Poster de la serie Karsten og Petra

Karsten og Petra

Non notée

Année : 2013

Nombre de saisons : 2

Durée moyenne d'un épisode : 13 minutes

Genre(s) : Enfant, Famille

Two 5-year-olds become best friends at school when they realize that each of them has a special stuffed animal that can talk.

Saisons

Karsten og Petra saison 1

Saison 1

Karsten og Petra saison 2

Saison 2

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Karsten og Petra møtes igjen

8 septembre 2013

Etter sommerferien skal Karsten og Petra begynne i stor avdeling i barnehagen. Karsten gruer seg til å møte alle de store barna, men er glad for at Petra også skal være der. At barna i stor avdeling heller ikke får lov å ha med kosedyrene sine, syns både Løveungen og Karsten er veldig leit. Men når han møter Petra glemmer han fort all gruingen.

Épisode 2 - Karsten og Petra i barnehagen

15 septembre 2013

Noen dager er ikke som andre dager i barnehagen. I dag skal det være fest både for store og små. Da må barna rydde og gjøre alt klart, og så må de øve på barnehagens egen sang, Duestiesangen. Men Karsten liker ikke å synge. Han syns det er litt skummelt. Men kanskje får Petra ham på andre tanker?

Épisode 3 - Karsten og Petra låner bøker

22 septembre 2013

Bokbussen kommer på besøk i barnehagen. Karsten og Petra gleder seg, for der fi nnes det så mange interessante bøker. Det syns frøken Kanin også, og hun og Løveungen sniker seg opp av sekkene sine for å se på bussen. Ekstra gøy er det når Karsten og Løveungen får være med Petra og frøken Kanin hjem, hvor de kan leke bibliotek og lage sine egne bøker.

Épisode 4 - Karsten og Petra lærer å danse

29 septembre 2013

I barnehagen får de besøk av tante Randis venninne Mia, som er danser. Hun har laget en helt spesiell dans til barnehagen, som hun kaller for Duestiedansen. Den lærer hun barna, og da er det ingen som får sitte stille og se på. Når Petra blir med Karsten hjem etterpå, må hele familien svinge seg med og lære dansen de også.

Épisode 5 - Karsten og Petra lærer trafikkregler

6 octobre 2013

Karsten leker med Petra og Bassa i hagen. Bassa er veldig flink til å hente pinner som barna kaster, men plutselig springer hun ut i veien, og blir påkjørt av en politibil. Heldigvis er det ikke så alvorlig, og hell i uhellet er det jo at Petras mamma er dyrlege. Mens mammaen til Petra sjekker Bassa, lærer politimannen Karsten og Petra en viktig trafikkregel.

Épisode 6 - Karsten og Petra på fisketur

13 octobre 2013

Morfar tar med Karsten og Petra på fisketur, til sin hemmelige fiskeplass. Karsten og Petra gleder seg, men blir nok litt skuff et når ingen fisker biter på kroken. ”Hva skal vi ha til middag nå da?” undres morfar. Da fi nner Karsten og Petra på noe lurt, og vips så har de fått noe spennende på kroken, noe morfar aldri hadde trodd de skulle få!

Épisode 7 - Karsten og Petra har brannøvelse

20 octobre 2013

En dag kommer brannsjef Ulriksen på besøk, for å lære barna om brannsikkerhet. Å være sikker på at batteriene i røykvarsleren er i orden, er veldig viktig. Brannsjefen sier også at det er lurt å ta ut alle kontakter på elektriske ting, som f.eks. kaff ekokere, når de ikke er i bruk. Når barna kommer hjem med ny kunnskap, får foreldrene en overraskelse.

Épisode 8 - Karsten og Petra på karneval

27 octobre 2013

Karsten og Petra vet ikke hva de skal kle seg ut som på barnehagekarnevalet. Karsten vil at foreldrene skal kjøpe et nytt kostyme, og blir lei seg når mammaen vil de skal fi nne noe morsomt i koff erten med gamle klær på loftet. De leter uten å fi nne noe de liker. Da er det Siri som redder situasjonen. Hun er veldig flink til ansiktsmaling, særlig tiger!

