Poster de la serie Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

Non notée

Année : 2019

Nombre de saisons : 9

Durée moyenne d'un épisode : 45 minutes

Genre(s) : Crime, Documentaire, Télé-réalité

Kees van der Spek travels around the world with a hidden camera seeking out scams.

Saisons

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt saison 1

Saison 1

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt saison 2

Saison 2

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt saison 3

Saison 3

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt saison 4

Saison 4

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt saison 5

Saison 5

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt saison 6

Saison 6

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt saison 7

Saison 7

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt saison 8

Saison 8

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt saison 9

Saison 9

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Kees van der Spek Ontmaskert: Vietnam

26 février 2019

Kees reist af naar Vietnam. Daar verdiept hij zich in een streng verboden fenomeen: de handel in neushoornpoeder en tijgervlees. De handel in producten van deze bedreigde diersoorten is zeer strafbaar.

Épisode 2 - Kees van der Spek Ontmaskert: Oekrainë

5 mars 2019

In de Oekraïense hoofdstad Kiev stort Kees zich als trouwlustige vrijgezel op de schimmige bruidenmarkt. Ook brengt hij een bezoek aan het rampgebied rond Tsjernobyl.

Épisode 3 - Kees van der Spek Ontmaskert: Italië

12 mars 2019

In Florence wemelt het van de grote en kleine oplichters. Kees en zijn team leggen hun praktijken bloot. In Milaan ontdekt Kees dat veel bootvluchtelingen in de greep zitten van de Italiaanse drugsmaffia.

Épisode 4 - Kees van der Spek Ontmaskert: Filipijnen

19 mars 2019

Kees gaat in de Filipijnse hoofdstad Manilla undercover in de schokkende wereld van de kinderprostitutie. Hij ontdekt in de webcambestanden van een lokale pooier twee Nederlandse klanten. Kees spoort hen in Nederland op.

Épisode 5 - Kees van der Spek Ontmaskert: India

26 mars 2019

In de Indiase hoofdstad New Delhi doet Kees onderzoek naar malafide reisbureautjes. Die bieden toeristen dure tripjes aan naar weeshuizen en beweren dat een deel van de kosten ten goede komt aan de weeskinderen.

Épisode 6 - Kees van der Spek Ontmaskert: Malta

2 avril 2019

Samen met een gedupeerde die 230.000 euro verloor aan de handel in nepaandelen, gaat Kees op jacht naar de daders. Via het oude Oostblok volgen ze het spoor naar Malta, waarna een confrontatie volgt met de oplichters.

Épisode 1 - Nembutal

29 octobre 2019

Kees en zijn team komen een bende op het spoor die zich specialiseert in oplichting met zelfdodingsmiddelen. Een 81-jarige gedupeerde uit Oss vertelt zijn onthutsende verhaal en belandt ongewild in de onzekere positie dat hij niet weet of het door hem gekochte middel echt is. Terwijl Kees in een ver land de oplichters op de hielen zit, besluit de man het middel in te nemen.

Épisode 2 - Magda

5 novembre 2019

De alleenstaande moeder Magda wordt via internet verliefd op een knappe Amerikaan. Ze lijkt wel betoverd. De man blijkt een oplichter die haar veel geld afhandig maakt. Kees en zijn team zetten hightechapparatuur in en gaan naar hem op jacht. Ze belanden in Nigeria, waar Kees bovendien wordt ingewijd in de voodoorituelen die de oplichter gebruikte om Magda in zijn macht te krijgen.

Épisode 3 - Aruba

12 novembre 2019

Een oplichter uit Hilversum blijkt ook zijn eigen kinderen voor vele tienduizenden euro's te hebben gedupeerd. Hij is naar Aruba gevlucht, waar hij denkt veilig te zitten. Kees neemt zijn getraumatiseerde zoon en dochter, die dankzij hun vader zes jaar in de schuldsanering hebben gezeten, mee naar het eiland voor een zeer emotionele confrontatie.

