Poster de la serie Hoodie

Hoodie

4.5/5

Année : 2020

Nombre de saisons : 3

Durée moyenne d'un épisode : 12 minutes

Genre(s) : Enfant, Famille

Follows Pieter, a young guy from Brussels with a great talent: parkour! Jumping and running over the rooftops is his favorite thing to do. Pieter uses his skills to play the superhero, and thus fights all the injustice in his Brussels neighborhood. Fortunately, he doesn't have to do this all alone, because Pieter gets help from his friends Flo, Basim and Kenza.

Saisons

Hoodie saison 1

Saison 1

Hoodie saison 2

Saison 2

Hoodie saison 3

Saison 3

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

2 mars 2020 - 4.5/5

Nadat Flo overvallen wordt door een mysterieuze jongen, vermoedt ze dat haar buurjongen Pieter iets te verbergen heeft. Ze zweert hem te ontmaskeren. Kenza krijgt de opdracht haar ongehoorzame neefje Basim in de gaten te houden. Ondanks zijn hoogtevrees wordt Pieter uitgedaagd door Soufian om de Black Building te springen.

Épisode 2 - Aflevering 2

3 mars 2020 - 3/5

Flo zet de achtervolging op Pieter in. Kenza wil het imago van Marokkanen verbeteren en probeert Basim in toom te houden. Maar Basim wil zijn pranks kunnen uitvoeren en besluit zijn vervelende nichtje af te schudden. Pieter gaat de uitdaging om de Black Building te springen aan, maar wordt daarbij samen met Soufian gespot door Flo en Basim.

Épisode 3 - Aflevering 3

4 mars 2020 - 3/5

Flo en Basim gaan op onderzoek uit en ontdekken Soufians crimineel verleden. Onschuldige Kenza raakt door Basim's kattenkwaad in de problemen en moet zich nu zelf uit de nesten zien te werken. Pieter en Soufian ontsnappen op het nippertje aan de politie, maar niet zonder ernstige gevolgen.

Épisode 4 - Aflevering 4

5 mars 2020 - 3/5

Vanwege het ongeval met de baksteen wil Pieter stoppen met parkour. Net wanneer Soufian hem het meest nodig heeft, laat Pieter hem zitten. Kenza belooft Basim voor één dag met rust te laten, maar merkt dat hij zich geheimzinnig begint te gedragen. Ondanks zijn voornemen gebruikt Pieter toch parkour om onrecht te bestrijden. Flo en Basim vatten hem daarbij op het verkeerde moment en zien hem aan als crimineel.

Épisode 5 - Aflevering 5

9 mars 2020 - 3/5

Flo en Basim willen Pieter verlinken bij de politie, maar Pieter is hen te slim af. Flo drijft hun onderzoek te ver waardoor Basim de 'flopstop' inlast. Door Basims geheimzinnige gedrag probeert Kenza hem ondanks de afspraak in het oog te houden. Wanneer Soufian het wil uitpraten met Pieter, ontdekt hij dat diens moeder een politieagente is.

Épisode 6 - Aflevering 6

10 mars 2020 - 3/5

Soufian confronteert Pieter met het geheim over zijn moeder. Flo en Basim bedenken een nieuw plan om Pieter te ontmaskeren en maken er hun Pay-it-Forward-project van. Helaas worden ze betrapt door Kenza die hun plan veel te riskant vindt. Na de ruzie met Soufian springt Pieter de Black Building. Dit loopt niet goed af

Épisode 7 - Aflevering 7

11 mars 2020 - 3/5

Pieter ontsnapt op het nippertje aan een val dankzij Soufian. De vrienden leggen het bij. Maar Pieter wordt wel geconfronteerd met pijnlijke herinneringen. Kenza ziet het goede in het plan van Flo en Basim en besluit hen te helpen. Wat ze echter niet weet is dat dit stiekem hun Pay-it-forward-opdracht is. Ze zetten een val voor Pieter, maar ontdekken dat hij niet is wie ze dachten dat hij was.

Épisode 8 - Aflevering 8

12 mars 2020 - 3/5

Pieter krijgt de overvaller te pakken. Dankzij zijn heldendaad slaagt Dorien er in de crimineel op te pakken waardoor ze beloond wordt op het werk. Basim gooit Pieters spectaculaire sprong op het internet waarna hij de anonieme held wordt geroemd. Soufian herkent de parkour moves. Pieter besluit, samen met Flo, dat hij Hoodie wordt.

Épisode 9 - Aflevering 9

16 mars 2020 - 3/5

Pieter zet zijn heldendaden voort, maar weigert de hulp van Flo en Basim. Dorien ziet het internetfilmpje, maar weet niet dat het Pieter is. Kenza is verontwaardigd wanneer ze Flo en Basims plan om Pieter tot held te maken ontdekt. Pieter hoort van een inbreker in de buurt en wil er achteraan, maar Flo wil deel uitmaken van het plan om haar Pay-it-Forward-opdracht te doen slagen.

Épisode 10 - Aflevering 10

17 mars 2020 - 5/5

Flo zet Pieter onder druk, maar Pieter blijft haar medewerking weigeren. Kenza wil ook graag de criminaliteit bestrijden en besluit om Flo en Basim te helpen. Dankzij de raad van Kenza slaagt Flo er in Pieter te overtuigen om samen in team Hoodie te stappen.

Épisode 11 - Aflevering 11

18 mars 2020 - 5/5

Pieter laat zich meedrijven in het Hoodie-plan, maar raakt al snel geïrriteerd door Flo's opdringerige telefoontjes. Al zijn zorgen vallen weg wanneer het team een eed aflegt om hem nooit te verlinken. Maar dan dreigt zijn moeder hem te betrappen.

Épisode 12 - Aflevering 12

19 mars 2020 - 5/5

Team Hoodie krijgt zijn eerste oproep. Tijdens hun missie proberen ze de inbreker te pakken met behulp van teamwork. Helaas is het team nog niet op elkaar afgestemd. Hoodie moet alles doen om te ontkomen van de inbreker, maar komt onder schot te staan door zijn moeder.

Épisode 13 - Aflevering 13

23 mars 2020 - 5/5

Door de gefaalde missie is het team ontmoedigd. Hoodie zorgt voor spanningen tussen Pieter en zijn moeder. Net wanneer de bende uit elkaar dreigt te vallen vindt Pieter de aanpak om Roodkapje te pakken: 's avonds samen paraat staan. Met nieuwe afspraken wordt team Hoodie eens zo sterk, maar 's avonds weg geraken blijkt niet simpel. Kenza neemt het risico de rol van Hoodie op zich te nemen.

Épisode 14 - Aflevering 14

24 mars 2020 - 5/5

Kenza bevrijdt Pieter van zijn moeder, zodat het team op jacht kan naar Roodkapje, de dief die hun wijk teistert. Wanneer Pieter een bevel van Flo negeert, dreigt het plan te mislukken, maar de dief wordt toch opgepakt door de politie. Het team viert de overwinning terwijl Pieter contact zoekt met Soufians vriendin, Morena. Maar dan ontdekken Kenza en Basim dat Roodkapje weer vrij rondloopt.

Épisode 15 - Aflevering 15

25 mars 2020 - 5/5

Het is een grote klap voor het team dat Roodkapje is vrijgelaten. Basim en Kenza ontdekken waar hij zal toeslaan en proberen hem een stap voor te zijn. Wanneer Flo en Pieter botsen, probeert Kenza de vrede te bewaren. Ze zetten hun missie om Roodkapje te pakken opnieuw in, waarbij Roodkapje lelijk gewond raakt, maar nog altijd roekeloze risico's neemt.

Épisode 16 - Aflevering 16

26 mars 2020 - 5/5

Roodkapje ontsnapt alsnog uit Hoodie's klauwen, maar het leidt tot een nieuwe confrontatie tussen Hoodie en Dorien. Wanneer Pieter steeds verder van zijn moeder drijft, merkt hij dat zijn vader juist Hoodie steunt. Maar dan ontdekt het team dat achter Roodkapje een hele bende schuilt, de Redkets.

