Poster de la serie It Never Snows in the City

It Never Snows in the City

Non notée

Année : 2016

Nombre de saisons : 3

Durée moyenne d'un épisode : 25 minutes

Genre(s) : Comédie, Drame

Neus Perelló's internship in London has finished and she has to return to Palma. With no job or savings after 7 years in the British capital, the return to his mother's home will not be easy. Neither will be the reunion with her old friends, now accommodated in adulthood.

Saisons

It Never Snows in the City saison 1

Saison 1

It Never Snows in the City saison 2

Saison 2

It Never Snows in the City saison 3

Saison 3

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Episodi 1

4 décembre 2016

La tornada a Mallorca està resultant molt dura per Neus Perelló. No s’acostuma a la vida a ca sa mare, tampoc al seu germà, i els seus amics han canviat massa. Les seves expectatives es veuen completament frustrades i se sent sola i desorientada.

Épisode 2 - Episodi 2

4 décembre 2016

El projecte de blog de Neus comença a agafar força i ella també. Es reconcilia amb els seus amics i retroba un antic company de classe, Joan Rius.

Épisode 3 - Episodi 3

11 décembre 2016

Han passat unes setmanes, el projecte de Neus funciona i fa entrevistes a personalitats de la cultura, de Toni Gomila a Tomeu Penya.

Épisode 4 - Episodi 4

11 décembre 2016

La situació viscuda amb Joan ha desconcertat a Neus, que poc animada, té una entrevista amb Miquel Barceló. Carme, que està de baixa per una lesió al canell, resol acompanyar-la amb la furgoneta de son pare.

Épisode 5 - Episodi 5

18 décembre 2016

Neus ha començat a treballar a la ràdio. Aquestes setmanes ha estat entrevistant grans figures del panorama cultural balear i, finalment, entrevista la poeta Laia Martínez i López. A la ràdio no aconsegueix sentir-se a gust ni tampoc controlar els entrevistats, pels qui fàcilment se sent atacada i menyspreada.

Épisode 6 - Episodi 6

18 décembre 2016

Després dels dies de crisi existencial, tots els personatges s’acabaran donant una nova oportunitat.

Épisode 1 - El problema de viure a Palma

24 septembre 2018

Épisode 2 - L'enigma de les dues portes

10 janvier 2018

Épisode 3 - Un festiu insubstancial

8 octobre 2018

Épisode 4 - White Alquery

15 octobre 2018

Épisode 5 - Lisa

22 octobre 2018

Épisode 6 - Unes noces rurals

29 octobre 2018

Épisode 1 - Ferrerets

9 octobre 2019

La vida ha canviat molt per a Neus Perelló, sense témer-se’n viu a Mallorca, i la promesa d’una vida excepcional s’esmuny entre feines precàries.Carme i Joan Rius estan decidits a fer que la seva relació funcioni, i fer un pas endavant: decideixen deixar el pis de Carme i començar de nou, a un terreny neutral. Lluís vol recuperar l’estabilitat a la seva vida, i començar de nou sent ell mateix. La ruptura amb Fran, i el posterior projecte amb Vivian a White Alqueri el varen fer reflexionar i madurar, ara només fa falta posar-ho tot en marxa.Tot torna a començar, Neus i Lluís a la recerca del pis impossible, Carme i Joan Rius a la recerca d’una nova llar que confirmi que sí, que poden ser una parella normal.

Épisode 2 - No es lo que tengo, es lo que soy

16 octobre 2019

La trobada al carrer de Neus amb Clara Ingold ha tingut les seves conseqüències a les xarxes, Neus no ho pot sofrir, i li explica el seu enervament a Enric, que l’escolta pacient. El que no sap Neus,...

Épisode 3 - Fractura de peroné

23 octobre 2019

Neus desperta dolorida a l’hospital, però sobretot, desperta frustrada pel que li ha passat, i per com de precària és la seva vida en aquells moments: no se pot aferrar a res, les feines que fa no li cobreixen la baixa, i no té un lloc on viure i estar tranquil•la, on no depengui de ningú.Isabel li proposa que vagi a can Pasquale amb ella, que és el millor, i que així tot li serà més fàcil; però Neus no ho veu de cap manera, sent que la relació amb sa mare ja és prou coneguda per totes dues, i que no anirà bé. Finalment, resignada, es veu obligada a acceptar l’oferiment.

Épisode 4 - Menú per a dues persones

30 octobre 2019

Neus vol que la seva reclusió forçada per l’accident sigui, com a mínim, productiva, i després de donar-hi voltes es posa amb el treball de final de màster que té pendent. Per la seva banda, Lluís comença a muntar amb Vivian l’espectacle dels seus 25 anys de carrera. Isabel i Pasquale han sortit de cap de setmana a un hotel rural; i Neus, tota sola a ca seva, troba que és millor cridar a un xinès perquè li duguin menjar a casa, que dinar del que li ha deixat preparat Isabel.

Épisode 5 - Vampirs d'after

13 novembre 2019

Tot i que la cama rompuda està determinant la seva vida, Neus està decidida a canviar la dinàmica i aprofitar les circumstàncies per regenerar coses que no li agraden. Lluís decideix agafar la feina que li va proposar l’home antipàtic de la copisteria quan va anar a fer fotocòpies del seu currículum, i això el farà viure una experiència que el deixarà absolutament despullat; I Carme, després d’una situació del tot surrealista al forn, fa que tingui una gran idea arrel d’un objecte gens habitual que ha oblidat una de les visites de la tarda al forn.