Épisode 4 - Karola

19 novembre 2019

De lichamelijk gehandicapte Karola heeft in haar leven zeer veel te verduren gehad. Op het internet zoekt ze steun voor haar verdriet. Maar in plaats van een schouder om uit te huilen, stuit ze op een man die haar van bijna 50.000 euro berooft. Kees en zijn team lokken de daders digitaal uit de tent en ontdekken dat ze zich schuilhouden in Italië. Dit is het begin van een hachelijk avontuur.

Épisode 5 - Parijs en Milaan

26 novembre 2019

Parijs en Milaan, twee mondaine steden die bekend zijn van de mode, hebben een zeer verschillende keerzijde. In Milaan worden toeristen bij het station aangeklampt door bootvluchtelingen die voor de drugsmaffia blijken te werken en in Parijs zijn reizigers het slachtoffer van balletje-balletjespelers en nepcollectanten. Deze keer leidt het in de Franse hoofdstad tot een reeks heftige confrontaties.

Épisode 6 - Bitcoin-advertenties

3 décembre 2019

Kees gaat op jacht naar de daders achter de gewraakte bitcoin-advertenties op social media, waar de beeltenis van een dozijn bekende Nederlanders voor wordt misbruikt. Het wordt een spannende en ook gevaarlijke zoektocht via Siberië naar centraal Afrika, waarbij de chauffeur van Kees en zijn cameraman worden gegijzeld door handlangers van de oplichters. Zou de lokale politie willen helpen, en krijgen deze ongrijpbare oplichters eindelijk een gezicht?

Épisode 7 - De charlatan

10 décembre 2019

Kees en zijn team blijven deze keer in Nederland en onderzoeken de werkwijze van een oer-Hollandse charlatan. Een vijftiger die met gladde praatjes dames inpalmt en ze voor tienduizenden euro's oplicht. Zou de politie eindelijk in actie komen als twee ooggetuigen ook nog melden dat hij in het bezit is van een vuurwapen?

Épisode 8 - Suriname

17 décembre 2019

Épisode 1 - Paramaribo

1 septembre 2020

Kees en zijn team onderzoeken een mogelijke handel in overleden menselijke embryo's tussen Suriname en Nederland. In Suriname doet Kees een reeks ontdekkingen die hem op het spoor zetten naar een erf net buiten Paramaribo. Lokale voodoopriesters zouden daar de embryo's in grote plastic speelgoedpoppen stoppen en ze zo naar Nederland smokkelen. De Amsterdamse politie bevestigt het verhaal en toont de schokkende bewijsstukken.

Épisode 2 - Zuid-Afrika

8 septembre 2020

Kees en Richard Bruynzeel uit Zandvoort verloren anderhalf miljoen euro aan een bevriende investeerder in Zuid-Afrika. Hun verlies zou het gevolg zijn van nieuwe wetgeving in dat land. De investeerder, een Nederlander, zou zelf net als de broers ook aan de grond zitten. Maar is dat wel zo? Of leeft hij daar als God in Frankrijk van hun zuurverdiende geld?

Épisode 3 - Cyprus

15 septembre 2020

Ellen kwam erachter dat de internetliefde waar ze 15.000 euro aan overmaakte een oplichter was. Ze kreeg namelijk bericht van de Turkse politie dat hij was opgepakt en dat ze al haar geld kon terugkrijgen. Ze hoefde dan alleen maar wat juridische onkosten te betalen. Kees ontdekt dat het om dezelfde oplichters gaat die de vrouw voor de tweede maal proberen te bestelen. Ze houden zich schuil op Cyprus.

Épisode 4 - WhatsApp-fraudeurs

22 septembre 2020

Kees en zijn team openen de jacht op WhatsApp-fraudeurs in Nederland. Met de nieuwste technische snufjes lukt het om deze criminelen op te sporen. Het resulteert in een spannend kat-en-muisspel waarbij uiteindelijk acht oplichters tegen de lamp lopen.

