Poster de la serie Hotel Romantiek

Hotel Romantiek

Non notée

Année : 2017

Nombre de saisons : 4

Durée moyenne d'un épisode : 60 minutes

Genre(s) : Comédie, Télé-réalité, Romance

The bachelors are introduced to each other in the first episode in a playful way. Every day the presenters organize activities for the bachelors. At the end of the day, the bachelors indicate a top 5 of bachelors. The two bachelors who put each other at number 1 will receive an overnight stay in a romantic location.

Saisons

Hotel Romantiek saison 1

Saison 1

Hotel Romantiek saison 2

Saison 2

Hotel Romantiek saison 3

Saison 3

Hotel Romantiek saison 4

Saison 4

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

9 février 2017

De vrijgezellen komen aan in Bergün, Zwitserland. De mannen en vrouwen maken op luidruchtige wijze kennis, en dat zullen de inwoners van Bergün geweten hebben. Bij het inchecken in het hotel brengt een "misverstand" met de sleutels alvast twee vrijgezellen dichter bij elkaar. Frances organiseert een kennismakingsspel op grote hoogte. Sven en Otto-Jan bedenken een slim plan om Jacky, de oudste dame in het gezelschap, te laten schitteren.

Épisode 2 - Aflevering 2

16 février 2017

Frances is benieuwd naar het wedervaren van Christiane en Jean-Pierre in de berghut en Otto-Jan probeert enkele kandidaten te koppelen rond een reusachtig kookfornuis. Vrijgezellen Ghislain, Jan, Stephanie en Mary worden getest op hun onderhandelingstalent. En een speeddate op de langste rodelbaan van Zwitserland doet menig hart sneller slaan.

Épisode 3 - Aflevering 3

23 février 2017

Tijdens een memorabele treinrit proberen Otto-Jan en Sven de drie bedeesde vrijgezellen Charles, Herman en Bert via spitstechnologie om te toveren tot echte Casanova's. Ondertussen zorgt Frances voor een gezonde geest in een gezond lichaam met een goede portie ochtendgymnastiek. Na zijn nacht in de berghut met Betty, zit weduwnaar Pierre met veel vragen. Vrijgezel Jean rijdt nog graag met de wagen, dus gaat Sven op zoek naar enkele partners die hem de weg door het pittoreske Bergün moeten wijzen.

Épisode 4 - Aflevering 4

2 mars 2017

Het Zwanenmeer wordt overvallen door een stortbui, maar het vuur tussen Herman en Carola brandt gelukkig nog steeds. Sven test de jaloeziedrempel van Jean-Pierre, terwijl Otto-Jan en Frances een oude Zwitserse legende evoceren met behulp van een aardappelkanon. Onder impuls van Sven leggen de vrijgezellen al jodelend hun ziel bloot. En vijf mannelijke vrijgezellen proberen tijdens een barbecue-proef zoveel mogelijk vrouwen het water in de mond te doen krijgen.

Épisode 5 - Aflevering 5

9 mars 2017

Frances, Sven en Otto-Jan breken zich het hoofd over wat zich in de berghut heeft afgespeeld. Sven wil enkele singles koppelen en organiseert een romantisch tochtje op Segways. Maar de viriele rij-instructeur heeft zijn zinnen op een van de dames gezet en dreigt stokken in de wielen te steken. In het openluchtzwembad proberen de mannen indruk te maken op de vrouwen, met gevaar voor eigen leven. En een schildersessie op de Albula-pas zorgt voor romantische taferelen.

Épisode 6 - Aflevering 6

16 mars 2017

Iedereen is benieuwd naar de terugkeer van het onverwachte koppel in de berghut. Sven werkt zich uit de naad om een treinrit op de legendarische Bernina-express nog onvergetelijker te maken. Herman stijgt boven zichzelf uit om het hart van Carola te winnen.

Épisode 7 - Aflevering 7

23 mars 2017

Het laatste koppel doet het licht uit in de berghut. Met een bezoek aan Heididorp maakt Otto-Jan een kinderdroom waar. Wie niet als single naar huis wil, kan zijn laatste kans grijpen op het afscheidsbal. Welke koppels deze trip uiteindelijk heeft opgeleverd, en hoe het hen nadien is vergaan, komen Frances, Sven en Otto-Jan te weten op het reüniefeest een half jaar later.

