Poster de la serie Jorik

Jorik

Non notée

Année : 2024

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 40 minutes

Genre(s) : Documentaire

De documentaire geeft unieke inzichten in het leven van één van de beroemdste artiesten van Nederland, nadat hij van zijn voetstuk viel terwijl het hele land meekeek. De serie volgt Jorik na zijn arrestatie wegens fysieke mishandeling van zijn toenmalige verloofde en toont de nasleep van het verlies van zijn carrière, zijn vrienden en toegang tot zijn zoon.

Saisons

Jorik saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Terug naar het begin

19 janvier 2024

Jorik wordt na twee weken vrijgelaten in afwachting van de rechtszaak met betrekking tot de mishandeling van zijn ex-vriendin Jaimie Vaes. Hij spreekt zich voor het eerst uit en laat de persoonlijke strijd zien die hij voert, nadat hij door Nederland werd gecanceld en al zijn zakenpartners zich hadden teruggetrokken.

Épisode 2 - Ieder huisje heeft zijn kruisje

19 janvier 2024

Voor het eerst reageert Jorik’s moeder op zijn uitspraken over de mishandelingen die hij in zijn jeugd heeft meegemaakt. Er is ook veel kritiek op zijn nieuwe track met Boef en na tien maanden kan Jorik zijn zoon Lío eindelijk weer zien.

Épisode 3 - Zorgen zijn voor morgen

19 janvier 2024

Nu Jorik goed op weg is om zijn carrière weer op te pakken, maakt zijn management zich grote zorgen over zijn feest- en drinkgedrag. Om deze reden besluit hij zich voor een maand terug te trekken in Thailand. Ondertussen worstelt hij met het vaderschap en beseft hij dat er nog een lange weg te gaan is.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...