Épisode 17 - Aflevering 17

30 mars 2020 - 5/5

Flo stuurt Basim op onderzoek uit in de Pit - de meest gevreesde buurt van Brussel - om de Redkets te ontmaskeren, maar hij komt in de problemen. Wanneer Pieter vermoedt dat de bende parkour kan, vreest hij dat Soufian hier iets mee te maken heeft. Soufian kan Pieters wantrouwen wegwerken, maar zonder dat Pieter het beseft, blijkt Soufian toch de bendeleider te zijn.

Épisode 18 - Aflevering 18

31 mars 2020 - 5/5

Morena vermoedt dat Soufian Hoodie is. Basim geeft Kenza een spoedcursus liegen, maar dit lijkt een onmogelijke missie. Dorien zoekt contact met Hoodie en wil dat hij zich aangeeft. Ondertussen sturen de Redkets een dreigboodschap, waarna Pieter zijn geheim bij zijn moeder wil opbiechten. Dorien zet hem onbewust op een ander idee waarmee ze de Redkets schaakmat kunnen zetten.

Épisode 19 - Aflevering 19

1 avril 2020 - 5/5

Kenza's eerlijkheid wordt op de proef gesteld wanneer het team haar dringend nodig heeft. Wanneer Hoodie in de val van de Redkets dreigt te lopen, kan Kenza hem op het nippertje redden. Er lijkt meer te bloeien tussen Pieter en Morena, waardoor Flo kampt met gevoelens die ze niet kan plaatsen. Net wanneer Basim zich verslagen voelt, komt hij tot een belangrijke ontdekking.

Épisode 20 - Aflevering 20

2 avril 2020 - 5/5

Pieter gaat op onderzoek uit om de naam van een Redket te achterhalen. Ondertussen dringt de deadline van Flo's Pay-it-Forward-opdracht. Morena zoekt Pieter op om hun vriendschap op te klaren, wat uiteindelijk leidt tot een kus. De stikjaloerse Flo neemt wraak op Pieter door de opdracht in te dienen, met alle gevolgen van dien. Ook Soufian ziet de kus en is er niet van gediend.

Épisode 21 - Aflevering 21

6 avril 2020 - 5/5

Flo heeft spijt dat ze Pieter wilde verlinken en probeert samen met Basim hun Pay-it-Forward- opdracht te wissen. Kenza is razend, maar stapt toch mee in het plan om Hoodie te redden. Ondertussen verzwijgt Pieter voor Soufian dat hij Morena gekust heeft, waardoor Soufian zich wil wreken. Zo wordt Team Hoodie recht in de val geleid.

Épisode 22 - Aflevering 22

7 avril 2020 - 5/5

Flo stuurt Basim op pad om Hoodie te beschermen. Basims onzekerheid neemt de overhand waardoor hij het team in de steek laat. Flo wordt geconfronteerd met haar gevoelens voor Pieter en wil hem beschermen, maar Kenza maakt het Flo onmogelijk wanneer ze hem recht op het hol van de Redkets afstuurt.

Épisode 23 - Aflevering 23

8 avril 2020 - 5/5

Flo vecht tegen haar gevoelens, maar wint Pieters vertrouwen waardoor ze dichter naar elkaar groeien. Net wanneer Basim de moed verloren heeft, krijgt hij een geniaal idee waarmee hij zijn dapperheid kan bewijzen. Basim verklapt per ongeluk aan Pieter de harde waarheid: Flo wilde Pieter er inluizen.

Épisode 24 - Aflevering 24

9 avril 2020 - 5/5

De voordien doodeerlijke Kenza slaagt er in Basims leugenaarskunsten te overtreffen. Ondanks de confrontatie met Flo's bedrog, zet Pieter zijn heldenleven verder. Daarbij ontstaan helse spanningen tussen de twee, die Flo niet kan plaatsen. Wanneer Pieter ontdekt dat Soufian de Redket-leider is, stort zijn hele wereld in.

Épisode 25 - Aflevering 25

13 avril 2020 - 5/5

Flo vreest dat ze Pieter aan het verliezen is en wil hun ruzie oplossen. Pieter is ontdaan door Soufians bedrog en zoekt steun bij Morena, maar die heeft een totaal andere visie. Basim ontdekt dat zijn filmpjes geld opleveren, maar houdt dit voor zich. Flo wil een punt achter de vriendschap met Pieter zetten, maar ontdekt dat Pieter in totale paniek is en haar steun hard nodig heeft.

Épisode 26 - Aflevering 26

14 avril 2020 - 5/5

Kenza vreest dat Pieter Soufian niet aankan en doet Flo inzien dat Pieters veiligheid belangrijkste is nu. Wanneer Fajah slachtoffer wordt van de Redkets, ontdekt Pieter dat zijn team hem bewust niet opriep voor een actie, uit veiligheid. Pieter vindt een oplossing om Soufian wel aan te kunnen, met behulp van Ezra.

Épisode 27 - Aflevering 27

15 avril 2020 - 5/5

Dankzij Ezra en zijn vrienden staat Team Hoodie sterker, maar Pieter moet nog harder liegen tegen zijn moeder om zijn geheim te beschermen. Tot Flo's jaloezie wil Kenza Pieter onder vier ogen spreken om belangrijke kwetsbare info over Soufian te vinden. Pieter heeft één ding voor zijn team verzwegen dat nu dankzij Soufian viraal gaat: het filmpje van de dakpan op Marilijn.

Épisode 28 - Aflevering 28

16 avril 2020 - 5/5

Kenza verplicht Basim zijn geld-geheim op te biechten aan het team. De razende Dorien zoekt naar aanwijzingen om Hoodie op te pakken. Flo kan Pieter niet in toom houden en vraagt wanhopig Basim om hulp. Maar die wordt door Pieter meegesleept naar de Pit om Soufian te jennen met een groot Hoodie-logo, waardoor niet enkel Soufian maar heel Vrijbeek tegen Hoodie keert.

Épisode 29 - Aflevering 29

20 avril 2020 - 5/5

Pieters roekeloze actie leidt tot grote ergernis bij Flo. Kenza wordt tijdens het binnen sneaken betrapt door Nabil en dat heeft gevolgen. Kenza dwingt Basim om samen met haar uit het team te stappen. Flo klampt zich wanhopig vast aan Pieter om Team Hoodie niet volledig te laten verdwijnen. Dorien ontdekt dat Hoodie politie-oproepen onderschept en wil hem in de val lokken.

Épisode 30 - Aflevering 30

21 avril 2020 - 5/5

Pieter kan maar op het nippertje ontsnappen van Doriens val, maar raakt gewond door Ezra die Hoodie achtervolgt. Nu Kenza uit het team ligt, verveelt ze zich stierlijk. Ondertussen verliest Flo zich in haar gevoelens voor Pieter. Dorien confronteert Pieter met de eindeloze oorlog tussen de Redkets en Hoodie waardoor Pieter besluit om vrede te sluiten met Soufian.

Épisode 31 - Aflevering 31

22 avril 2020 - 5/5

Pieter hoort dat Soufian uit de Redkets is gestapt waarop hij ook stopt met Hoodie. Flo volgt Kenza's raad op en vraagt Pieter op date. Ondertussen begint Kenza uit verveling pranks uit te halen met Basim. Morena vertelt Soufian dat Hoodie gestopt is, maar komt daarna pas erachter dat Soufian nog steeds de Redkets leidt.

Épisode 32 - Aflevering 32

23 avril 2020 - 5/5

Flo en Kenza realiseren zich dat ze meer gemeen hebben dan ze dachten. Dorien komt dichterbij Hoodie en denkt zelfs in de richting van Pieter. Pieter zoekt Soufian op om de vrede te bezegelen, maar ontdekt dat Soufian een evil masterplan heeft uitgewerkt. Dorien onderzoekt Pieters kamer, in de vrees dat hij wel eens Hoodie zou kunnen zijn.

