Poster de la serie Kamp van Koningsbrugge

Kamp van Koningsbrugge

Non notée

Année : 2020

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 51 minutes

Genre(s) : Action, Documentaire, Game Show, Télé-réalité

In Camp Van Koningsbrugge, Jeroen van Koningsbrugge faces an enormous challenge. Find 15 ordinary citizens who think they are mentally and physically strong enough to handle one of the toughest courses in the Netherlands: the Special Forces training. Van Koningsbrugge supplies his people to a team of highly experienced specialists who will take care of the recruits. A unique experiment that demands the utmost. And Jeroen is there to support his men and women.

Saisons

Kamp van Koningsbrugge saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Beasting

31 octobre 2020

Uit ruim 1000 aanmeldingen zijn na een strenge medische en psychologische test vier vrouwen en elf mannen geselecteerd. Gemotiveerd tot op het bot zijn zij bereid om zowel fysiek als mentaal het uiterste van zichzelf te geven. In deze aflevering staan zij aan de start van hun avontuur. Wie is sterk genoeg?

Épisode 2 - Vermoeid

7 novembre 2020

Na de eerste zware en vermoeiende uren maken instructeurs Ray en Dai de balans op. Is iedereen nog wel geschikt om commando te worden? Tijd voor slaap hebben de cursisten nauwelijks want de volgende opdrachten kunnen op ieder ogenblik beginnen...

Épisode 3 - Moed

14 novembre 2020

Na het vertrek van Ab, Zulema en Luciano gaat de loeizware training van de Special Forces onverminderd door. De overige twaalf cursisten storten zich op nieuwe proeven. Proeven in de lucht, in een boksring én diep in de nacht. In deze aflevering wordt de moed van de rekruten getest. Wie is er aan het einde van deze dag nog Commando-waardig en wie niet?

Épisode 4 - De vaarschool

21 novembre 2020

Ruim 40 uur geleden begon Kamp van Koningsbrugge. En twee lange dagen en nachten later leggen de commando-instructeurs de kandidaten nog steeds het vuur aan de schenen. Na het uitvallen van Marvin kampt ook Ruth met een akelige blessure. Instructeur Ray probeert Ruth duidelijk te maken dat het niet om een spelletje draait en stelt haar die ene vraag: ''Ben je fysiek nog in staat om verder te kunnen?''

Épisode 5 - Een nieuwe fase

28 novembre 2020

De groep met tien overgebleven cursisten staat voor een nieuwe fase in de opleiding. De overall maakt plaats voor een compleet nieuwe uitrusting en het wordt tijd om de tactische kneepjes van het commandovak te leren. Instructeur Ray laat de groep eerst even een stukje uitpeddelen. Maar hoe lang de cursisten moeten peddelen, dat weten ze niet...

Épisode 6 - Een tandje bij

5 décembre 2020

Jeroen heeft nog negen cursisten over. Negen cursisten die zich tot nu toe commando-waardig hebben gedragen. Tijd om een tandje bij te zetten. Opnieuw worden de rekruten getest of ze gedurende de nacht zonder slaap scherp kunnen blijven. En bij een verkenningsmissie in vijandelijk gebied gaat het grondig mis...

Épisode 7 - Gegijzeld

12 décembre 2020

De vijand put de cursisten zowel fysiek als mentaal uit. De eigenwaarde van de commando's in spe lijkt in korte tijd naar beneden te zijn gehaald. Tijdens een pittige ondervraging nemen de cursisten verschillende besluiten wat een drastisch gevolg heeft.

Épisode 8 - Direct Action

19 décembre 2020

Een moment van zelfreflectie met Ray en Dai na dagen van haast onafgebroken actie. Zijn deze acht cursisten commando waardig? Vervolgens mogen ze alles wat ze de afgelopen dagen hebben geleerd laten zien in één missie: blijven ze onder fysieke uitputting nog scherp genoeg om de juiste beslissingen te maken?

Épisode 9 - De Vuurproef

26 décembre 2020

Het einde van de eliminatie is nog niet in zicht. Voor nog 2 cursisten houdt het avontuur van Kamp Van Koningsbrugge op. De overgebleven 4 cursisten mogen douchen om zich klaar te stomen voor de vuurproef. Ze worden onderworpen aan dé ultieme test en moeten zichzelf nog één keer zien te bewijzen tegenover commando-instructeurs Ray en Dai. Wie haalt het einde?

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...