Poster de la serie Kafka

Kafka

Non notée

Année : 2017

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 40 minutes

Genre(s) : Comédie

Ook in 2017 is Kafka nog altijd springlevend. Ambtenarij, regeltjes, kleine letters en grote bureaucratie. Gelukkig maar, want we kunnen ons nog altijd heerlijk ergeren. En die ergernis goten de makers van Loslopend Wild in een gloednieuw sketchprogramma met absurde, maar herkenbare situaties. Kafka gaf alvast een contract aan een topcast met onder andere Frank Focketyn, Stefaan Degand, Tania Van der Sanden, Karlijn Sileghem, Tiny Bertels, Tom Audenaert, Nico Sturm, Dirk Van Dijck, Günther Lesage, Steve Geerts en Mathias Sercu.

Saisons

Kafka saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - 1. Overheidsbedrijf / Containerpark

6 septembre 2017

Met o.a. sketches over overheidsdiensten en de regels van een containerpark en een sollicitatie die niet helemaal zoals gepland verloopt wanneer blijkt dat er een weddenschap in het spel is.

Épisode 2 - 2. Keuring / Ziekenkas

13 septembre 2017

Hoe gaan de werknemers in een autokeuringstation om met een veel te gemotiveerde stagiair? Zijn minirok en décolleté achterhaald als manier om een wagen gemakkelijker te laten passeren?

Épisode 3 - 3. Elektrozaak / Ziekenhuis

20 septembre 2017

In een elektronicazaak gebruikt een koppel een leugen wanneer ze komen informeren of hun kapotte aankoop nog onder garantie valt.

Épisode 4 - 4. Bank / Luchthaven

27 septembre 2017

Een klant is een kwartier te vroeg en moet toch wachten tot het uur van de afspraak. Een andere klant gaat over de rooie wanneer hij een zoveelste verkoopspraatje voorgeschoteld krijgt.

Épisode 5 - 5. Bedrijfsfeest / Restaurant

4 octobre 2017

Hoe kan je naar het toilet zonder kleingeld? Kan je bij om het even welke ober bestellen? Mag je als jongste en laatst aangenomen werknemer van een overheidsbedrijf eigenlijk wel praten met je baas?

Épisode 6 - 6. Fitness / Bibliotheek

11 octobre 2017

Een klant met weinig tijd en een vergeten lidkaart wordt niet geholpen door de pauzerende baliemedewerkster van een fitness. Een lid wil zijn abonnement opzeggen, maar dat is moeilijker dan gedacht.

Épisode 7 - 7. Postkantoor / Bouwwerf

18 octobre 2017

Bij de post is het bijna onmogelijk om tweehonderd postzegels te bemachtigen en is men overtuigd dat er beter een tolk te veel is dan eentje te weinig.

Épisode 8 - 8. Overheidsbedrijf / Supermarkt

25 octobre 2017

In een overheidsbedrijf veroorzaakt een onoplettende receptionist een stroompanne en moet iedereen alles manueel doen.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...