Épisode 33 - Aflevering 33

27 avril 2020 - 5/5

Pieter wil met het team wraak nemen op Soufian. Kenza wil er niets mee te maken hebben, maar kan het niet laten Soufians plan te ontcijferen. Basim ontdekt dat Flo gevoelens heeft voor Pieter. Het team vindt te weinig info in Soufians plan, dus Pieter wil terug vriendschap sluiten met Soufian, om stiekem info te winnen.

Épisode 34 - Aflevering 34

28 avril 2020 - 5/5

Pieter probeert Soufians vertrouwen te winnen, waarvoor hij liegt dat Flo zijn lief is. Kenza bewaakt in haar eentje het huis van Soufians eerste slachtoffer, maar Nabil maakt het haar niet gemakkelijk. Soufian test Pieters loyauteit door hem te laten stelen. Tot grote teleurstelling van het team slaagt Pieter in de test.

Épisode 35 - Aflevering 35

29 avril 2020 - 5/5

Kenza volgt Soufians eerste slachtoffer. De communicatie in het team verloopt stroef, terwijl Soufian Pieter opnieuw laat stelen, nu met een Redket erbij. Pieter vraagt Kenza's hulp om de gestolen portemonnee weer bij de eigenaar te krijgen. Pieter ontdekt dat de Redkets nog bestaan en sterker zijn dan ooit, maar begint te worstelen met zijn vriendschap voor Soufian.

Épisode 36 - Aflevering 36

30 avril 2020 - 5/5

Doordat Pieter contact met het team verbreekt, vrezen Flo en Basim dat hij een Redket zal worden. Kenza brengt de gestolen portemonnee terug bij de eigenaar maar wordt zelf aangezien als dief. Flo en Basim hebben reden te denken dat Pieter nu Redket is, maar dan daagt Pieter op met alle info en een plan om de Redkets te pakken.

Épisode 37 - Aflevering 37

4 mai 2020 - 5/5

Pieter 'helpt' de Redkets bij hun grote slag op het buurtfeest, maar wordt stiekem bijgestaan door Team Hoodie zodat die nadien de politie op het Redket-kamp kunnen afsturen. Het lijkt te werken, maar Flo panikeert omdat ze Pieter kan verliezen. Uit angst saboteert ze het plan achter de rug van het team, waardoor Soufian ontdekt dat Pieter dubbelspel speelde en de Redkets ontsnappen.

Épisode 38 - Aflevering 38

5 mai 2020 - 5/5

De mislukking weegt zwaar op het team. Terwijl Kenza en Pieter aan zichzelf twijfelen, ondekt Basim wat Flo deed, en confronteert hij haar met haar verliefdheid voor Pieter. Dankzij Soufian volgt Dorien Flo en Basim tot in het Hoodie-honk, waar ze hen betrapt tussen de Hoodie-spullen. Pieter ontdekt dat Fajah weet dat hij Hoodie is.

Épisode 39 - Aflevering 39

6 mai 2020 - 5/5

Fajah belooft te zwijgen over Hoodie, als Pieter met hen komt eten als gezin. Kenza verwijt Basim dat het honk door hem ontdekt is, maar voelt zich schuldig wanneer zijn onschuld bewezen wordt. Flo wordt ondervraagd door Dorien, maar ontkent dat ze iets met Hoodie te maken heeft. Dorien regelt een huiszoeking bij Flo om de lader van Basims laptop te vinden.

Épisode 40 - Aflevering 40

7 mai 2020 - 5/5

Het team denkt dat ze afscheid van elkaar te moeten nemen, maar Basim slaagt erin bij de politie de laptop te wissen. In de roes van de overwinning wil Flo eindelijk haar liefde aan Pieter verklaren, maar komt er niet toe omdat Pieter woest is dat zij het buurtfeestplan saboteerde. Wanneer Pieter weer thuiskomt, zit er onverwacht bezoek bij Dorien: Soufian.

Épisode 41 - Aflevering 41

11 mai 2020 - 5/5

Soufian geeft zijn nederlaag toe en belooft Vrijbeek met rust te laten, maar Pieter kan niet geloven dat Soufian zomaar wil stoppen. Flo biecht haar fout op aan Kenza, die verrassend begripvol reageert. Kenza zoekt een manier om Basim zich beter te doen voelen na zijn grote offer, maar Basim blijkt geen steun nodig te hebben, en surft arrogant op de roes van de overwinning.

Épisode 42 - Aflevering 42

12 mai 2020 - 5/5

Uit angst dat Soufian een gevaarlijker pad wil betreden om zijn gezin te helpen, besluit Pieter Soufian te helpen. Flo wil zich bij Pieter verontschuldigen in een brief. Kenza regelt dat het honk weer beschikbaar is. Daar vertelt Pieter zijn team het nieuwe plan: Soufian helpen met het geld van de Basims video's.

Épisode 43 - Aflevering 43

13 mai 2020 - 5/5

Basim en Kenza zijn tegen het geldplan. Flo ziet haar kans het goed te maken met Pieter, en geeft zich helemaal om hen te overtuigen. Wanneer Basim het geld al verbrast blijkt te hebben, moet het team nieuw geld vinden. Flo en Kenza willen hoofddoeken verkopen voor 'een schoolproject'. Basim en Pieter willen een nieuwe Hoodie-video maken.

Épisode 44 - Aflevering 44

14 mai 2020 - 5/5

Flo en Kenza's plan werkt succesvol, maar door een enthousiaste actie van Flo verliezen ze al hun geld. Pieter en Basim hebben meer succes met hun filmpje. Basim raakt overtuigd dat hij in contact staat met 'the Force' wanneer al zijn ideeen lijken te lukken. Dankzij hem verzamelen ze een groot deel van het geld, maar Basims 'winning mood' zorgt voor betrapping bij Dorien.

Épisode 45 - Aflevering 45

18 mai 2020 - 5/5

Het team probeert zo snel mogelijk Basim buiten verdenking te krijgen. Maar terwijl Flo en Kenza proberen om Basim een alibi te verschaffen, heeft Pieter een andere focus: geld voor Soufian. Dat inzicht creëert barsten in het team.

Épisode 46 - Aflevering 46

19 mai 2020 - 5/5

Kenza en Flo helpen Basims alibi instandhouden, maar moeten op hun hoede zijn wanneer Dorien en Baï Basim blijken te schaduwen. Pieter wil geld lenen, maar hij vangt bot bij zowel Dorien als bij Willem. Als laatste uitweg besluit Pieter het geld te stelen uit het vakantiebudget van Dorien, waarop hij wordt betrapt.

Épisode 47 - Aflevering 47

20 mai 2020 - 5/5

Dorien doet Pieter inzien dat hij de wortel van het probleem moet aanpakken, en hij besluit Soufian aan een job te helpen in plaats van aan geld. Maar terwijl geeft hij Dorien per ongeluk een nieuw spoor op Basim. Terwijl het net rond Basim steviger sluit, confronteert Flo Pieter met de feiten: Pieter veroorzaakte problemen, en hij moet dat verhelpen.

Épisode 48 - Aflevering 48

21 mai 2020 - 5/5

Basim dreigt in een finaal verhoor definitief door de mand te vallen. Pieter wil het ultieme offer brengen voor zijn vrienden en zichzelf revealen als Hoodie om Basim vrij te pleiten. Maar Morena ontdekt dat Soufian opnieuw iets van plan is, waarbij Dorien slachtoffer zal worden. Net wanneer Pieter zich bij Dorien wil revealen, houden Morena en Flo hem tegen.

Épisode 49 - Aflevering 49

25 mai 2020 - 5/5

Pieter vlucht en ontsnapt van Dorien, maar moet een plan hebben tegen Soufian. Zowel Flo, Kenza als Basim zijn door de gebeurtenissen niet meer bereikbaar. Terwijl Dorien in alle staten op zoek is naar Hoodie, ziet Pieter maar één oplossing meer. Hoodie stelt Dorien een deal voor: samen de Redket-baas pakken, en daarna zal Hoodie zich overgeven.