Épisode 5 - Kaapstad

29 septembre 2020

In Kaapstad wordt Kees, zonder dat hij dat aanvankelijk beseft, meegelokt door gewapende overvallers die in een populair park op toeristen loeren. Verder betrapt Kees een zakkenroller die hem tot bloedens toen in zijn arm bijt, en krijgt hij het aanbod om voor 15.000 dollar een leeuw dood te schieten.

Épisode 6 - New Delhi

6 octobre 2020

De ooit succesvolle advocate Marijke raakte tijdens een bezoek aan Antwerpen in de ban van een magiër. Hij nam haar mee naar zijn vaderland India en stal haar hart én haar kapitaal van 400.000 euro. Marijke is nu ontwaakt uit haar betovering en Kees neemt haar mee terug naar New Delhi. Daar blijkt wie de magiër echt is en stuit Kees op nog een zwarte bladzijde in Marijkes leven.

Épisode 1 - Steigerdelen dieven

13 octobre 2020

Jaarlijks wordt er voor tussen de 10 en de 15 miljoen euro aan steigerdelen van bouwplaatsen in Nederland gestolen. Een groep gedupeerde steigerbouwers is het spuugzat en besluit het heft in eigen hand te nemen. Samen met Kees leggen ze een compleet netwerk bloot van dieven, omkatters en witwassers. Er vallen klappen en de politie komt in actie

Épisode 2 - Sextortion

20 octobre 2020

Thomas werd slachtoffer van sextortion. Een knappe dame op internet die hem voor de webcam vroeg uit de kleren te gaan, bleek een afperser. Alles was opgenomen en zou op social media worden gepost als hij niet snel zou betalen. Kees en zijn team ontdekken dat de afperser een man is die in Ivoorkust woont. Thomas gaat mee naar het West-Afrikaanse land om hem op te sporen. Met behulp van de politie komen ze dicht bij de dader en weten ze een andere scammer op te laten pakken, maar een politieman beschermt de man die Thomas afperst zodat ze niet bij hem kunnen komen. In plaats daarvan stuurt Thomas met Kees´ hulp een dreigmail met foto´s van hemzelf voor diens huis en de mededeling dat hij zijn camera gehackt heeft en hem op het spoor is, en dat hij zeker terug zal komen als hij nog een keer hem lastigvalt. De dader kiest eieren voor zijn geld en verlaat het land.

Épisode 3 - Arrasate

27 octobre 2020

De alleenstaande moeder Laura kon het eerst niet geloven: een persoonlijk berichtje van een bekende Australische acteur. Maar toen hij opeens in levenden lijve op FaceTime verscheen, was de argwaan weg. Achter de profielfoto ging echter een onbekende crimineel schuil die haar duizenden euro's afhandig maakte. Kees neemt Laura mee naar Spanje. Daar blijkt hij te wonen. Hoe zou hij reageren als zijn slachtoffer opeens voor zijn neus staat?

Épisode 4 - Seksbots

3 novembre 2020

Influencers als Bram Krikke en Maradonnie worden er stapelgek van: seksbots. Nepprofielen van hitsige dames die je meelokken naar louche datingsites. Wie zitten hierachter? Kees en een geheime bron starten een onderzoek en komen uit bij enkele Nederlandse bedrijven. Een onthullend inkijkje in een schimmige schijnwereld vol misleiding en oplichting loopt uit op een pittige confrontatie in Amsterdam.

Épisode 5 - Megafraude

20 avril 2021

Kees en zijn team komen in contact met twee mannen die voor zes ton zijn bestolen door een jeugdvriend. Deze jeugdvriend blijkt een van de grootste en bekendste oplichters van Nederland te zijn. Hij staat zelfs internationaal gesignaleerd, omdat hij nog vierenhalf jaar celstraf moet uitzitten voor een megafraude. Samen met een privédetective ontdekt Kees dat de crimineel onder valse naam aan de Spaanse Costa huisjes verhuurt.

