Poster de la serie Ik geloof in mij

Ik geloof in mij

Non notée

Année : 2020

Nombre de saisons : 3

Durée moyenne d'un épisode : 40 minutes

Genre(s) : Télé-réalité

Verschillende ras entertainers staan in Ik geloof in mij centraal. Ze willen niets anders dan hun droom najagen en het uitvoeren van hun ultieme passie: zingen en optreden.

Saisons

Ik geloof in mij saison 1

Saison 1

Ik geloof in mij saison 2

Saison 2

Ik geloof in mij saison 3

Saison 3

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

16 octobre 2020

In de eerste aflevering van Ik geloof in mij laten Rutger, Rene en Wally zien hoe zij hun route naar succes afleggen. Rene le Blanc, oftewel de Nederlandse Engelbert Humperdinck, is ervan overtuigd dat hij in het rijtje van de Toppers thuis hoort. Met zijn romantische nummers probeert hij al 30 jaar lang de harten van het grote publiek te stelen. Het is nu tijd voor erkenning en hij duikt daarom de studio in van sterrenproducer Edwin van Hoevelaak. Rutger van Barneveld zit al bijna 20 jaar in het vak maar heeft nog niet de successen geboekt waar hij zo op hoopt. Aan zijn repertoire en liedjes ligt het volgens hem niet. Hij mist alleen de mensen die in hem geloven. Wally Mac Key zingt al vanaf zijn geboorte. De hele dag spoken melodielijnen, fratsen en ideeën door zijn hoofd. Hij heeft als zanger ooit wel aan de roem geroken. Met zijn band Lemming had hij in de jaren 70 ondermeer met Father John een hit in handen. Nu wil hij als soloartiest ook weer schitteren.

Épisode 2 - Aflevering 2

23 octobre 2020

Ook in coronatijd wil Rutger van Barneveld zorgen dat mensen hem niet vergeten. Hij rijdt met zijn "Rutger komt naar je toe deze zomer" tour door de Bommelerwaard om op te treden. Een investering waar hij later de vruchten van hoopt te plukken. Ook werkt hij aan zijn eerste eigen geschreven nummer. De "Dutch Engelbert Humperdinck" René le Blanc bereidt zich voor op de opnames voor zijn videoclip van zijn nieuwste nummer "If I tell you" en we maken kennis met Dave van Well, een zanger in hart en nieren. Dave etaleert zijn talent elk weekend op feesten en partijen.

Épisode 3 - Aflevering 3

30 octobre 2020

De rasartiest Dario gaat al wat jaartjes mee, maar de echte doorbraak laat nog op zich wachten. Dario merkt dat zijn creativiteit het beste vloeit in de jacuzzi en zoekt hier dan ook zijn toevlucht voor het schrijven. René le Blanc organiseert een releaseparty om zijn nieuwste single aan het grote publiek te laten horen. Hij wil de single op ludieke wijze presenteren en zoekt in zijn netwerk naar een A-artiest die hem zijn nieuwste single kan overhandigen. René denkt groot en benadert Gordon, Wolter Kroes en Ben Kramer. Helaas zijn zij even druk, maar René weet uiteindelijk iemand te strikken. En we zien de artistieke Wally Mckey. Wally heeft een clip opgenomen maar mist nog wat specials effect. Samen met clip regisseur Ron en assistent Said maakt hij de clip af.

Épisode 4 - Aflevering 4

6 novembre 2020

René wordt vereeuwigd op het witte doek. Kunstenares en presentatrice Miriam Vleugels schildert en interviewt René voor het programma 'Creatief met Vleugels' van regionale omroep Parkstad. Dave draait zijn clip op een bijzondere locatie en met bijzondere danseressen. Rutger vindt het tijd voor een nieuwe bril en nieuwe strooifoto's.

Épisode 5 - Aflevering 5

13 novembre 2020

René krijgt van een trouwe fan een bijzonder cadeau: een billboard langs de A9 met daarop een levensgrote foto van René. Rutger krijgt de kans om zijn eerste eigen geschreven nummer te presenteren bij radiostudio Wild FM. En Dave legt de laatste hand aan zijn videoclip bij zijn nummer 'Mooie Heupen'. En dit doet hij op een wel hele bijzondere locatie: een dierenbegraafplaats.