Épisode 9 - Karsten og Petra på sykkeltur

3 novembre 2013

Karsten og Petra blir kjempeglade når de får hver sin nye sykkel. Dette hadde de ønsket seg lenge. Så snart de har lært å sykle uten støttehjul, drar begge familiene på sykkeltur sammen. Men at det er viktig å huske sykkelhjelmen, det skjønner både Petra og Karsten når de ser hvordan det gikk med Sigrid da hun glemte å ha på sin.

Épisode 10 - Karsten og Petra på sykehus

10 novembre 2013

Karsten og Petra leker i barnehagen, når Karsten faller av husken og slår hodet sitt. For sikkerhets skyld blir han kjørt til sykehuset, slik at en lege kan ta en titt på hodet hans. Legen sier at Karsten må sy noen sting, men at han skal få bedøvelse. Da er det greit for Karsten. Og når Petra kommer på sykebesøk med frøken Kanin og Løveungen er dagen reddet!

Épisode 11 - Karsten og Petra på teater

17 novembre 2013

Det kommer et dukketeater til barnehagen, og Karsten som aldri har vært på teater før er veldig spent, og blir litt engstelig når mørket senker seg i salen. Petra sier at det er sånn det skal være og at alt de skal se bare er på liksom. Ulven er veldig skummel, synes Karsten. Men Petra trøster ham med at alle eventyr ender godt til slutt.

Épisode 12 - Karsten og Petra feirer bursdag

24 novembre 2013

Karsten gleder seg til at Petra skal komme til bursdagfesten hans. Når Petras mamma ikke fi nner bilnøklene i det de skal dra, blir Petra fortvilet. Hjemme hos Karsten har alle de andre barna kommet, alle gavene er åpnet, og nå skal de synge bursdagssangen. Karsten skjønner ikke hvor det blir av Petra, og ber mammaen vente litt før de skal skjære opp kaken.

Épisode 13 - No title

24 janvier 2014

Épisode 14 - No title

17 juillet 2014

Épisode 15 - No title

7 novembre 2014

Épisode 16 - No title

4 septembre 2015

Épisode 17 - Casper and Emma Go Hiking

10 mars 2017

Épisode 18 - No title

27 octobre 2017

Épisode 1 - Karsten og Petra passer kattunger

24 mars 2018

Karsten vil ha et kjæledyr. Maria trenger noen til å ta vare på to kattunger. Karsten og Siri er enige om å passe dem uten først å ha hørt med foreldrene. De har et hemmelig håp om at de kan beholde kattungene.

Épisode 2 - Karsten og Petra hos tannlegen

25 mars 2018

Petra mister sin første tann og hun er overlykkelig når tannfeen kommer. Maria tar Petra med til tannlegen. Karsten og Løveungen blir med som moralsk støtte.

Épisode 3 - Karsten og Petra tryller

26 mars 2018

En tryllekunstner besøker Duestien barnehage. Karsten blir fascinert, og han vil gjerne lære et av triksene.

Épisode 4 - Karsten og Petra møter spøkelser

27 mars 2018

Épisode 5 - Karsten og Petra svømmer.

28 mars 2018

Épisode 6 - Karsten og Petra leker doktor.

29 mars 2018

Épisode 7 - Karsten og Petra vasker.

30 mars 2018

Épisode 8 - Karsten og Petra får grønne fingre.

31 mars 2018

Épisode 9 - Karsten og Petra leker riddere

1 avril 2018

Épisode 10 - Karsten og Petra på sirkus

2 avril 2018

Épisode 11 - Karsten og Petra klør.

6 janvier 2019

Épisode 12 - Karsten og Petra lager møbler.

13 janvier 2019

Épisode 13 - Karsten og Petra på bondegård.

20 janvier 2019

Épisode 14 - Karsten og Petra i verdensrommet.

27 janvier 2019

Épisode 15 - Karsten og Petra danser.

3 février 2019

Épisode 16 - Karsten og Petra blir syke.

10 février 2019

Épisode 17 - Karsten og Petra i skogen.

17 février 2019

Épisode 18 - Karsten og Petra i Budapest.

24 février 2019

Épisode 19 - Karsten og Petra jobber i butikk.

3 mars 2019

Épisode 20 - Karsten og Petra får en ny venn.

10 mars 2019

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...