Épisode 6 - Profeet

27 avril 2021

Het ongelooflijke verslag van een speurtocht door Italië en Centraal-Afrika naar een oplichter die websites van Nederlandse ondernemers kopieert en hen zo ernstig dupeert. Kees en zijn team ontdekken dat het gaat om een zeer invloedrijke dader: een beroemde Afrikaanse profeet die uitverkochte voetbalstadions in vervoering brengt, en die bescherming geniet van hoge overheidsfunctionarissen. Is dit een maatje te groot?

Épisode 7 - Special

4 mai 2021

In deze special op dodenherdenking gaat Kees op zoek naar de identiteit van een onbekende man die in 1995 levenloos werd aangetroffen langs de ring A10 in Amsterdam. Hij werd destijds anoniem begraven. Zou het na een kwart eeuw nog mogelijk zijn om DNA uit zijn resten te isoleren? Een speurtocht leidt naar een vrouw in Limburg die al heel erg lang haar vader zoekt.

Épisode 1 - Beleggingsplatform

11 mai 2021

Een zoektocht van twee jaar komt tot een zeer emotionele apotheose. Noord-Hollander George Mens verloor zijn hele vermogen, ruim 200.000 euro, aan een fout beleggingsplatform. De hoofddader ontmoet nu zijn slachtoffer en geeft een schokkend inkijkje in de criminele organisatie.

Épisode 2 - Adoptie

25 mai 2021

Een echtpaar uit de Achterhoek verloor ruim 8.000 euro aan een oplichter die hen een kindje uit zijn weeshuis ter adoptie aanbood. Kees en zijn team ontdekken dat de dader vanuit een stad in West-Kameroen opereert, waar een bloedige burgeroorlog woedt. Vanwege het gevaar reist Kees alleen met zijn vertrouwde cameraman Joep. Wat volgt is een avontuur waarover nog lang zal worden nagepraat.

Épisode 3 - Achter de schermen

1 juin 2021

Een uniek kijkje achter de schermen. Inschattingsfouten, corrupte politie en andere factoren hebben de afgelopen twee jaar ook weleens roet in het eten gegooid. Wees getuige van de frustrerende speurtocht naar oplichters van de studiefinancieringsdienst DUO in Valencia, een extreem verderfelijke pedofiel in Limburg en een Yahoo Boy met vakantieplannen in Ghana.

Épisode 4 - Ibiza

12 octobre 2021

Chedwa Polak, ooit succesvol danseres in de shows van Joop van den Ende, werd door een jeugdvriend overgehaald om te investeren in een vakantievilla. Maar deze jeugdvriend pikte het geld en nam de benen. Hij moet haar van de rechter 280.000 euro terugbetalen. Maar waar zit hij? Samen met het slachtoffer gaat Kees op zoek en vindt hem op Ibiza.

Épisode 5 - Bitcoinbende

19 octobre 2021

De al twee jaar durende jacht op de bitcoinbende neemt een spectaculaire wending. Kees neemt de dader, die hij afgelopen voorjaar ontmaskerde, voor een week in dienst om te solliciteren bij een van de vele foute beleggingskantoren op Cyprus.

Épisode 6 - Sextortion

26 octobre 2021

Een kwetsbare jongen uit Zuid-Holland wordt volledig buiten zijn schuld slachtoffer van sextortion. Een onbekende dame uit Miami met wie hij chat, heeft 'bewijs' dat hij een gevaarlijke pedofiel is in elkaar geknutseld en dreigt dit te publiceren als hij niet vlug betaalt. Kees en zijn team zetten een val uit om de dader te pakken.

Épisode 7 - Refunders

2 novembre 2021

Er bestaat een groot, geheimzinnig netwerk van criminelen die je anoniem en tegen betaling van slechts 10% van de waarde helpen te stelen bij internetwinkels als Amazon en Bol.com. Kees neemt de proef op de som, steelt heel eenvoudig een iPad en start de jacht op deze 'refunders' die zich in heel Europa schuil blijken te houden.