Épisode 6 - Aflevering 6

20 novembre 2020

Giovanni Swikker is zestien jaar en zingt de sterren van de hemel. Gio is volgens eigen zeggen nog maar een van de weinigen die het levenslied met een snik ten gehore kan en wil brengen. Gio bereidt zich goed voor op de toekomst: hij neemt zangles en schrijft zijn eigen nummers zodat hij, als het ooit zo ver komt, het stokje over kan nemen van Danny de Munk. Rene le Blanc duikt de kiosk in en checkt de roddelbladen. Rutger organiseert zijn eigen hoofdpodium waar hij met zijn grote liefde Ivana het podium deelt en waar zij beiden hun nieuwste single ten gehore brengen. Dave kijkt naar de eerste beelden van zijn videoclip bij het nummer 'Mooie heupen'.

Épisode 7 - Aflevering 7

27 novembre 2020

René blikt terug op zijn deelname aan het programma en de wervelwind aan media-aandacht die hem hierdoor ten deel viel. Is dit de roem die hij voor ogen had? Het aantal views van zijn single gaat door het dak en hij wordt platgebeld. Er is zelfs een imitator van René te zien op YouTube. Rutger neemt de clip op bij het nummer 'blijf bij mij'. Zowel voor als achter de schermen speelt Ivana een belangrijke rol in deze clip. En Gio ontmoet eindelijk zijn grote idool Danny de Munk en grijpt meteen zijn kans om Danny zijn stem te laten horen.

Épisode 1 - Aflevering 1

8 mars 2021

De zeven rasartiesten uit vorig seizoen zijn terug. Vorig seizoen moesten de artiesten zwoegen om in de picture te komen én te blijven. En dat is gelukt! Ook nu worden de talenten op de voet gevolgd en delen ze lief en leed, van en naar het podium.

Épisode 2 - Aflevering 2

15 mars 2021

De scheuren in de relatie van Rutger en Ivana beginnen duidelijker te worden. Met het concert in de Ziggodome voor de deur twijfelt Rutger danig aan zijn keuze om het duet met Ivana te doen. De hit van René Le Blanc, "If I tell you", wordt uitgebracht op een draaiorgel, tot groot plezier van René. Dario Kreuger noemt zichzelf de grote boef van muziekland, zijn motto is dan ook "Beter goed gepikt dan zelf bedacht". Zo had hij ooit een hit met het lied 'De Clown' van Ben Cramer en 'Zij gelooft in mij' van André Hazes. Dario tovert nu de hit 'If I tell you' van zijn 'Ik geloof in mij'-collega René le Blanc om tot een uptempo feestnummer. Dario hoopt met dit nummer op de langverwachte doorbraak. Wally schrijft een nieuwe hit voor in de Ziggodome en Dave en Gio repeteren hun duet voor op de grote dag. Maar al snel blijkt dat grote Dave van Well een maatje te groot is voor de 17-jarige Gio.

Épisode 3 - Aflevering 3

22 mars 2021

De artiesten verzamelen zich in de Ziggodome voor het concert van hun leven. Een intiem concert voor een select publiek. Grote artiesten zijn hen voorgegaan, zo trad Danny Vera op voor dertig mensen en deed Ilse de Lange hetzelfde. En nu dus de rasartiesten van Ik Geloof In Mij. De artiesten zingen een aantal nummers solo én zijn aan een collega gekoppeld voor een duet. Zo zingt René le Blanc een duet met Dario, Rutger met zijn vriendin Ivana en Gio met Dave. Maar het duet tussen Dave en Gio blijkt een probleem. De grote Dave blijkt net een maatje te groot voor 17-jarige Gio. Gio wordt van het podium geblazen, maar Dave ziet het niet zitten om een toontje lager te zingen. Niels van Baarlen grijpt in en schrapt het duet. Tot grote woede van Dave, die dreigt op te stappen.

Épisode 4 - Aflevering 4

29 mars 2021

René kijkt terug op het concert in de Ziggodome. René weet, als gevierd artiest, dat je kritisch moet blijven en je eigen kwaliteit moet blijven waarborgen. Hij kijkt daarom veel van zijn optredens terug om ervan te leren, maar ook om er nog eens lekker van te genieten. Ook vliegt hij naar Milaan en Barcelona, waar hij inspiratie opdoet voor zijn nieuwe nummers. Dat hij dit met een flight simulator doet aan zijn eigen keukentafel mag de pret niet drukken. Rutger, of beter gezegd Ivana, heeft de knoop doorgehakt: het koppel gaat uit elkaar. Rutger is verdrietig, maar ziet ook weer nieuwe kansen; Een gekwetste ziel kan immers diepgaande emoties uiten via muziek. Hij pakt door en koopt een nieuw nummer. Dario zet het plan om het nummer van René "If I tell you" te pikken door. Hij gaat de studio in om het nummer in te zingen. Clipmaker Ron en zijn onnavolgbare camera-assistent Said zijn ook van de partij en draaien een videoclip van een nieuw en aanstormend duo: de Crazy Accordeons.