Épisode 6 - Welcome to Mallorca

20 novembre 2019

Dos mesos després de l’atropellament, i ja recuperada, la vida de Neus és tranquil•la, més serena. Yúnez resulta ser un gran company de viatge, cada vegada té més bona relació amb les seves companyes de la universitat, i sembla que les coses comencen a arrencar.Per la seva banda, Lluís avança en l’espectacle que està preparant amb Vivian, i tot i les vacil•lacions d’arrencar un nou projecte, sembla que ja veuen alguna cosa clara del que arribarà a ser. Carme a la fi ha trobat la fórmula, és feliç fent el que fa i, sobretot, per com ho fa. Se sent lliure i motivada. El que no sap és que la seva relació sentimental no està en sintonia amb aquestes sensacions, i que Joan Rius veu les coses de manera molt diferent.

Épisode 7 - L'art no té límits

27 novembre 2019

La mort de Vivian ha resultat un cop duríssim per a tots, especialment per Lluís, que pren la iniciativa d’encarregar-se de l’organització del funeral, que se celebrarà a White Alquery.Neus, dins la seva inconsciència habitual, sembla no haver-se’n adonat de la transcendència del moment que estan vivint, i del dolor que està causant tot això a Lluís. Per la seva part, Carme, donada la seva personalitat, se preocupa molt de com està Lluís, i empatitza amb tot el que viu, i com ho viu, i, al contrari que Neus, és especialment comprensiva amb la situació en què queda a nivell personal. El funeral de Vivan Caoba, el seu comiat, com no podia ser d’una altra manera, no serà gens convencional, i estarà a l’alçada de la seva figura i de la seva carrera

Épisode 8 - En aquell temps que els animals parlaven

4 décembre 2019

L’arribada de la padrina resulta una sorpresa per a tots, ja que la relació entre Isabel i ella estava trencada des de feia anys. Neus ho viu com un gran impacte, perquè li provoca un profund record de les circumstàncies que varen sofrir quan son pare va partir de ca seva, i de com se les varen haver d’arreglar en aquelles condicions.

Épisode 9 - Una forta, una fluixa

11 décembre 2019

El fals funeral de Vivian ha tingut diverses conseqüències. Carme se sent dolguda amb Lluís per l’engany i ha constatat que Neus la determina en tot el que fa. Lluís, per la seva banda, sent remordiments del que va idear perquè l’acollida de l’espectacle no va com esperava, i perquè Carme va patir molt per ell; i Neus continua pensant que és Carme que li fa massa voltes a les coses. Tots tres es troben ara distanciats, enfadats.Neus, a la fi, ha trobat l’estabilitat al costat de Yúnez, un home divertit i sense complexos que la fa feliç; tot i això, té molts problemes per arrencar la novel·la que ha d’escriure per a Llúcia Ramis. A més, la tornada de la padrina continua sent un trasbals per a tota la família, tot i que una trobada casual amb ella farà que es tornin a estrènyer els llaços.

Épisode 10 - Hauria d'estar trista

18 décembre 2019

Neus està decidida a fer la novel·la, i ha resolt que necessita trobar un fil conductor i un tema que inspiri el que vol explicar. Per això comença el seu treball de camp després d’una conversa poc fructífera amb Llúcia Ramis, i el primer lloc on va és a la canera municipal. Lluís segueix sense confiar en ell mateix, i només troba la pau a White Alquery, devora aquells a qui sent que pot ajudar, i devora Vivian, a la que adora i que està en hores baixes pel fracàs del show commemoratiu dels seus 25 anys damunt els escenaris. Carme, després de la ruptura amb Joan Rius, se sent perduda, i necessita expressar els seus dubtes.

Épisode 11 - Que tot Palma se la begui

25 décembre 2019

Lluís proposa a Carme i Neus que l’acompanyin a tirar les cendres de Vivian al Gorg Blau.L’excursió-acampada es convertirà finalment en una mena d’aventura, en la que tots tres es sinceraran entre ells al bell mig de la Serra de Tramuntana. La relació torna a la normalitat, i això les fa sentir una altra vegada a gust, però ara toca tornar a casa.

Épisode 12 - Créixer va d'això

1 janvier 2020

A Neus se li acumula la feina, després de la nit accidentada en la que es va retrobar amb Pau Debon, té la novel•la de Llucia Ramis molt endarrerida, i s’haurà de concentrar per treure la història que vol contar endavant. A més, també s’ha d’enfrontar a la defensa del TFM que li ha fet Lídia, així que el dia promet convertir-se en una peripècia.Lluís, per la seva banda, es troba en un moment en què ha de prendre decisions, i la primera serà la de parlar amb Fran sobre el que sent i el que està vivint. Té dubtes sobre si la història entre ells ha acabat, i ho haurà de comprovar.Pel que fa a Carme, se’ns dubte la ruptura amb Joan Rius ha canviat alguna cosa profunda en el seu interior, vol ser una nova Carme, i prendrà decisions per fer-ho.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...