Épisode 8 - CEO-fraude

9 novembre 2021

Manon doet de financiële administratie bij een Amsterdams bedrijf in bouwmaterialen, als de directeur haar via een intern mailtje opdraagt een groot geldbedrag over te maken naar Spanje. Maar de directeur weet van niets. Een geval van CEO-fraude. Ze schakelt Kees in die via een digitale val ontdekt dat de dader in Johannesburg woont.

Épisode 9 - Katalysator-bende

16 novembre 2021

Een nieuwe, nog nooit eerder bekend geworden vorm van diefstal uit auto's. Kees en zijn team worden op het spoor gezet van een bende criminelen die lieftallige, onschuldig ogende dames inzet om auto's te huren, waarna deze op uiterst geraffineerde wijze worden gestript van hun kostbare katalysator.

Épisode 10 - Portugal

23 novembre 2021

Addy van W., bekend van het RTL-programma Helemaal het Einde, startte dit voorjaar een Christelijke community voor corona-sceptici. Deelnemers stellen dat ze voor tonnen zijn opgelicht. Kees gaat samen met een van de gedupeerden naar Portugal waar Addy op ruim 50 hectare grond zijn nieuwe utopia aan het stichten is.

Épisode 1 - False QR-codes

29 mars 2022

Op een dag ontdekt Rob uit Enschede dat zijn pinpas weg is. Een dag later is er bijna 30.000 euro verdwenen van zijn rekening en overgemaakt naar... zijn eigen vriendin. En zij is opeens in geen velden of wegen meer te bekennen. Verder aandacht voor criminelen die valse QR-codes via internet te koop aanbieden. Kees schakelt zijn IT'er Danny in en dat leid tot een onthullende en hilarische zoektocht in de omgeving van Tilburg.

Épisode 2 - Foute investeerders

5 avril 2022

Jonathan uit Venlo is nog maar net ontwaakt uit een nachtmerrie. Hij ging in zee met een paar foute investeerders die hij in Suriname had ontmoet. Dat kostte hem al zijn geld en zelfs een gevangenisstraf. Kees start een onderzoek naar de oplichters die zich voordeden als beroemde Americanfootballspelers. Het voert hem helemaal naar Kameroen, waar de grote man achter de bende wordt ontmaskerd.

Épisode 3 - Spaargeld

12 avril 2022

Tante Bep uit Haarlem vertrok zes jaar geleden met 300.000 euro spaargeld naar het zonnige Cyprus om daar een mooie oude dag te hebben. Maar dat liep totaal anders. Ze is nu 87 en bijna aan de bedelstaf. Wie heeft haar geld? Kees gaat samen met een vriendin van tante Bep uit Nederland op reis.

Épisode 4 - Erfenis

19 avril 2022

Brian uit het Noord-Hollandse Koedijk verloor zijn vader onder verdachte omstandigheden. Zijn stiefmoeder speelt een dubieuze rol en nu is er ook nog eens een erfenis van ruim 20 miljoen dollar verdwenen. Samen met Kees reist Brian naar de Filippijnen, waar het zich allemaal afspeelde. Ze ontdekken nieuwe, onthutsende feiten.

Épisode 5 - Datingfraude

26 avril 2022

Petra raakte halfzijdig verlamd door een medische fout. Ze kreeg daarvoor een forse schadevergoeding. En toen kwam er een nieuwe vriend op haar pad: Freddy. Hij palmde haar in en 'leende' een groot geldbedrag, waarna hij voor vijf dagen naar Suriname ging. Maar Freddy keerde nooit meer terug. Kees en zijn team ontdekken dat hij zich op een uurtje rijden buiten Paramaribo schuilhoudt.