Épisode 5 - Aflevering 5

5 avril 2021

Clipmaker Ron en zijn onnavolgbare camera-assistent Said gaan op pad met Wally Mckey. Wally is een rasentertainer en weet een feetje te bouwen overal waar hij komt. 'Het is geen feest als Wally niet is geweest', is zijn gevleugelde uitspraak. Ron en Said draaien het laatste deel van zijn videoclip.; een country en western nummer waarin Wally de hoofdrol speelt. Hij doet dit samen met Miss Playboy, Miss Holland 2020 én een aantal gevaarlijke roofvogels. Weer blijkt dat René le Blanc meer noten op zijn zang heeft dan alleen zingen. Hij is ook tekstschrijver en produceert ook nummers voor anderen. Zo schreef hij ooit een nummer voor zijn Jolanda, "Dansen in de regen". René gaat een clip opnemen voor dit nummer. Rutger van Barneveld zit binnenkort twintig jaar in het vak en wil een groots evenement organiseren om dit heuglijk feit te vieren.

Épisode 6 - Aflevering 6

12 avril 2021

Nu Rutger heeft getekend bij een platenlabel, wordt alles rondom zijn artiestencarrière groots aangepakt. Rutger duikt de muziekstudio in om nummers in te zingen voor zijn nieuwe album. Rutger treft de laatste voorbereidingen voor zijn online jubileumconcert. Nu Ivana er niet meer is om de techniek van de livestream te begeleiden, ligt alles in handen van hemzelf. Zal het jubileumconcert een succes worden? Martin van Doorn is een rasentertainer uit Utrecht is na 25 jaar klaar om door te breken bij het grote publiek. Martin is, naar eigen zeggen goed in het zingen van de tweede stem, maar zal hij ooit doorbreken als leadzanger? René kan niet optreden, dus probeert hij via merchandise zijn fans en zijn portemonnee te plezieren.

Épisode 7 - Aflevering 7

19 avril 2021

Martin van Doorn doet zijn best bij het inzingen van zogeheten shout outs voor een housenummer. Daarnaast zingt hij bij een minioptreden bij een fan. René de Wit is ondernemer in hart en nieren en pakt alles aan om het product René Le Blanc uit te breiden tot een waar imperium. Daar kan een eigen wijn natuurlijk niet in ontbreken. René ondervindt hoe het nu écht is om bij de A-artiesten te horen, wanneer hij wordt herkend door de grote sterren. Rutger is geboekt om op te treden voor een drive-in restaurant bij hem in het dorp. Clipmaker Ron en zijn camera-assistent Said, vieren de opening van Rons kantoor. Niemand minder dan Dries Roelvink knipt het lintje door en er zijn optredens van Rutger van Barneveld en Wally McKey. Gio Swikker laat zichzelf gaan tijdens een intiem verrassingsoptreden voor een fan. Zijn fan is niet de enige die in deze aflevering verrast zal worden, Gio krijgt namelijk een wel heel bijzondere award uitgereikt.

Épisode 8 - Aflevering 8

26 avril 2021

Videoclipmaker Ron en zijn camera-assistent Said trekken alles uit de kast trekken om een grote, bekende zanger aan hun artiestenbestand toe te voegen. Rutger van Barneveld zit lekker in zijn vel en viert zijn 20-jarige jubileum met onder andere Gio Swikker in zijn voorprogramma. De Utrechter Martin van Doorn slaat een mediterraanse weg in en mag zijn zwoele, zomerse klanken ten gehore brengen tijdens een optreden. Het product René Le Blanc wordt groter en groter. Hij is erg leergierig en wil zich naast zijn zangcarrière, ook focussen op een carrière als presentator. Alle artiesten blikken terug op hun hoogtepunten en vertellen over hun toekomstplannen.

Épisode 1 - Aflevering 1

14 août 2021

Épisode 2 - Aflevering 2

21 août 2021

Épisode 3 - Aflevering 3

28 août 2021

Épisode 4 - Aflevering 4

4 septembre 2021

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...