Épisode 50 - Aflevering 50

26 mai 2020 - 5/5

Terwijl Flo en Kenza het team proberen vrij te krijgen, werken 'Hoodie' en Dorien goed samen. Maar er zit een gat in hun plan om Soufian te pakken, en Pieter heeft zijn team nodig. Net wanneer hij het wil opgeven, verschijnt het team terug, en werken ze het plan samen af dat morgen zal plaatsvinden. Maar wanneer Pieter later in de Pit is, ontdekt hij dat Soufian vandaag al zal toeslaan.

Épisode 51 - Aflevering 51

27 mai 2020 - 5/5

Pieter haast zich naar Vrijbeek, maar Kenza, Flo en Basim moeten zelf al in actie schieten. Ze stijgen alle drie boven zichzelf uit en slagen erin Dorien te beschermen tegen Soufian. Wanneer Hoodie eindelijk opduikt, kan Soufian toch nog ontsnappen. Hier wordt Pieters grootste angst waarheid: een rechtstreeks parkourduel met zijn leermeester.

Épisode 52 - Aflevering 52

28 mai 2020 - 5/5

Pieter wint het duel tegen Soufian en dwingt Soufian mee te komen naar de politie om hen samen aan te geven. Maar onderweg laat Pieter Soufian nog afscheid nemen thuis. Dat raakt Soufian en hij prijst Pieter om zijn grootsheid. Waarop Pieter hem een foto van Isa toont en Soufian plots vlucht. De vrede herstelt zich in Vrijbeek na Soufians verdwijning. Flo heeft moeite om Pieter los te laten. Wanneer Pieter plots in alle staten bij haar komt met een link tussen Soufian en zijn overleden zus Isa, kan Flo zich niet houden en kust ze hem.

Épisode 1 - Aflevering 1

22 mars 2021

Flo en Basim willen team Hoodie weer opstarten, maar Pieter heeft enkel interesse in het vinden van de verdwenen Soufian, en achterhalen wat die met de dood van Isa te maken heeft. Bovendien lijkt Vrijbeek misdaadvrij, tot een baksteen met een briefje door de ruit bij Basim daar verandering inbrengt.

Épisode 2 - Aflevering 2

23 mars 2021

Flo probeert een relatie met Pieter op te bouwen, maar die is voornamelijk met Isa's dood bezig. Dorien spoort Pieter onbewust aan om niet los te laten en verder naar Soufian te zoeken. Basim, Flo en Kenza onderzoeken de brief van de steenwerper. De tag op de brief wijst in de richting van wie vermoedelijk de dader is: Soufian.

Épisode 3 - Aflevering 3

24 mars 2021

Team Hoodie is back, maar nog niet helemaal in vorm. Flo beseft dat Pieter hen niet als een koppel beschouwt. Basim is constant doodsbang sinds de baksteen door zijn raam, wat de zoektocht naar Soufian bemoeilijkt. Dorien ontdekt dat Hoodie weer actief is, als de steenwerper Hoodie openlijk uitdaagt met een filmpje op de Hoodie-wall.

Épisode 4 - Aflevering 4

25 mars 2021

Team Hoodie wil achter de steenwerper aan, maar dat moet tijdens schooluren. Flo overtuigt Pieter om ook Dorien in te schakelen, maar eerst wil Pieter nog alleen met Soufian kunnen praten. De steenwerper slaagt erin Pieter puur op snelheid af te schudden, want hij kan blijkbaar geen parkour: de steenwerper is dus toch niet Soufian.

Épisode 5 - Aflevering 5

29 mars 2021

Flo wil Pieter overtuigen om op conditie te trainen, maar werkt zichzelf in de nesten met de organisatie van het benefiet voor een uitgebrande school in Pitberg. Kenza probeert Basim van zijn angsten af te helpen. Intussen ontdekt Pieter dat Soufian niet helemaal van de radar verdween, want blijkbaar nog contact heeft met zijn broertje.

Épisode 6 - Aflevering 6

30 mars 2021

Pieter zoekt geobsedeerd naar Soufian in plaats van naar de steenwerper. Het team vraagt zich af of ze nog op hem kunnen rekenen. Aangespoord door Kenza vraagt Basim Ghalib Baba op te treden op het benefiet. Flo probeert Pieter weer in het team te krijgen, maar die laat verbeten weten dat hij Soufians spoor volgt... naar Parijs.

Épisode 7 - Aflevering 7

31 mars 2021

Pieter lijkt geen interesse te hebben in de steenwerper en zoekt Soufian in Parijs. De gekwetste Flo worstelt met haar gevoelens voor Pieter, en probeert de steenwerper zonder hem te zoeken. Net wanneer Pieter Soufian vindt in het verre Parijs, en hem woedend confronteert met zijn aandeel in de dood van Isa, slaat de steenwerper weer toe... bij Dorien.

Épisode 8 - Aflevering 8

1 avril 2021

Pieter wil dringend naar Vrijbeek voor Dorien. Flo neemt zich voor hem eerlijk toe te geven wat ze voor hem voelt als hij terug is van Parijs. Basim is door het dolle heen wanneer Ghalib Baba hem wil helpen met zijn rap-carrière. Pieter wil Soufian nooit meer zien, maar beseft dat hij een parkour-trainer nodig heeft als hij de snelle steenwerper wil kunnen pakken.

Épisode 9 - Aflevering 9

5 avril 2021

Het team wankelt wanneer Pieter plots samen met Soufian verschijnt. Basims angsten duiken weer op, en Flo vreest Pieter nu helemaal te verliezen. Pieter maakt duidelijk dat Soufian niet in het team komt, en hem enkel zal trainen. Maar wanneer de steenwerper gespot wordt neemt Soufian goedbedoeld de leiding in het team.

Épisode 10 - Aflevering 10

6 avril 2021

Flo probeert vat te krijgen op Pieter, maar die heeft enkel gehoor voor Soufian. Kenza probeert Basim van zijn angsten af te helpen, maar uitgerekend dan duikt de steenwerper op. Flo wil tonen dat ze de steenwerper kunnen pakken zonder Soufian, maar de steenwerper kan ontkomen en Soufian lijkt meer en meer onmisbaar voor Pieter.

Épisode 11 - Aflevering 11

7 avril 2021

Flo en Pieter groeien eindelijk naar elkaar toe, maar volgens Kenza is er geen tijd voor romantiek. Basim zoekt erkenning voor zijn teksten. Door de training met Soufian wordt Pieter steeds met Isa's dood geconfronteerd. Soufian vindt het team te laf en spoort Pieter aan om het zonder hen tegen de steenwerper op te nemen.

Épisode 12 - Aflevering 12

8 avril 2021

Basim en Flo spotten de steenwerper, maar Pieter volgt Soufians advies om zonder teamoverleg informatie over de steenwerper op Doriens computer te zoeken. Het team gaat alleen achter de steenwerper aan, maar Basim komt in groot gevaar. Flo kan Pieter net op tijd bereiken, maar die kan niet anders dan Soufians hulp inschakelen.

Épisode 13 - Aflevering 13

12 avril 2021

Flo wil Pieter en Soufian uit elkaar krijgen, maar tot haar frustratie blijven ze samen trainen. Wanneer zij en Kenza echter vermoeden dat Soufian samenheult met de steenwerper, wil Flo net van de training gebruik maken om achter Soufians rug zijn ware aard te bewijzen. Intussen maakt Soufian Pieter duidelijk dat een superheld geen lief mag hebben.

Épisode 14 - Aflevering 14

13 avril 2021

Het team wil Soufian met een list ontmaskeren. Pieter speelt mee op voorwaarde dat ze Soufian nadien aanvaarden. Toch blijft Flo Soufian wantrouwen wanneer die slaagt voor de test. Pieter wil haar overtuigen met een kus en... met een gevaarlijk plan om de steenwerper te pakken. Ondertussen ontdekt Basim dat zijn rap succesvoller is dan verwacht.