Épisode 1 - Spoorloos

11 octobre 2022

Spoorloos heeft in een aantal gevallen de verkeerde mensen met elkaar gekoppeld. Kees van der Spek reist naar Colombia met een man die in 2003 als kandidaat in het programma met zijn broer werd herenigd en ontdekt nu dat dit niet zijn broer is. Sterker nog: dankzij een DNA-test wordt hij door Kees met zijn echte moeder herenigd. Het blijkt dat Spoorloos voor haar zoektochten in Colombia gebruik heeft gemaakt van een onbetrouwbare lokale fixer.

Épisode 2 - Dubbelleven

18 octobre 2022

Martin uit Almelo is stapelverliefd op Bruna uit Brazilië. Nadat ze samen drie maanden door Europa hebben gereisd, weten ze het zeker: ze gaan trouwen. Maar als Martin haar vlak voor de bruiloft verrast in haar geboortedorp, ontdekt hij dat Bruna een dubbelleven leidt. Hij is niet de enige met wie ze trouwplannen heeft.

Épisode 3 - Sextortion

25 octobre 2022

Hessel uit Zutphen ontdekt dat zijn 17-jarige zoon al enige tijd wordt afgeperst door een dame die naaktbeelden van hem dreigt te verspreiden. De jongen heeft inmiddels ook betaald en nu is er geen weg terug. Kees en zijn team traceren de dader in Ivoorkust en gaan samen met de bezorgde vader op reis om hem te stoppen.

Épisode 4 - Vakantieliefde

1 novembre 2022

Het lijkt wel magie. De 37-jarige Wendy uit Volendam raakt volledig in de ban van een vakantieliefde en maakt in een jaar tijd bijna een kwart miljoen euro aan hem over. De wanhoop nabij benadert ze Kees die met haar naar het Turkse Antalya reist om de man te confronteren.

Épisode 5 - Emigreren

8 novembre 2022

Is de mysterieuze asielzoeker Henri uit Zwolle een engel door God gezonden of een ordinaire oplichter? Susanna denkt dat laatste nu hij haar streng religieuze ouders heeft overgehaald alles te verkopen en naar een Afrikaans conflictgebied te emigreren. Kees ontdekt dat twee van de 16 kinderen van het gezin die nog thuis wonen acuut gevaar lopen.

Épisode 6 - Adoptiekinderen

15 novembre 2022

Minouk uit Veendam zoekt al zeventien jaar haar biologische moeder. Daarvoor is ze aangewezen op de hulp van de directrice van het kindertehuis in India. Van daaruit werden zij en nog 500 kinderen naar Nederland geadopteerd. Een directrice die zoekende adoptiekinderen financieel en emotioneel uitbuit, zegt Minouk. Kees gaat met haar op reis.

Épisode 1 - Mysterieuze verdwijning

4 avril 2023

De aflevering staat in het teken van de mysterieuze verdwijning van een politica. Een dame van midden 50 die zes jaar geleden in rook leek te zijn opgegaan. Nu duikt ze op in een vakantiegebied waar ze onder diverse aliassen toeristen oplicht.

Épisode 2 - Duister verleden

11 avril 2023

Weduwnaar Hendrick uit Geldrop werd door zijn schoonzus gekoppeld aan Mieke. Maar de dame bleek een oplichtster met een zeer duister verleden. In Suriname ontdekken Kees en Hendrick dat Mieke 20 jaar geleden ook al eens een minnaar oplichtte, en hem daarna liet vermoorden.

Épisode 3 - Wanbetaler

18 avril 2023

Ondernemer Gert-Jan uit Heerde raakte 60.000 euro kwijt aan Bram, een wanbetaler die spoorloos verdween. Kees en zijn team duiken in de zaak en ontdekken dat er meer slachtoffers zijn en dat Bram zich schuilhoudt in een klein dorpje in het oosten van Thailand. Samen met Gert-Jan gaat Kees erheen.