Épisode 1 - Aflevering 1

8 février 2018

Grote roze wolken pakken samen boven de Portugese kust. In de haven dobbert de zwaan op het ritme van de fado. En achter de wolken schijnt de zon. Dertien vrijgezelle heren en net zoveel single dames checken dit voorjaar in bij Hotel Römantiek op zoek naar een nieuwe liefde. Otto-Jan Ham, Frances Lefebure en Sven de Leijer nemen hen bij de hand op de reis van hun leven. Met behulp van subtiele serenades, zelfgemaakte tapenades, masculiene massages en erotische filmpassages krijgen ze zelfs de oudste zintuigen weer op scherp, en aan boord van buggy's, boten, zwanen en bananen, komt de lang verstoken romantiek weer tot bloei. Want je bent nooit te oud voor de liefde van je leven.

Épisode 2 - Aflevering 2

15 février 2018

Van liefde alleen kan een schoorsteen niet roken en dus smeden Otto-Jan, Sven en Frances bij zonsopgang nieuwe plannen om de dertien mannen en vrouwen op leeftijd de tijd van hun leven te bezorgen. Dicht, heel dicht, bij elkaar gaat het richting het pittoreske centrum voor een heuse dorpssafari. En na de siësta is er tijd voor dreamdates, wedstrijdjes in een varkensblaas of waterpret op de funny banana.

Épisode 3 - Aflevering 3

22 février 2018

Dertien vrijgezelle heren en net zoveel single dames checken dit voorjaar in bij Hotel Römantiek op zoek naar een nieuwe liefde. Otto-Jan Ham, Frances Lefebure en Sven de Leijer nemen hen bij de hand op de reis van hun leven.

Épisode 4 - Aflevering 4

1 mars 2018

Dertien vrijgezelle heren en net zoveel single dames checken dit voorjaar in bij Hotel Römantiek op zoek naar een nieuwe liefde. Otto-Jan Ham, Frances Lefebure en Sven de Leijer nemen hen bij de hand op de reis van hun leven.

Épisode 5 - Aflevering 5

8 mars 2018

Frances, Sven en Otto-Jan nemen de hele bende mee naar naar de Slide & Splash, een enorm zwemparadijs aan de Portugese kust. The Big Wave, de Kamikaze, de River Ride en de Banzai, het zijn maar enkele van de vele attracties die het park rijk is.

Épisode 6 - Aflevering 6

15 mars 2018

Dertien vrijgezelle heren en net zoveel single dames checken dit voorjaar in bij Hotel Römantiek op zoek naar een nieuwe liefde. Otto-Jan Ham, Frances Lefebure en Sven de Leijer nemen hen bij de hand.

Épisode 7 - Aflevering 7

22 mars 2018

Dertien vrijgezelle heren en net zoveel single dames checken dit voorjaar in bij Hotel Römantiek op zoek naar een nieuwe liefde. Otto-Jan Ham, Frances Lefebure en Sven de Leijer nemen hen bij de hand.

Épisode 8 - Aflevering 8

29 mars 2018

De laatste dag breekt aan in Hotel Römantiek. Portugal neemt samen met ons afscheid van een bijzondere groep vrijgezellen op leeftijd. De voorbije weken beleefden ze er de tijd van hun leven. Maar aan alle schone liedjes komt een eind. Dat weet iedereen die een dagje ouder wordt.

Épisode 1 - Aflevering 1

30 janvier 2019

Hotel Romantiek opent voor dit nieuwe en derde seizoen de poorten naar het mysterieuze oosten. Want diep in de Sahara en badend in een sfeer van duizend-en-een-nacht gaan acht mannen en zestien vrouwen op zoek naar een liefdevolle oase. Geen fata morgana's voor Sven, Otto-Jan en Frances, want zij trekken met hun karavaan oudere reisgezellen dwars door de woestijn voor het avontuur en de liefde van hun leven.

Épisode 2 - Aflevering 2

6 février 2019

Terwijl de Mystery Mannen op de loer liggen, leren de mannelijke en vrouwelijke vrijgezellen elkaar beter kennen.

Épisode 3 - Aflevering 3

13 février 2019

De Mystery Mannen komen voor het eerst in contact met de vrouwelijke vrijgezellen. Verder racen de vrouwen letterlijk om de harten van de mannen, en verkennen ze de toeristische trekpleisters van Tozeur.

Épisode 4 - Aflevering 4

20 février 2019

De mannelijk en vrouwelijke vrijgezellen krijgen vers bloed in de groep. Of zoals Sven het zegt: "vers bloed in oude zakken": welkom Mystery Mannen!