Épisode 15 - Aflevering 15

14 avril 2021

Het team volgt schoorvoetend Soufians plan. Basim moet de steenwerper lokken, maar zijn angsten brengen hem in gevaar. Hoodie moet ingrijpen en Soufian moedigt hem aan om een gevaarlijke sprong te wagen. Flo wil Pieter uit bezorgdheid tegenhouden, maar daardoor mislukt de sprong. Ondertussen begint Kenza met andere ogen naar Soufian te kijken.

Épisode 16 - Aflevering 16

15 avril 2021

De vrienden zitten ingesloten en dreigen door Dorien gepakt te worden, maar dankzij Soufian kunnen ze vluchten. De vandaal ontsnapt ook, maar Basim ontdekt dat het TJ was, de vroegere kameraad van Soufian. Kenza krijgt steeds meer respect voor Soufian. Pieter vreest dat een relatie met Flo niet te combineren is met Hoodie zijn.

Épisode 17 - Aflevering 17

19 avril 2021

Om Pieter terug te winnen probeert Flo positiever over Soufian te zijn, maar ze hoopt dat Pieter zelf zal kantelen wanneer die het bewijs ziet dat de steenwerper Soufians goede vriend is. Wanneer Pieter Soufian met TJ's foto confronteert, zegt Soufian wat er werkelijk is gebeurd met Isa, waardoor alle beschuldigingen in een ander licht gezet worden.

Épisode 18 - Aflevering 18

20 avril 2021

Flo wil Pieter en Soufian nog steeds stiekem uit elkaar spelen. Ze zoekt met Basim informatie over TJ en zijn link met Soufian, en manipuleert Fajah zelfs om te zorgen dat Soufian niet meer bij Pieter kan logeren. Flo's pogingen ontploffen in haar gezicht wanneer Pieter dankzij haar TJ's werkelijke motief ontdekt.

Épisode 19 - Aflevering 19

21 avril 2021

Team Hoodie werkt samen met Soufian om TJ op te sporen. Flo doet alsof ze Soufian vertrouwt, maar ziet met lede ogen aan dat Kenza en Basim steeds meer respect voor hem krijgen. Flo probeert zich krampachtig meer te manifesteren, maar daardoor leidt ze Pieter af en faalt de missie. Intussen wordt de band tussen Pieter en Soufian hechter.

Épisode 20 - Aflevering 20

22 avril 2021

Flo wil haar onmisbaarheid bewijzen door afwezig te zijn op de repetitie om TJ in de val te lokken, maar Soufian laat de repetitie doorgaan zonder haar, met succes. Kenza voelt steeds meer voor Soufian, maar duwt het weg. Basim focust zich steeds meer op zijn raps. Flo is eindelijk eerlijk tegen Pieter in diens oortje, maar beseft niet dat ze tegen Soufian spreekt.

Épisode 21 - Aflevering 21

26 avril 2021

Flo en Pieter besluiten om te focussen op TJ pakken, want pas daarna kunnen ze terug liefde toelaten. Basim en Kenza sluiten een deal zodat hij kan focussen op zijn raps, en Kenza op date kan gaan. Soufian weet hoe Pieter de identiteit van de steenwerper aan de politie kan geven, maar Pieter moet het wel verzwijgen voor Flo.

Épisode 22 - Aflevering 22

27 avril 2021

Soufian wil TJ pakken op zijn manier. Pieter gaat akkoord, maar het team komt meer en meer buitenspel te staan. Basim focust dan maar op zijn raps, en Flo op het benefiet, terwijl Pieter en Soufian hun plan finetunen. Kenza zoekt toenadering tot Soufian, maar TJ duikt vroeger op dan verwacht, en uitgerekend dan komt Pieters oude vijand terug: hoogtevrees.

Épisode 23 - Aflevering 23

28 avril 2021

Dankzij Soufian en Hoodie wordt TJ opgepakt door de politie. Het team is blij dat dit hoofdstuk afgesloten kan worden. Flo hoopt dat Hoodie nu tijd heeft voor het benefiet, maar Pieter zet haar op haar plaats. Bovendien hebben hij en Soufian een andere vrees: TJ herkende Soufian én weet dat Pieter Hoodie is, dus zal hij hen verlinken?

Épisode 24 - Aflevering 24

29 avril 2021

Het team wacht bang af tot na TJ's verhoor, in de hoop dat die Hoodie en Soufian niet verlinkt. Flo hoopt het team te overtuigen om Hoodie op het benefiet te krijgen, maar Kenza doet haar inzien dat de Hoodie-eed gerespecteerd moet worden. Tot Flo's verbijstering, en die van de rest van het team, blijkt Pieter zelf de eed te negeren.

Épisode 25 - Aflevering 25

3 mai 2021

Pieter wil zijn overwinning vieren, maar wordt door zijn vrienden met zijn fout geconfronteerd. Pieter probeert voor iedereen goed te doen, maar maakt alles onbedoeld nog erger, zowel bij zijn team als bij Soufian. Kenza en Basim zijn ontgoocheld, Flo wil zelfs niks meer met Pieter te maken hebben, en Soufian lijkt plots van de aardbol te verdwijnen.

Épisode 26 - Aflevering 26

4 mai 2021

Pieter wil Soufian zoeken, wat het team nog meer op hem doet afknappen. Flo wil het hoofdstuk Pieter voorgoed afsluiten, en maakt weer tijd voor Basim die ze op weg helpt met zijn raps. Die helpt haar inzien dat iedereen een laatste kans verdient. Pieter ziet zijn fout in en wil naar Flo om het goed te maken, maar net dan verneemt hij van Kenza waar Soufian is.

Épisode 27 - Aflevering 27

5 mai 2021

Pieter is gekwetst wanneer hij ontdekt dat Soufian hem zomaar in de steek heeft gelaten. Hij wil zich excuseren bij Flo, maar ondertussen is het te laat voor haar. Ze moedigt Basim aan zijn spreekbeurt voor de klas te rappen, maar Basim gaat af als een gieter. Kenza probeert de vriendschappen nog te redden, maar Pieter respecteert Flo's wens en laat haar los.

Épisode 28 - Aflevering 28

6 mai 2021

Pieter lucht zijn hart bij Flo, waardoor ze eindelijk beter begrijpt waarom Soufian zo belangrijk voor hem is. Ze besluit Pieter toch te helpen bij zijn zoektocht naar Soufian. Ondertussen werkt Basim zich met leugens over de rap steeds meer in de nesten bij Fadma. Wanneer Pieter Soufian vindt, stelt die het team voor een onaangename verrassing.

Épisode 29 - Aflevering 29

10 mai 2021

Dat Soufian terug Redket is, slaat in als een bom bij team Hoodie. Basim wordt opnieuw geplaagd door panische angsten. Omdat Soufian alle zwakke plekken van het team kent, spoort Flo iedereen aan om de Hoodie-bewijzen te laten verdwijnen, maar Pieter bekent haar dat Soufian TJ's foto in handen heeft, waarmee hij Flo kan doen hangen.

Épisode 30 - Aflevering 30

11 mai 2021

Soufian gebruikt zijn kennis om team Hoodie te kwetsen. Het team groeit weer lichtjes naar elkaar toe, maar Flo is bang dat het weer uit elkaar zal vallen als ze ontdekken dat Pieter het bewijs zo lang verzweeg, dus houdt het op haar beurt achter voor Basim en Kenza. Alleen kan TJ's foto enkel gewist worden met de hulp van Basim en Kenza...

Épisode 31 - Aflevering 31

12 mai 2021

Basim moet Flo helpen de foto te verwijderen, maar moet hiervoor eerst zijn angsten overwinnen. Het vertrouwen tussen Kenza en Pieter is nog niet helemaal hersteld, maar de twee vinden elkaar weer in hun zoektocht naar Soufians motieven. Wanneer ze Soufian eindelijk kunnen bereiken, slaan zijn woorden in als een bom.

Épisode 32 - Aflevering 32

13 mai 2021

Pieter vreest dat Soufian nog gevaarlijker is dan ze al dachten. Flo bedenkt hoe ze Soufian een stap voor kunnen zijn. Kenza besluit om achter de rug van het team Soufian te contacteren. Basims overwonnen angst wordt zwaar op de proef gesteld, en Pieter ontdekt dat Soufian zijn pijlen richt op Pieters zwakke plekken: zijn geliefden.

