Poster de la serie Kalm Waes

Kalm Waes

Non notée

Année : 2024

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 60 minutes

Genre(s) : Mini-série

Tom Waes gaat de uitdaging aan om beter te leren omgaan met stress. Kunnen wetenschappers de zenuwpees in een echte zenmeester veranderen?

Saisons

Kalm Waes saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

2 septembre 2024

De ongeduldige Tom Waes is proefkonijn in zijn eigen nieuwe programma, Kalm Waes. Een stressexperiment waarin een team van wetenschappers met Tom en zijn stress aan de slag gaan om van hem een kalmere mens te maken. Voor Tom misschien wel dé grootste uitdaging van zijn leven. Ze laten hem kennismaken met allerlei kalmerende ervaringen en steken hem tien dagen alleen in een bos, terwijl vaste cameraman Nico en klankman Pascal Tom vanop een veilige afstand dag en nacht observeren. Aflevering één is het verslag van Tom zijn eerste en tweede dag alleen in het bos.

Épisode 2 - Aflevering 2

9 septembre 2024

De ongeduldige Tom Waes is proefkonijn in zijn eigen nieuwe programma, Kalm Waes. Een stressexperiment waarin een team van wetenschappers met Tom en zijn stress aan de slag gaan om van hem een kalmere mens te maken. Voor Tom misschien wel dé grootste uitdaging van zijn leven. Ze laten hem kennismaken met allerlei kalmerende ervaringen en steken hem tien dagen alleen in een bos, terwijl vaste cameraman Nico en klankman Pascal Tom vanop een veilige afstand dag en nacht observeren. Aflevering twee is het verslag van Tom zijn derde en vierde dag alleen in het bos.

Épisode 3 - Aflevering 3

16 septembre 2024

De ongeduldige Tom Waes is proefkonijn in zijn eigen nieuwe programma, Kalm Waes. Een stressexperiment waarin een team van wetenschappers met Tom en zijn stress aan de slag gaan om van hem een kalmere mens te maken. Voor Tom misschien wel dé grootste uitdaging van zijn leven. Ze laten hem kennismaken met allerlei kalmerende ervaringen en steken hem tien dagen alleen in een bos, terwijl vaste cameraman Nico en klankman Pascal Tom vanop een veilige afstand dag en nacht observeren. Aflevering drie is het verslag van Tom zijn vijfde en zesde dag alleen in het bos.

Épisode 4 - Aflevering 4

23 septembre 2024

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...