Épisode 4 - Miljoenenerfenis

25 avril 2023

Een uiterst emotionele en pijnlijke aflevering over een man die al tien jaar rotsvast gelooft dat hem een miljoenenerfenis wacht. Het heeft hem ruim 500.000 euro gekost, geld dat hij deels bij vrienden leende. De wanhoop nabij klopt zijn bewindvoerder aan bij Kees. Samen reizen ze naar Senegal om de daders te ontmaskeren en zo het slachtoffer tot bezinning te brengen.

Épisode 5 - Gestolen spullen

2 mai 2023

Melissa kocht een zorgboerderij van een dominee in Groningen. Maar toen bleek dat de vergunningen niet in orde waren en er spullen van het terrein verdwenen. Melissa ging failliet en belandde in de schuldsanering. Samen met Kees gaat ze naar Tsjechië waar de dominee inmiddels woont en waar de gestolen spullen gewoon op zijn erf liggen.

Épisode 6 - Duivelsadem

16 mai 2023

In Colombia probeert Kees met zijn team het geheim te ontdekken achter de meest gevreesde toeristenval ter wereld: duivelsadem. Het illegale goedje, ook wel zombiedrug genoemd, verandert toeristen in willoze slachtoffers en is bij geringe overdosering al dodelijk. In de achterbuurten van Cartagena komt Kees in contact met een drugsbaas die het spul fabriceert.

Épisode 1 - Steenrijke Nederlander

10 octobre 2023

Carla moest haar woning met daarin een opvang voor zwerfhonden en -katten verlaten en zocht een nieuw huis. Ze kreeg hulp van een steenrijke Nederlander, van wie ze dacht dat het een goede vriend was. Nu is ze bijna 150.000 euro kwijt. Samen met Kees gaat ze op jacht naar de flamboyante man die huizen bezit in Las Vegas en Spanje en kastelen beheert in Nederland en Italië.

Épisode 2 - Motordiefstal

17 octobre 2023

Kees en zijn team ontdekken dat er een motordiefstal op handen is in Utrecht en schakelen de politie in. Het lukt om de diefstal op camera vast te leggen. Er volgt een wilde achtervolging. Daarnaast de ontmaskering van een persoon uit Zuid-Holland die tienduizenden euro's buit maakte door asielzoekers en vluchtelingen op te lichten.

Épisode 3 - "Magisch genezer"

24 octobre 2023

Esmeralda heeft een hersentumor en ontdekt dat er op Tenerife een Nederlandse genezer actief is die lotgenoten van haar tegen betaling behandelt door middel van het instralen van hun foto. Hij houdt zijn vele wanhopige patiënten voor dat hij hun beste kans is. Kees en zijn team sporen hem op en zetten artificial intelligence in om hem te ontmaskeren.

Épisode 4 - Duister geheim

31 octobre 2023

In juni 2022 overlijdt de 26-jarige cameraman Max in een appartement op Bali. Wat is er precies gebeurd? De moeder van Max wil niet dat de dood van haar zoon voor niets was en schakelt Kees in. Op Bali leggen ze een duister geheim bloot dat het leven kost van honderden mensen, waaronder veel toeristen.

Épisode 5 - Leningen

7 novembre 2023

Het zal je maar gebeuren: na 18 jaar huwelijk vertrekt je echtgenoot opeens naar het buitenland en laat nooit meer iets van zich horen. Kort daarna vallen talrijke aanmaningen in de brievenbus en blijkt dat hij leningen op jouw naam heeft afgesloten. Het overkwam Connie. Samen met Kees spoort ze hem op, ergens aan de Middellandse Zee.

Épisode 6 - Bejaarde oom

14 novembre 2023

Tanja is in paniek. Haar bejaarde, zieke oom in Canada is verliefd geworden op een veel jongere dame uit zijn straat. Ze wil hem verzorgen, maar eist dat hij zijn woning eerst op haar naam zet. Buurtbewoners melden dat deze dame haar huidige woning op precies dezelfde manier heeft verkregen. Kees gaat met Tanja mee naar Toronto.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...