Épisode 33 - Aflevering 33

17 mai 2021

Pieter beseft dat Soufian zijn vrienden zal raken om zo ook Pieter te raken, en zet een punt achter de vriendschap. Een harde klap voor Flo, die niet weet dat hij haar zo probeert te beschermen. Kenza probeert Soufian nog op het rechte pad te krijgen, maar ze geeft Soufian per ongeluk informatie die hij tegen Hoodie kan gebruiken.

Épisode 34 - Aflevering 34

18 mai 2021

Team Hoodie dreigt te barsten. Flo kan de breuk met Pieter moeilijk verteren, en Basim wil haar opbeuren door samen een Hoodie-actie te doen zònder Hoodie. Kenza zoekt wanhopig raad bij Dorien, maar verklapt zichzelf bijna. Pieter voelt steeds meer druk en ziet geen andere uitweg dan een gevaarlijk risico nemen: Soufian bij Dorien tippen als crimineel.

Épisode 35 - Aflevering 35

19 mai 2021

Dorien maakt zich grote zorgen om Pieter, maar zijn houding maakt alles nog erger. Pieter wil de oorlog voorgoed beëindigen en daagt Soufian uit voor een parkour-duel. Flo en Basim denken echter dat de Redkets weer toeslaan en proberen dit te verhinderen, maar brengen Pieter zo in de problemen tijdens zijn duel met Soufian voor de ogen van de hele wijk.

Épisode 36 - Aflevering 36

20 mai 2021

Na Hoodies overwinning blijft het team met gemengde gevoelens achter. Pieter beseft dat hij niet alles alleen aankan, en begrijpt dat hij een team nodig heeft. Flo krijgt steun van Kenza en ook bij hen groeit de hoop dat alles terug het oude kan worden. Net wanneer Pieter terug naar het honk wil, onderschept Soufian hem met een onverwachte mededeling.

Épisode 37 - Aflevering 37

24 mai 2021

Pieter is bang dat Dorien iets zal overkomen, en zonder dat ze het zelf beseft probeert hij haar in veiligheid te brengen. Soufian plant een nieuwe diefstal en licht zijn handlangers in, maar die vrezen Hoodie nog steeds. Flo kan Pieter niet loslaten en besluit zijn 'onzichtbare beschermengel' te zijn, maar brengt Pieter onbedoeld in de problemen.

Épisode 38 - Aflevering 38

25 mai 2021

Door Flo's inmengingen, stijgen de spanningen tussen haar en Pieter. Kenza probeert Soufian op eigen houtje om te praten, maar haar gevoelens spelen op. Dorien wordt steeds achterdochtiger. Pieter ontdekt dat Soufian zijn berichten kan lezen, en besluit dat te gebruiken om Soufian in de val te lokken, ondanks het mogelijke gevaar voor Flo.

Épisode 39 - Aflevering 39

26 mai 2021

Pieter gebruikt Flo zonder dat die het beseft om Soufian te lokken. Kenza ontdekt dat de Pitters het achter Soufians rug op Pieter hebben gemunt, en probeert Pieter van straat te houden, waardoor hij dreigt te laat te komen om Flo te beschermen. Ondertussen zoekt Dorien info over Soufian in Pitberg, zonder te beseffen dat ze daar gevaar loopt.

Épisode 40 - Aflevering 40

27 mai 2021

Dorien vermoedt dat Soufian een Redket is, en denkt dat Pieter zijn vriend wil beschermen. Basim maakt zich boos omdat Flo zijn oproepen niet beantwoordt, maar weet niet dat die vastgehouden wordt door Soufian. Die doet Flo inzien dat Pieter haar misbruikte als lokaas. Pieter schrikt zich te pletter wanneer Soufian zegt op welke voorwaarde hij Flo vrij laat.

Épisode 41 - Aflevering 41

31 mai 2021

Pieter wil zich niet laten chanteren door Soufian, en probeert de politie in te schakelen om Flo uit Soufians handen te bevrijden. Dorien komt echter op een heel ander spoor en Soufian vinden is geen prioriteit meer. Kenza's gevoelens voor Soufian brengen haar in de problemen. Pieter beseft dat hij niet anders kan dan Soufians eis inwilligen.

Épisode 42 - Aflevering 42

1 juin 2021

Kenza ontdekt dat Pieter onder dwang wil inbreken in het museum, en probeert hem tegen te houden, maar Pieter ziet geen andere manier om Flo te redden. Soufian lokt ook Dorien naar het museum, zodat Hoodie nog meer in de problemen komt. Basim valt in de tussentijd pijnlijk door de mand tijdens het interview met Zoila.

Épisode 43 - Aflevering 43

2 juin 2021

Hoodie kan Dorien afschudden, maar komt daardoor te laat op zijn afspraak. Soufian laat Flo niet gaan, maar dat zorgt ook voor spanningen met Roche en Cas. Kenza moet zich thuis verantwoorden, evenals Basim. Pieter komt eindelijk tot het inzicht dat hij niet meer alleen kan werken. Hij zoekt Basim en Kenza op, want ze moeten weer een team worden.

Épisode 44 - Aflevering 44

3 juin 2021

Pieters oprechtheid over alle vroegere leugens, trekken Kenza en Basim over de streep om als team Flo te gaan zoeken. Helaas gooien Fadma en Dorien roet in het eten. Dorien eist van Pieter volledige eerlijkheid en die bekent voor het eerst wat hij echt voelt voor Flo. Via perfect teamwork slagen de vrienden erin om Soufian te traceren.

Épisode 45 - Aflevering 45

7 juin 2021

Team Hoodie vindt Soufian, maar helaas weet die ook niet waar Flo is, want Roche en Cas zijn met haar gevlucht en houden haar op een onbekende locatie gevangen. Samen met Basim en Kenza komt Pieter tot een vreselijk besef: om Flo te redden, zullen ze moeten samenwerken met Soufian.

Épisode 46 - Aflevering 46

8 juin 2021

Elke maakt zich steeds meer zorgen over haar dochter. Basim en Kenza misleiden haar, zodat ze Flo tijdens de schoolpauze kunnen bevrijden. Pieter walgt van Soufian, maar Soufian wil echt helpen met een uitgekiend plan om Flo te bevrijden. Dat lijkt goed te gaan, maar Dorien bemoeit zich waardoor de boel dreigt te ontploffen.

Épisode 47 - Aflevering 47

9 juin 2021

Met het benefiet in aantocht, heeft het team steeds meer moeite om Flo's ontvoering geheim te houden. Pieter ziet geen andere mogelijkheid meer dat alles opbiechten bij Dorien om Flo vrij te krijgen, maar Kenza ontdekt net op tijd hoe ze Roche en Cas kunnen vinden. Maar blijkbaar zijn er heel wat meer Pitters in het spel ondertussen.

Épisode 48 - Aflevering 48

10 juin 2021

Het team staat klaar om Flo te bevrijden, maar Pieter wil niet meer als Hoodie optreden. Flo is dan wel 'ontvoerd', ze is nog steeds kwaad op Pieter omdat hij haar als lokvogel gebruikte. De grote reddingsactie verloopt niet helemaal zoals ze hadden gehoopt. Verschillende leugens worden blootgelegd, en Dorien stelt vragen over de link tussen Flo en Hoodie.

Épisode 49 - Aflevering 49

14 juin 2021

Flo houdt zich voornamelijk bezig met het benefiet, maar begrijpt langzamerhand steeds beter wat er binnen het team speelde. Ook Pieter is kwaad op Flo als hij de waarheid over haar 'ontvoering' hoort, maar Kenza en Soufian maken hen duidelijk dat ze samen horen. Dorien komt Hoodie ondertussen steeds dichter op de hielen.

