yaşıyor!

Épisode 3 - 3. Bölüm

22 mars 2017

Evlat Kokusu 3. Bölüm Fragmanı yayında! Zeyno ölümle yaşam arasındaki tarafını seçme konusunda kararsız bir dönem geçiriyor. Zümrüt ise tüm imkanlarını kullanarak bu duruma bir son vermek istiyor. Zeyno, Aslan'dan kaçarak çıkmaz bir yola girer. Tüm yaşanmışlıklarını unutmasına çözüm olacak bir yol bulduğunu düşünerek artık ölmek ister ve kendini boşluğa bırakmaya kararlıdır. Ama Aslan tüm bunların boşa olduğunu düşünürek onun hayata tutunmasına yardımcı olur. Lakin Zeyno'yu zor anlar beklemeye devam eder. Zümrüt tüm imkanlarını kullanarak resmi görevlilileri devreye sokar. Aslan ne kadar dil dökse de Zeyno polisler tarafından yakalanır. Nezarette bir süre mahsur kalan Zeyno sonunda özgür düşündüğü ama içinde hapis yaşadığı yaşama tekrar döner. Zeyno'nun tavrı konusunda sessiz kalması gerektiğini düşünen Cevahir, fiziki tehdit etme yoluna başvurur. Zeyno, evladına olan annelik özlemiyle nasıl dayanmaya devam edecek?

Épisode 4 - 4. Bölüm

29 mars 2017

Épisode 5 - 5. Bölüm

5 avril 2017

Épisode 6 - 6. Bölüm

19 avril 2017

Épisode 7 - 7. Bölüm

26 avril 2017

Épisode 8 - 8. Bölüm

3 mai 2017

Épisode 9 - 9. Bölüm - Final

10 mai 2017

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...