Épisode 5 - Aflevering 5

27 février 2019

Hotel Romantiek opent voor dit nieuwe en derde seizoen de poorten naar het mysterieuze oosten. Want diep in de Sahara en badend in een sfeer van duizend-en-een-nacht gaan twaalf mannen en zestien vrouwen op zoek naar een liefdevolle oase. Geen fata morgana's voor Sven, Otto-Jan en Frances, want zij trekken met hun karavaan oudere reisgezellen dwars door de woestijn voor het avontuur en de liefde van hun leven.

Épisode 6 - Aflevering 6

6 mars 2019

Een spelletje levende zeeslag, broodbakken in de woestijn, een heuse pyjamaparty, en een dolgelukkig paar dat een zwaanrit richting woestijn ondergaat. Maar wie wordt het?

Épisode 7 - Aflevering 7

13 mars 2019

Anne-Marie en Roland hebben een prachtige avond gehad in de zwaan. Verder ontluikt de liefde tussen Maria & Herwig en Mariola & Aurèle.

Épisode 8 - Aflevering 8

20 mars 2019

In de laatste aflevering komen we te weten wie alleen naar huis gaat, en wie toch nog enkele dagen in een sfeer van liefde vertoefd in Tunesië.

Épisode 1 - Aflevering 1

4 septembre 2022

14 vrouwen en 14 mannen van boven de 65 gaan op zoek naar de liefde van hun leven. Ze hebben 8 dagen om elkaar te leren kennen in het feeërieke Cappadocië. Gloria, Sven en Philippe doen er alles aan om dat te verwezenlijken. De 3 reisbegeleiders vangen de vrouwen op in de luchthaven, maar van de mannen is geen spoor. Gelukkig ontdekken de vrouwen al snel een andere manier om de vrijgezelle mannen te leren kennen. Op het einde van de eerste dag mogen 1 vrouw en 1 man samen de nacht doorbrengen op een exclusieve locatie.

Épisode 2 - Aflevering 2

11 septembre 2022

Het wonderlijke rotslandschap van Cappadocië is het decor voor 14 romantische dates. Aan de barbecue bewijzen de vrouwen hoe geëmancipeerd ze zijn en de groep onderzoekt of de clichés over Turkije wel allemaal kloppen. Op het einde van de dag mogen 1 vrouw en 1 man samen de nacht doorbrengen op een exclusieve locatie.

Épisode 3 - Aflevering 3

18 septembre 2022

De jeugdfoto's van de mannen en een exclusief vervoersmiddel doen alle vrouwenharten sneller slaan. En terwijl enkele kandidaten zich van hun meest kunstzinnige kant laten zien, opent een mysterieuze hotelkamer zijn deuren voor 2 romantische zielen. Op het einde van de dag mogen 1 vrouw en 1 man samen de nacht doorbrengen op een exclusieve locatie.

Épisode 4 - Aflevering 4

25 septembre 2022

Op een paardenranch wordt het vertrouwen van de koppels in elkaar stevig op de proef gesteld. Het beroemdste pretpark van Cappadocië opent zijn deuren voor de groep en een reuzengroot gezelschapsspel levert verrassende resultaten op. Aan het einde van de dag mogen 1 vrouw en 1 man samen de nacht doorbrengen op een exclusieve locatie.

Épisode 5 - Aflevering 5

2 octobre 2022

De groep maakt kennis met de meest romantische wandelroute van Turkije. En de zoektocht naar het geheim van kamer 301 nadert zijn ontknoping. Op het einde van de dag mogen 1 vrouw en 1 man samen de nacht doorbrengen op een exclusieve locatie.

Épisode 6 - Aflevering 6

9 octobre 2022

Een quadrace doet het stof hoog opwaaien op de indrukwekkende hoogvlaktes van Cappadocië. En enkele mannen doen een beroep op de versiertrucs van Philippe en Sven om een vrouwenhart voor zich te winnen. Op het einde van de dag mogen 1 vrouw en 1 man samen de nacht doorbrengen op een exclusieve locatie.

Épisode 7 - Aflevering 7

16 octobre 2022

Enkele koppels moeten voor het eerst de brokken lijmen. En terwijl 3 vrouwen de mannen imponeren met hun fijne motoriek, laait de passie hoog op in enkele douchecabines. Op het einde van de dag mogen 1 vrouw en 1 man samen de nacht doorbrengen op een exclusieve locatie.

Épisode 8 - Aflevering 8

23 octobre 2022

Op de laatste dag ondernemen enkele vrijgezellen een ultiem charmeoffensief. Gloria, Sven en Philippe wuiven de groep uit met een spectaculaire verrassing. Wie blijft er uiteindelijk als koppel over na 8 dagen in Hotel Romantiek? En welke koppels houden enkele maanden na de opnames nog stand?

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...