Épisode 50 - Aflevering 50

15 juin 2021

Flo, Pieter en Soufian verbergen zich in een vrachtwagen voor Dorien, maar het besef groeit dat die niet zonder Hoodie zal vertrekken. Pieter wil dat Soufian zich aangeeft als Hoodie, maar Soufian onthult meer over Isa's dood, waardoor Pieter van mening verandert. Basim en Kenza proberen Dorien af te leiden, maar ze heeft de list door en betrapt Hoodie.

Épisode 51 - Aflevering 51

16 juin 2021

Pieter kan niet anders dan Flo laten afvoeren, maar wil haar vastbesloten vrij krijgen. Het oppakken van Flo maakt diepe indruk in het team en in de wijk. Pieter slaagt erin Dorien te overtuigen om Flo nog naar het benefiet te laten gaan. TJ is inmiddels vrij en chanteert Soufian met een gemeen plan... het inkomgeld van het benefiet stelen.

Épisode 52 - Aflevering 52

17 juin 2021

Basims optreden op het benefiet is een groot succes, maar dan slaat Soufian toe. Pieter moet nog één keer Hoodie worden om de diefstal te verhinderen, en ontdekt dat TJ en zijn ketten Soufian in de tang hebben. Wanneer Hoodie zelf ook in hun handen valt, rest er de rest van het team nog maar één redmiddel: Dorien om hulp vragen.

Épisode 1 - Aflevering 1

7 mars 2022

Pieter vreest de confrontatie met Dorien nu ze weet dat hij Hoodie is, maar Dorien blijkt geheugenverlies te hebben. Hij wil haar steunen, maar ontdekt dat werken een geheugentrigger kan zijn.

Épisode 2 - Aflevering 2

8 mars 2022

Pieters geheim dreigt onthuld te raken, dus probeert hij Dorien te overtuigen nog niet te gaan werken. Kenza gaat op missie, maar wanneer ze betrapt wordt, vrezen Basim en Flo het ergste.

Épisode 3 - Aflevering 3

9 mars 2022

Kenza neemt de leiding met een nieuwe missie, maar dat lijkt moeilijker dan verwacht. Pieter wil de perfecte zoon zijn voor Dorien, maar zij doet hem inzien dat hij net bij zijn team moet zijn.

Épisode 4 - Aflevering 4

10 mars 2022

Team Hoodie gaat in actie met eagly-eyes Pieter. Wanneer die de zakkenroller spot, komt zijn heldeninstinct boven. Maar tijdens de achtervolging daagt er plots een andere Hoodie op.

Épisode 5 - Aflevering 5

14 mars 2022

Pieter wil voorkomen dat Doriens herinneringen terugkomen. Net wanneer hij denkt de oplossing te hebben gevonden, komen Kenza en Basim met slecht nieuws over de Copyket.

Épisode 6 - Aflevering 6

15 mars 2022

Pieter wil Hoodie's reputatie zuiveren, maar daarvoor moet hij zijn hoogtevrees overwinnen. De puzzelstukken vallen in elkaar als Pieter weer Hoodie wordt, maar dan ontdekt Dorien de waarheid.

Épisode 7 - Aflevering 7

16 mars 2022

Pieter maakt zich zorgen om het vreemde gedrag van Dorien, maar Flo stelt hem gerust en helpt hem met zijn hoogtevrees. Net wanneer Pieter denkt dat alles oké is, confronteert Dorien hem.

Épisode 8 - Aflevering 8

17 mars 2022

Pieter probeert het goed te maken met Dorien, maar zij wil hem aangeven bij de politie. Doriens vermoeden lijkt bevestigd te worden, maar dan wordt Pieters onschuld net op tijd bewezen.

Épisode 9 - Aflevering 9

21 mars 2022

Pieter wil terug Hoodie worden, maar moet daarvoor Doriens vertrouwen winnen. Hij besluit om Dorien alles te vertellen, maar wanneer blijkt dat het team haar walkie gebruikt, reageert ze negatief.

Épisode 10 - Aflevering 10

22 mars 2022

Pieter probeert Dorien te overtuigen dat ze de walkie nodig hebben, maar ze wil zichzelf beschermen. Flo wil graag samenwerken met Dorien, maar de rest van het team heeft daar twijfels over.

Épisode 11 - Aflevering 11

23 mars 2022

Het team gaat voor het eerst samen met Dorien in actie, maar hun aanpak botst. Ze proberen te begrijpen waarom de Copyket de laptop weggaf, maar dan ontvangen ze een boodschap van de Copyket.

Épisode 12 - Aflevering 12

24 mars 2022

Flo wil het zoeken van de Copyket koppelen aan romantiek, maar Dorien staat in de weg van haar romantische plannen. Ze overtuigt Pieter om tijd vrij te maken, maar dan wordt de Copyket gesignaleerd.

Épisode 13 - Aflevering 13

28 mars 2022

Pieter ligt in de clinch met Dorien nadat ze de Hoodie-actie zonder haar deden. Flo probeert tussenbeide te komen, maar alles valt in duigen wanneer Pieter over zijn strafstudie begint.

Épisode 14 - Aflevering 14

29 mars 2022

Pieter hoopt dat Soufian hem kan helpen oefenen op strides, maar die weigert omdat hij het zelf niet kan. Ondertussen probeert Flo met Dorien te bonden in de hoop haar vertrouwen te winnen.

Épisode 15 - Aflevering 15

30 mars 2022

Flo wil meer tijd met Pieter, maar die wil focussen op de Copyket. Wanneer de Copyket toeslaat, springt Dorien te hulp, waardoor Pieter beseft dat Dorien hem nog sterker maakt als Hoodie.

Épisode 16 - Aflevering 16

31 mars 2022

Pieter wil op strides trainen zodat hij de Copyket kan bijhouden, maar zijn omgeving belemmert hem. Wanneer de Copyket plots opduikt, slaagt Pieter toch in strides, maar verliest zijn gsm.

Épisode 17 - Aflevering 17

4 avril 2022

Wanneer het team de Copyket wil stoppen, is Pieter onbereikbaar. Ze kunnen hem op het nippertje waarschuwen, waarna Pieter op de Copyket af vlamt, maar hij krijgt onthutsend nieuws van Kenza.

Épisode 18 - Aflevering 18

5 avril 2022

Het team vreest dat de Copyket vannacht zal toeslaan, dus Basim offert zich op om via de bewakingstapes te waken. Maar wanneer hij het gevecht tegen de slaap verliest, duikt de Copyket op.

Épisode 19 - Aflevering 19

6 avril 2022

Flo wil zich bewijzen, maar tijdens de Hoodie-actie faalt ze, waardoor hun plan in duigen valt. Maar wanneer de Copyket opduikt, kiest Pieter voor de confrontatie, tegen het advies van zijn team in.

Épisode 20 - Aflevering 20

7 avril 2022

Flo wil het team helpen, maar wanneer ze met lumineuze ideeën komen, voelt Flo zich nog meer overbodig. Het team slaagt erin de Copyket op te sluiten, maar die ontsnapt toch dankzij de politie.

Épisode 21 - Aflevering 21

11 avril 2022

Pieter wil koste wat het kost Jean confronteren, maar Flo wil de mol gebruiken als spoor naar de Copyket. Pieter luistert niet en gaat ervoor, maar komt dan tot de ontdekking dat ze mis waren.

Épisode 22 - Aflevering 22

12 avril 2022

Het team wil de Copyket pakken via Baï, maar voor Flo's plan hebben ze een tweede traceur nodig. Pieter wil Soufian inschakelen, maar daardoor moet hij Dorien vertellen over Soufians link met Isa.

Épisode 23 - Aflevering 23

13 avril 2022

Pieter probeert Doriens vertrouwen te winnen en is eerlijk over Soufian, maar dat valt hen beiden zwaar. Flo wil Dorien bij het plan van het team betrekken, maar dan blijkt dat Dorien Soufian nog wantrouwt.

Épisode 24 - Aflevering 24

14 avril 2022

Flo achtervolgt Soufian om Dorien te bewijzen dat hij niet de Copyket is, maar wanneer Soufian zich verdacht gedraagt krijgt Flo zelf twijfels. Pieter achtervolgt Baï en ontmaskert de Copyket.

