Poster de la serie Jackson & Malone

Jackson & Malone

Non notée

Année : 2024

Nombre de saisons : 1

Genre(s) : Action, Comédie, Indie, Thriller

De serie van regisseur Max Porcelijn (Plan C) volgt twee detectives (Hans Teeuwen en Kevin Janssens) die de moord op drie bejaarde vrouwen onderzoeken. Het verhaal speelt zich af in het idyllische Spulne, waar drie bejaarde vrouwen bruut vermoord worden. Om de zaak op te lossen wordt besloten om het zwaarste middel in te zetten: detectives Jackson (Teeuwen) en Malone (Kevin Janssens) van de oppermachtige Dienst Extreme Misdaadbestrijding. Terwijl het tweetal steeds dieper wordt meegezogen in de wereld van de markante bewoners van Spulne, zullen ze om het mysterie te kunnen ontrafelen uiteindelijk ook hun eigen demonen onder ogen moeten komen.

Saisons

Jackson & Malone saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Episode #1.1

19 juillet 2024

De nieuwe burgermeester van Spulne wordt ingehuldigd, maar een duistere vondst stelt de burgermeester direct voor een uitdaging. De EMB mengt zich in het onderzoek naar wat er is gebeurd.

Épisode 2 - Episode #1.2

19 juillet 2024

Het dossier met Spulnenaren met strafblad levert aanwijzingen op. Madame Mouli krijgt hoog bezoek. Lex ontdekt iets interessants. En vertelt kapelaan Lindemann wel alles?

Épisode 3 - Episode #1.3

19 juillet 2024

Rianne probeert te ontspannen. Rik raakt verder gefrustreerd met het dorp en de EMB. En Mouli is ontevreden over het optreden van Malone.

Épisode 4 - Episode #1.4

19 juillet 2024

Een nieuwe ontdekking leidt tot een pittig verhoor. Dustin vertelt over de vorige geestelijk vader van het dorp. En wat doet Rianne 's nachts met haar vader?

Épisode 5 - Episode #1.5

19 juillet 2024

Malone worstelt met zijn vorige missie. Lex probeert een doorbraak te forceren. Een tragische gebeurtenis brengt Jackson en Malone verder op het goede spoor.

Épisode 6 - Episode #1.6

19 juillet 2024

Met alle feiten op tafel vindt het verhaal zijn ontknoping in het zuiden.

Vidéos

Jackson & Malone | Trailer | Vanaf 19 juli

19/07/2024

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...