Poster de la serie Jacques en Urbain op Wereldtournee

Jacques en Urbain op Wereldtournee

Non notée

Année : 2023

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 50 minutes

Genre(s) : Comédie, Télé-réalité, Voyage

Jacques Vermeire and Urbain 'Urbanus' Servranckx, the two undisputed godfathers of Flemish laughter, exchange the church tower to travel the world together. An adventure where humor is never far away.

Saisons

Jacques en Urbain op Wereldtournee saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - New York

7 novembre 2023

Jacques en Urbanus steken de plas over naar de Empire State: New York. Bakermat van de comedy, gele taxi's, rare snuiters en de wolkenkrabbers. De eerste afspraak brengt de heren naar het Barclays Center waar er

Épisode 2 - Berlijn

14 novembre 2023

Jacques en Urbanus zijn in Berlijn, de stad van techno, de Muur en boules de Berlin. Ze gaan er op zoek naar het oorlogsverleden van Jacques' vader en Urbains nonkel in een oud werkkamp. Vervolgens maken ze samen de stad onveilig en komen ze op hun pad enkele straatartiesten tegen met wie ze zich volledig uitleven.

Épisode 3 - Ibiza

21 novembre 2023

Jacques en Urbanus trekken naar het feesteiland Ibiza. Ze gaan naar discotheek Ushuaïa en ontmoeten er een van 's werelds beste dj's, Armin van Buuren. Na een korte nacht verlaten de twee komieken het eiland. Volgende

Épisode 4 - Congo

28 novembre 2023

Épisode 5 - Nepal

5 décembre 2023

Épisode 6 - Lapland

12 décembre 2023

Épisode 7 - Zuid-Afrika

19 décembre 2023

Jacques en Urbanus trekken naar het prachtige Zuid-Afrika. Logeren doen ze tussen de wijngaarden in het guesthouse van Kathleen Aerts en haar man. Een aantal kilometer verderop ligt een township waar de comedians worden uitgenodigd door de plaatselijke voetbalploeg. Ze brengen ook een bezoek aan Kaapstad. Urbanus mag er optreden voor een zeer bijzonder publiek. Ten slotte gaan de heren tijdens een avontuurlijke safari op zoek naar de Big Five.

Épisode 8 - Zaalshow

21 décembre 2023

Jacques en Urbanus sluiten hun wereldtournee af dicht bij huis, op de planken van de Gentse VIERNULVIER. Hun zeven reizen vormen de inspiratie voor een unieke zaalshow, waarbij de comedians voor het eerst het podium zullen delen. Ze blikken elk op hun eigen typische manier terug op het avontuur van hun leven.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...