Épisode 25 - Aflevering 25

18 avril 2022

Pieter wil Soufians hulp, maar hij is gekrenkt omdat het team hem niet vertrouwde. Pieter moet het goedmaken. Wanneer Soufian de 'Copyket' onderschept, blijkt het wantrouwen van het team terecht.

Épisode 26 - Aflevering 26

19 avril 2022

Soufian wil Pieter doen inzien dat de Copyket goede bedoelingen heeft, maar maakt zichzelf verdacht. Het team verliest de Copyket, en rekent op Flo's hulp, maar zij laat hun laatste hoop vervliegen.

Épisode 27 - Aflevering 27

20 avril 2022

Flo voelt zich schuldig voor alles wat er door haar misloopt, maar Basim en Kenza redden de boel. Het team ontdekt waar de Copyket wil toeslaan, maar Pieter ontdekt dat iemand de hoodie verstopte.

Épisode 28 - Aflevering 28

21 avril 2022

Door het hoodie-incident vertrouwt Pieter Basim niet meer. Flo probeert het team bijeen te houden, maar Pieter wil enkel nog met haar communiceren. Maar dan ontdekken ze wie de échte Copyket is...

Épisode 29 - Aflevering 29

25 avril 2022

Nadat Pieter ontdekt dat Soufian de Copyket is, zet hij alles op alles om bewijs te verzamelen. Maar Soufian wil hem tot inzicht brengen. Ondertussen kampt Basim met zijn gevoelens voor Flo.

Épisode 30 - Aflevering 30

26 avril 2022

Pieter volgt Soufian met de buit en vergaart bewijs tegen hem, maar wordt geraakt door wat hij ziet. Pieter zoekt raad bij Dorien, maar beslist te liegen dat Soufian is ontkomen met de buit.

Épisode 31 - Aflevering 31

27 avril 2022

Pieter wil uitzoeken of Soufian toch goed is voor hij hem aangeeft, maar Dorien vindt iemand die steelt pertinent slecht. Flo wil afstand van Pieter, maar zijn nood aan hulp brengt hem dichter.

Épisode 32 - Aflevering 32

28 avril 2022

Pieter vraagt Dorien om raad en raakt stilaan overtuigd om Soufian dan toch aan te geven. Net wanneer hij al het bewijs verzamelt, stuurt Soufian hem nieuwe info die hem doet twijfelen.

Épisode 33 - Aflevering 33

2 mai 2022

Pieter hoopt dat Soufian toch goed is, maar Kenza en Flo doen hem inzien dat hij hem moet vragen te stoppen met stelen. Wanneer Pieter dat doet, daagt Soufian hem uit in zijn wereldbeeld.

Épisode 34 - Aflevering 34

3 mai 2022

Pieter wil Soufian tonen dat je kan helpen zonder te stelen, maar de mensen blijken niet zo vrijgevig. Ze vinden een nieuw plan dat Pieter wil delen met Soufian, maar die verplettert hun hoop.

Épisode 35 - Aflevering 35

4 mai 2022

Pieter wil Soufian confronteren, maar die vindt dat hij in zijn recht was. Kenza wil achter Pieter aan, maar mag niet van Flo. Pieter wil Soufian doen boeten, maar die vindt dat ze hetzelfde zijn.

Épisode 36 - Aflevering 36

5 mai 2022

Pieter lijkt hopeloos in de val te zitten, maar dan geeft Flo de juiste impuls om hem in actie te krijgen. Soufian geeft zijn verlies toe en breekt met zijn bende, maar Pieter eist dat hij zich aangeeft.

Épisode 37 - Aflevering 37

9 mai 2022

Wanneer Soufian zich als Redket toont, wil Pieter weten wat hij van plan is. Maar net wanneer Pieter Soufians plan zou kunnen afluisteren, vlamt Kenza als een razende gek naar Soufian met haar blaaspijp.

Épisode 38 - Aflevering 38

10 mai 2022

Het team wil achterhalen wat de code van Soufian betekent, maar Basim ontdekt dat Soufians plan groter is dan verwacht. Pieter wil Baï inlijven achter Doriens rug, maar Baï vindt hem verdacht.

Épisode 39 - Aflevering 39

11 mai 2022

Pieter wil Dorien overtuigen dat ze Baï kunnen gebruiken, maar die lost niet veel. Het team is te laat bij de inbraak en begrijpt er niets van, maar dan ontdekt Basim de betekenis achter Soufians code.

Épisode 40 - Aflevering 40

12 mai 2022

Het team wil Soufian stoppen, maar Flo vreest dat Pieter te veel risico's neemt met Baï. Pieter bedenkt een nieuw plan en probeert stiekem via Baï een boodschap naar Soufian te sturen.

Épisode 41 - Aflevering 41

16 mai 2022

Pieter wil Soufian naar Basims thuis lokken om hem te pakken, maar Flo moet Basim overtuigen om mee te werken. Pieter wil Baï buitenspel zetten, maar moet daarvoor Doriens hulp inschakelen.

Épisode 42 - Aflevering 42

17 mai 2022

Wanneer het plan om Soufian te pakken dreigt te mislukken, krijgt Hoodie hulp van een onverwachte nieuwe superheld: Kenza. Samen kunnen ze Soufian insluiten, maar die krijgt hulp van de mol.

Épisode 43 - Aflevering 43

18 mai 2022

Pieter probeert Baï's sabotage recht te zetten en tipt het politiekantoor dat er een mol in het korps zit. Maar Soufian kan toch ontsnappen en de politie zoek de mol op de verkeerde plek.

Épisode 44 - Aflevering 44

19 mai 2022

Pieter wil opgeven, maar Flo spreekt hem moed in. Als niets helpt, besluit Flo om eerlijk te zijn over de hoodie en ze geeft Pieter zonder het te beseffen de moed om Baï onder druk te zetten.

Épisode 45 - Aflevering 45

23 mai 2022

Pieter zet Baï onder druk, maar hij wil niets lossen. Flo zit vol schuldgevoel en dreigt Pieter te verliezen, maar wanneer ze met de oplossing komt, slaagt Pieter erin Soufian te onderscheppen.

Épisode 46 - Aflevering 46

24 mai 2022

Wanneer Soufian en Pieter verdwijnen na de achtervolging, blijven Kenza en Flo in het ongewisse. Pieter wil Soufian straffen, maar Kenza's goede raad brengt hem op een nieuw, maar bizar plan.

Épisode 47 - Aflevering 47

25 mai 2022

Soufian zet eerst zijn fouten onder dwang recht, maar begint steeds meer voldoening te ervaren. Dorien wordt nog steeds vastgehouden en Pieter zet Baï nog meer onder druk.

Épisode 48 - Aflevering 48

26 mai 2022

Pieter beseft te laat dat hij over de schreef ging met Baï en wil zijn fout rechtzetten. Net als alles goed lijkt te gaan voor team Hoodie, ontdekt Soufian dat Alix de supermarkt wil leegroven.

Épisode 49 - Aflevering 49

30 mai 2022

De Redkets zetten Baï onder druk, maar die beseft dat er iets niet klopt. Net wanneer het team wil terugkeren naar het normale leven, krijgen ze een oproep: de Redkets gaan de supermarkt opblazen.

Épisode 50 - Aflevering 50

31 mai 2022

Wanneer Hoodie dreigt ontmaskerd te worden, zet Pieter een stap terug. Maar Flo komt op een briljant idee waarmee ze de Redkets te slim af kunnen zijn. Alleen slaan die vroeger toe dan verwacht.

Épisode 51 - Aflevering 51

1 juin 2022

Het team moet alles uit de kast halen om de ontploffing te voorkomen. Hoodie wil de Redkets er niet mee laten wegkomen, maar wanneer de bom dreigt te ontploffen, moet hij rekenen op zijn team.

Épisode 52 - Aflevering 52

2 juin 2022

De wijk neemt het op voor Pieter, zodat hij Hoodie met een goed gevoel kan loslaten. De teamleden keren terug naar het 'normale' leven, klaar om elk op hun eigen manier de wereld mooier te maken.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...